fotograf nunta Bucuresti - Alex Pasarelu - www.bellefoto.ro

Sugestiile unui fotograf nunta pentru locatii de neuitat la sedinta foto de nunta

Publicat de

în

Care sunt cele mai interesante locatii pentru sedinta foto de nunta pe care trebuie sa le iei in considerare?

Atunci cand planificati sedinta foto de nunta, trebuie sa va ganditi foarte bine la locul in care doriti ca aceasta sa aiba loc. Asigurati-va ca alegeti un spatiu in care sa va simtiti bine, destinsi si unde sa va puteti pune in valoare, dar sa aveti si peisaje minunate imprejur. Citind randurile de mai jos, puteti descoperi cateva sugestii extrem de interesante si inspirate, pe care le puteti folosi indiferent de anotimp!

Pe plaja

Daca iubiti marea si nimic nu va inspira mai mult decat o plaja cu nisip fin, care este scaldata de valurile lenese, atunci nu trebuie sa ezitati sa faceti sedinta foto la malul marii. Fara indoiala, un fotograf profesionist de nunta va sti cum sa profite de imprejurari pentru a va oferi un album foto desprins parca din revistele de specialitate, in care voi doi sa fiti personajele personajele. La rasarit, la apus sau in miezul zilei, primavara, vara, toamna sau iarna, indiferent de momentul in care decideti sa faceti sedinta foto, veti avea mereu certitudinea ca natura va va fi un ajutor de nadejde. Nimic nu se compara cu miile de nuante deosebite care se imbina in zare pe cer, impletindu-se cu marea si cu sentimentul pe care il veti avea atunci cand veti pasi pe nisipul fin imbracati in mire si mireasa!

Intr-o poiana de la munte

Liniste absoluta, in care se aud numai cantecele pasarilor ascunse pe crengile brazilor inalti si infinitul deasupra, pe cer sunt cateva dintre lucurile pe care trebuie sa le simtiti atunci cand optati sa faceti sedinta foto de nunta intr-o poiana de la munte. De preferat este sa organizati o excursie de o zi, in care sa va dedicati numai realizarii celor mai interesante foto nunta! Departe de zgomotul si vacarmul marilor orase, acolo unde atentia va zboara intotdeauna la altceva, muntii va ofera gazduire si, mai mult, va ofera prilejul de a face una dintre cele mai interesante sedinte la care v-ati fi putut gandi vreodata!

Pe pontonul unui lac

Fara indoiala, in jurul orasului in care locuiti exista cel putin cateva lacuri care sunt frumos amenajate si care ar putea reprezenta zone superbe in care sa faceti sedinta foto de nunta. Imaginati-va pentru cateva secunde ca va retrageti pentru cateva ore pe pontonul unui lac, inaine de apus, atunci cand cerul este o explozie de culori interesante si deosebite sau ca va bucurati de o dimineata linistita, in care razele soarelui abia urca domol pe cerul inca acoperit de linistea noptii de dinainte! Nu-i asa ca ar fi minunat sa faceti astfel cele mai frumoase fotografii de nunta? Lasand deoparte grijile de zi cu zi, stresul de care ati avut parte inainte de nunta si toate responsabilitatile care va asteapta mai departe, va puteti conecta mai usor cu cel mai bun fotograf nunta Bucuresti si ii puteti oferi ocazia de a va surprinde in ipostaze cat mai naturale!

Sedinta foto acasa?

Desi poate suna banal, organizarea sedintei foto de nunta acasa este o idee chiar minunata! Imaginati-va ca peste ani si ani, le veti putea arata copiilor vostri cum va bucurati de cea mai importanta zi din viata voastra, atunci cand ati decis sa va spuneti ,,Da!” si cum arata caminul pe care l-ati construit impreuna. Printre avantajele de care aveti parte atunci cand faceti fotografie de nunta acasa se numara faptul ca nu trebuie va faceti o programare, nu trebuie sa platiti o taxa de intrare si, mai mult, puteti organiza sedinta foto oricand aveti timp. Mai mult, aflandu-va intr-un mediu prietenos, va veti simti mult mai destinsi si mai relaxati!

Indiferent de locatia pe care o alegeti pentru sedinta foto, asigurati-va ca lasati orice altceva deoparte si va bucurati de fiecare secunda. Toate aceste momente sunt unice in viata voastra si trebuie sa le traiti din plin, cu emotie si cu zambetul pe buze. Indiferent daca veti merge la munte, la mare, intr-un parc sau langa un lac, tineti minte ca iubirea voastra merita sa fie transpusa in fotografii superbe. Lasati inhibitiile acasa si bucurati-va de sfaturile fotografului cu care colaborati, dar si de posibilitatea de a trage cortina peste restul lumii pentru cateva ore!

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole