Tendintele vestimentare in functie de semnul zodiacal model 600238 1280

Tendintele vestimentare in functie de semnul zodiacal

Publicat de

în

Fiecare semn zodiacal are un simt personal in ceea ce priveste stilul vestimentar, imbracamintea fiind o cale minunata pentru exprimarea personalitatii. Iata ce spune zodia despre tine, tendintele vestimentare si de lifestyle.

Berbec

Pasional si inflacarat, Berbecul este recunoscut pentru atitudinea optimista si increderea de care da dovada. Ii place sa isi asume responsabilitatea situatiilor si este o fire sportiva si competitiva. Tendintele lui vestimentare reflecta aceasta atitudine, el preferand costumele viu colorate si petele de culoare care arata ca sunt veseli si hotarati.

 

Taur

Taurul este muncitor si de incredere, avand totodata o latura blanda si dulce. Lui ii place sa daruiasca si sa gazduiasca petreceri de seara. Si, pentru ca el vea sa se simta intotdeauna ca acasa, confortabil si relaxat, va fi incantat de o pereche confortabila de colanti si un pulover de culoare crem. Tonurile legate de natura si pamant, precum verdele, maro si alb, ii dau un aer elegant si stilat.

 

Gemeni

Gemenii sunt schimbatori, creativi si interesati de diverse lucruri. Ei vor fi mereu la curent cu topul tendintelor modei, abordand stilul saptamanii. In dulapul lor vei gasi mai multe articole vestimentare pe care le adora. Nu vor lipsi fusta tricotata in carouri, un pulover simplu pe care sa il poata purta la blugi si nici un tricou grafic clasic.

 

Rac

Extrem de feminin si bonom, Racul este recunoscut pentru instinctele materne si necesitatea constanta de a avea grija de cei din jur. Cand te gandesti la un Rac, il vezi pe plaja intr-o zi insorita de vara. El este atras de nuante minunate de albastru si alb, rochii lejere, simple si usoare cu note elegante si feminine date de insertii de dantela.

 

Leu

Energic si curajos, Leul adora sa fie in centrul atentie, dar intr-un mod pozitiv. Ii place sa poarte haine care sar in ochi, extrem de colorate si sclipitoare. Este un mare amator de risc, fiind mereu pregatit pentru lucruri diferite si interesante care sa il scoata in evidenta. Din garderoba lui nu vor lipsi fustele sau topurile cu imprimeuri indraznete si nicio pereche simpla de blugi.

 

Fecioara

Fecioara este analitica si perfectionista si va purta intotdeauna ceva care se potriveste ocaziei. Indiferent daca se indreapta catre munca si apoi va merge la o petrecere, ea va arata impecabil – elegant si perfect adaptata situatiei. O pereche de chinosi si un palton elegant cu nasturi, adica o tinuta clasica si eleganta, reprezinta aspectul ideal pentru o Fecioara.

 

Balanta

Frumoasa si vorbareata, Balanta ca avea o garderoba adecvata pentru flirt si distractie. O rochie din matase sau o pereche de cizme din piele pana la genunchi sunt semne distinctive pentru o Balanta. Ea se imbraca de multe ori ca si cum s-ar indreapta catre o petrecere.

 

Scorpion

La fel ca si Balanta, Scorpionul adopta o tinuta care se incadreaza in tendintele sexy si gata de flirt. El este inclinat, insa, catre partea intunecata si misterioasa, preferand culorile mai inchise cum ar fi negru si maro. Totodata, pantalonii din piele asortati cu un top elegant, sau o rochie neagra mulata pot face tinutele preferate ale unui Scorpion.

 

Sagetator

Daca ai intalnit vreodata un Sagetator, stii ca el este atras de calatorii, fiind un spirit liber si nonconformist. El va imbraca tinute boeme, florale, rochii lungi maxi sau fuste din denim asortate cu un pulover simplu.

 

Capricorn

Capricornul este o fire practica si prefera tinutele sofisticate si confortabile, totodata. Totusi, nu se teme de petele de culoare, iar o bluza cu maneci umflate asortata cu o pereche de pantaloni mulati bleumarin poate deveni tinuta lui favorita.

 

Varsator

Creativ si unic, Varsatorul nu se teme sa experimenteze. Tinutele lui sunt uneori o declaratie puternica de rebeliune, iesind in evidenta prin croiala sau culoare. Ar putea purta un tricou simplu cu blugi si adidasi, dar nu va lipsi piesa de declaratie – o banderola funky sau un colier plin de dramatism.

 

Pesti

Romantic si dulce, Pestele adora tinutele de vis, culorile moi, pastelate, tesaturile fine si dantela. Feminin si sexy, el va starni intotdeauna un zambet cald cu tinutele lui atent alese.

 

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole