Pentru a vă pune marca în fața acestor potențiali clienți. Trebuie să dezvolți o prezență online care să-ți facă cunoscut brandul în motoarele de căutare. Prin urmare, este important să știți cum să creați anunțuri în Google Ads.
O parte importantă a acestei strategii este plătită pentru publicitate. Pentru cei care abia încep cu ppc, găsirea de sfaturi utile Google Ads îi poate ajuta să-și înceapă campaniile bine.
Dacă vă gândiți să includeți aceste sfaturi Google Ads în strategia dvs. de marketing digital. Asigurați-vă că este potrivit pentru afacerea dvs., apoi consultați acest ghid.
Iată ce trebuie să știți pentru a derula o campanie de succes:
Ce face ca Google Ads să fie atât de important?
Google Ads domină multe conversații despre PPC. Ocupă o poziție atât de importantă pentru că rămâne cea mai mare platformă PPC.
Google însuși deține cea mai mare parte a pieței de căutare din SUA și o cantitate considerabilă a pieței în majoritatea celorlalte țări, de asemenea.
Utilizarea PPC prin această platformă poate oferi un mijloc puternic de a ajunge la potențiali.
Conform cercetărilor interne ale Google, Google Ads oferă, de asemenea, valoare mărcilor, datorită randamentelor pe care le văd oamenii.
Un număr tot mai mare de persoane au apelat la PPC ca o modalitate de a-și suplimenta eforturile organice din cauza concurenței crescânde pe paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP).
Se estimează că un miliard de site-uri web sunt live online în acest moment, iar oamenii pot găsi online orice ar putea avea nevoie.
Acest lucru face și mai dificil pentru multe organizații, în special pentru companiile mai mici, clasarea pentru cuvinte cheie importante.
PPC cu Google Ads îi poate ajuta să obțină atenția de care au nevoie.
Dacă abia începi cu PPC, iată sfaturi valoroase Google Ads:
1. Optimizați pentru cuvinte cheie negative
Cuvintele cheie negative sunt cuvintele cheie pentru cuvintele pe care nu doriți să apară anunțul dvs.
De exemplu, mulți oameni dezvoltă liste de cuvinte cheie negative care includ termeni precum „gratuit” sau „locuri de muncă”.
Acești termeni indică faptul că cel care caută probabil dorește să găsească o versiune gratuită a produsului sau serviciului pe care îl vindeți sau că persoana dorește să găsească locuri de muncă în industria dvs.
Niciuna dintre aceste situații nu vă va aduce clienți.
Prin optimizarea anunțurilor pentru cuvintele cheie negative, puteți ajuta la eliminarea oricăror căutări potențiale care v-ar risipi bugetul publicitar fără a vă aduce profitul pe care doriți să îl vedeți.
Dacă vă faceți listele mai eficiente, astfel încât acestea să rămână concentrate direct pe potențialele cele mai susceptibile de a interacționa cu mărcile dvs., vă va asigura că banii sunt folosiți cât mai bine posibil.
2. Eliminați orice cuvinte cheie duplicat atunci când creați un anunț în Google Ads
Neeliminarea cuvintelor cheie duplicat este o greșeală frecventă.
Mărcile presupun că, deoarece vor concura împotriva lor înșiși, neeliminarea lor nu va avea niciun impact asupra performanței lor.
Cu toate acestea, îi lasă pe oameni deschiși la mai multe greșeli.
De exemplu, dacă restrângeți suma licitată pentru unul dintre cuvintele cheie, neglijând celelalte versiuni.
- Este posibil să nu observați că Google a trecut la cealaltă înregistrare.
- Actualizarea listelor pentru a elimina duplicatele va facilita, de asemenea, urmărirea.
- Vrei ca datele tale să fie la fel de clare și ușor de interpretat, pe cât vor ghida restul campaniei.
- Importanța datelor solide nu poate fi subestimată în Sfaturile Google Ads.
3. Licitați pentru numele concurenților
Google Ads vă permite să licitați în numele unui concurent.
Acest lucru vă permite să ajungeți și să le reamintiți clienților potențiali ai concurenților că s-ar putea să aveți ceva ce merită analizat înainte de a face o achiziție.
Aceste reclame pot fi benefice pentru că știți deja că acești potențiali au un interes în industria dvs.
În schimb, prioritatea ta este să-i faci să vadă de ce ar trebui să fii luat în considerare față de alte organizații.
Rețineți că există reguli pentru mărcile care doresc să folosească această tactică.
Google nu vă permite să pretindeți că sunteți concurentul dvs. în reclamă. De asemenea, nu puteți folosi numele concurentului în textul propriu-zis.
Cei care respectă aceste reguli au însă o modalitate rapidă de a ajunge la clienții concurenți.
4. Urmăriți mai mult de un obiectiv pentru a avea o idee mai bună despre cum funcționează campaniile
Poate fi tentant să restrângeți campania publicitară la o singură valoare, cum ar fi clicurile. Pentru a obține o imagine completă, totuși, doriți să vă uitați la o serie de valori diferite.
Acest lucru vă va permite să vedeți cum se descurcă anunțul pe parcursul pâlniei de vânzări, ceea ce vă va oferi o idee mai bună despre ceea ce trebuie îmbunătățit.
Vedeți, de exemplu, câte clicuri obțin anunțurile dvs., câte clienți potențiali generează, câți dintre acești clienți potențiali pot fi clasificați ca calificați și venitul generat.
Dacă aveți o etapă slabă în canalul de vânzări, aveți un punct de plecare pentru a vă îmbunătăți veniturile.
5. Urmăriți-vă cheltuielile pentru cuvinte cheie
Pe măsură ce vă deplasați prin campanie, urmăriți cu atenție câte cuvinte cheie costă și câți clienți potențiali și cât de mult venituri generează acestea.
Cuvintele cheie din grupuri care costă o mulțime de bani, dar care nu produc profituri puternice, nu vor aduce beneficii mărcii, chiar dacă sunt căutări populare.
Excludeți cuvintele cheie care nu produc randamentele necesare.
6. Folosiți listele de remarketing pentru a crea un anunț de căutare în Google Ads
Remarketingul oferă un instrument puternic pentru mărci.
Când utilizați campanii de remarketing, vizați în mod special persoane care v-au vizitat deja site-ul.
Știți că și-au exprimat interesul față de ceea ce aveți de oferit, dar din anumite motive nu s-au simțit obligați să cumpere la momentul respectiv.
Campaniile de remarketing vă pot ajuta să le atrageți atenția înapoi asupra site-ului dvs. web și să ofere acel stimulent suplimentar pentru conversie.
7. Acordați atenție dispozitivului mobil atunci când vă creați anunțul în Google Ads
Mobilul domină din ce în ce mai mult căutarea, depășind desktopul din 2015, așa că nicio listă de sfaturi Google Ads nu ar fi completă fără a lua în considerare acești utilizatori.
Mărcile care nu acordă atenție utilizatorilor de telefonie mobilă, inclusiv campaniile lor publicitare, vor rămâne rapid lăsate în urmă.
Dacă aveți o campanie care generează mult trafic în special de pe dispozitivele mobile.
Dezvoltarea unei campanii mobile separate pentru acel cuvânt cheie va fi utilă.
Veți putea modifica pagina de destinație, copia publicitară și alte elemente pentru a vă asigura că vă aliniați bine cu utilizatorul mobil.
8. Amintiți-vă că cei care caută pe dispozitive mobile folosesc cuvinte cheie diferite
Pe măsură ce mobilul devine din ce în ce mai popular, mărcile trebuie să acorde atenție și importanței modului în care acești utilizatori de telefonie mobilă își formulează întrebările. Așadar, iată două modele principale pe care trebuie să le urmăriți.
Utilizarea a crescut în ultimii ani. Google raportează că aproximativ 20% dintre interogările mobile apar prin căutarea vocală. Cu căutarea vocală, utilizatorii folosesc de obicei propoziții complete precum „cum este vremea în São Paulo?” în loc de „Tempo São Paulo”.
9. Căutare tastat
A doua tendință de căutare simplificată numai cu cuvinte cheie apare atunci când utilizatorii de dispozitive mobile introduc mesaje. Oamenii de pe micile ecrane ale dispozitivelor mobile nu vor folosi cuvinte cheie lungi și complicate.
Folosesc în mod regulat abrevieri și găsesc modalități de a scurta ceea ce cer.
Când selectați cuvintele cheie pentru anunțurile mobile, luați în considerare cu atenție aceste sfaturi Google Ads.
Căutați să găsiți cuvinte cheie care rezonează bine cu utilizatorii de căutare vocală sau cei care încearcă să scrie pe dispozitive mobile.
10. Asigurați-vă că toate paginile de destinație mobile sunt optimizate
Mobilul rămâne esențial pentru succesul marketingului online. Mărcile nu pot avea succes dacă nu fac pregătiri adecvate pentru utilizatorii de telefonie mobilă.
Aceasta înseamnă că fiecare dintre paginile dvs. de destinație trebuie optimizată pentru cele de pe dispozitive mobile.
Optimizarea mobilă include următoarele:
Toate scrierile de pe site ar trebui să fie ușor de vizualizat pe dispozitivele mobile. Adică, evitați fonturile și culorile care sunt prea mici pentru a apărea clar.
Orice videoclip de pe site poate fi redat pe dispozitive mobile.
Anumite programe video vor avea uneori probleme de redare pe dispozitivele mobile, așa că testați tot ce aveți.
Butoanele, precum și alte instrumente de navigare ar trebui să fie suficient de mari pentru confort și suficient de departe de alte butoane.
Amintiți-vă că oamenii de pe mobil apasă butoanele cu degetele, așa că ajutați-i să evite problemele de navigare pe site-ul dvs.
Minimizați cantitatea de tastare necesară pe site. Poate fi o provocare să tastați multe informații pe dispozitivele mobile.
Faceți ușoară utilizarea formularelor de completare automată ori de câte ori este posibil, determinând astfel site-ul dvs. să-și amintească vizitatorii repeți.
Concluzie despre cum să creați anunț în Google Ads
Google Ads poate fi un instrument puternic pentru mărcile interesate să-și ducă strategia la următorul nivel.
Permite organizațiilor să-și implementeze strategiile organice pentru a-și spori gradul de conștientizare și, în plus, conștientizarea mărcii.
În timp ce crearea unei strategii publicitare poate părea copleșitoare.
Utilizarea acestor sfaturi Google Ads ar trebui să vă ajute să începeți să creați campanii puternice care să vă ajute să vă dezvoltați gradul de cunoaștere a mărcii.
Faceți un pas mai departe cu mai multă energie din serviciile de management PPC oferite de Agenția Colors. Așadar, contactați-ne pentru a evalua și gestiona campaniile dvs. Google Ads și pentru a afla mai multe sfaturi Google Ads!
Dacă doriți îndrumare, puneți întrebări, schițați planuri sau căutați un partener pentru a vă construi site-ul web, atunci știți că, cu Agenția Creativ24, vă garantăm mult mai mult decât un aspect atractiv și un aspect modern pentru site-ul dvs.
Obiectivul nostru principal este de a oferi companiilor din întreaga lume soluții eficiente, astfel încât să puteți genera vizibilitate pe internet.
Agentia noastra dezvolta strategii SEO precum si pozitionarea brandului pentru companii multinationale mari, mijlocii si mici, toate proiectele fiind importante pentru noi.
AllmaDesign vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare de site-uri prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri web, optimizare SEO și promovare online, design grafic și identitate companie, găzduire web și înregistrare nume de domenii.