3 coafuri pe par scurt care implinesc aproape 100 de ani.

3 coafuri pe par scurt care implinesc aproape 100 de ani. Vezi care sunt si cum le porti!

Publicat de

în

Chiar daca ai parul scurt, sa nu crezi ca nu poti avea o coafura moderna, extravaganta si feminina atat pentru zi cu zi, cat si pentru cele mai importante evenimente din viata ta! Ideea ca, la nunta, femeia trebuie sa aiba parul lung, prins intr-un coc complicat, este de multa vreme depasita!

Coafurile pentru par scurt pot fi foarte variate si frumoase, trebuie, insa, sa o alegi pe cea care te avantajeaza cel mai mult.

Mult timp s-a considerat ca parul lung este specific femeilor si, pana acum cca 100 de ani, nici nu se concepea ideea ca o femeie sa isi taie parul! Odata cu trecerea timpului, insa, moda s-a schimbat si standardele de frumusete au cunoscut modificari.

Tunsoarea bob

Tunsoarea bob este una dintre coafurile pe par scurt cu varsta de aproape 100 de ani. La inceput a fost dreapta, acoperea in totalitate urechile si avea bretonul un pic mai sus de sprancene.

De atunci si pana in prezent, aceasta tunsoare a cunoscut inovatii. Probabil nu exista femeie care sa nu fi incercat, la un moment dat, tunsoarea bob.

 Onduleurile

Anii ’30 marcheaza o inovatie in domeniul coafurilor prin aparitia onduleurilor pe par scurt. Cunoscute ca onduleurile Marcel, ele ieseau discret din palarii, sporind misterul si feminitatea.

Cinematografia si-a avut si ea rolul ei in promovarea onduleurilor pe par scurt datorita actritelor Joanne Crawford si Greta Garbo.

 Tapajul

Tapajul apare prin anii ’50, cand erau promovate coafurile infoiate, sau bufante! Ele se puteu realiza foarte bine pe un par mediu sau scurt si, datorita volumului obtinut prin tapare, au venit cu avantajul ca parul se putea aranja cu usurinta in toate modurile dorite.

Sursa articol: Coafuri par scurt: vezi ce se poarta in 2018-2019 (rezomandari poze si video!)

Sursa Foto: pixabay.com

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole