5 tipuri de e-mailuri pentru aprecierea clienților pentru a genera vânzări și a câștiga loialitate Responsive Web Design

5 tipuri de e-mailuri pentru aprecierea clienților pentru a genera vânzări și a câștiga loialitate

Publicat de

în

, , ,

Acest articol a fost scris de Sorin, CEO Manager SorinDesign. Dacă doriți să faceți următorul pas în afacerea dvs., vă încurajăm să vizitați SorinDesign.Ro, propulsat de SorinAlmaDesign.

Există o mare diversitate de e-mailuri de apreciere a clienților. Cu toate acestea, există 5 tipuri de evenimente pe care nu vă puteți permite să le pierdeți, deoarece acestea sunt oportunități de aur de a câștiga loialitate și de a genera vânzări suplimentare. În plus, oamenii se vor aștepta să le primească de la dvs., prin urmare nu le dezamăgiți.

E-mail de ziua de naștere

Zilele de naștere sunt o oportunitate excelentă de vânzare pentru marketerii de e-mail. Oamenilor le place să fie sărbătoriți și selectați. Este o ocazie rară în care clientul este dornic să deschidă și să citească toate e-mailurile, deoarece toate sunt centrate în jurul său. În plus, este ziua în care clientul are chef să se trateze pe sine sau pe sine. Prin urmare, o mică reducere sau orice alt stimulent pentru cumpărături poate fi util.

Încadrați e-mailul de naștere în jurul campaniei de apreciere a clientului pentru a consolida conexiunea personală și a genera trafic suplimentar. Include:

  • O dorință sinceră de ziua de naștere.
  • Cupoane speciale, reduceri imense sau stimulente excelente pentru cumpărături. Amintiți-vă, ziua de naștere este un moment pentru a fi generos, deși nu ar trebui să le stricați cu prea multe opțiuni. Cu cât oferiți mai multe opțiuni, cu atât va fi un client mai indecis. Respectați 3 oferte. Va fi mai mult decât suficient să ne exprimăm recunoștința și să asistăm în procesul decizional.
  • Program de fidelizare.
  • Pictograme și linkuri pentru rețelele sociale pentru a partaja informații cu alții.
  • Un link pentru a discuta cu echipa de asistență.

E-mail de vacanță

Campania de ziua de naștere are un mare defect: se întâmplă doar o dată pe an. Prin urmare, rămâne cu o singură oportunitate de a nu deranja lucrurile. Cu toate acestea, există o cale de ieșire. Puteți folosi sărbătorile pentru a ajunge la abonați și pentru a-și face ziua cu o notă din inimă.

Calendarul de marketing este bogat în diverse sărbători, adică oportunități de vânzare. Dacă te îndoiești de această strategie, poți să faci pași pentru bebeluși și să te menții doar la sărbători mari, cum ar fi:

  • Halloween
  • Ziua Recunoștinței
  • Crăciun
  • An Nou
  • Ziua Îndrăgostiților
  • Ziua Mamei
  • Ziua Tatălui
  • Ziua Independenței
  • Ziua Muncii

Construiți designul și conținutul în jurul sărbătorii și puneți clientul în centrul acestuia.

E-mailuri de aniversare

E-mailurile aniversare sunt despre companie și clienții săi. Spre deosebire de un e-mail de ziua de naștere, este o sărbătoare a două petreceri și a relațiilor lor. Este o oportunitate de a vă consolida prietenia cu un conținut valoros prezentat în buletinul informativ de apreciere a clienților.

E-mailul poate fi programat la:

  • Într-o zi, cineva s-a înscris la lista dvs. de e-mail.
  • O zi de prima comandă.
  • Într-o zi, cineva a trecut la un plan premium.
  • Într-o zi, cineva a atins o etapă impresionantă etc.

La fel ca în cazul e-mailului pentru ziua de naștere, e-mailul de apreciere a clientului trimis la aniversare este recomandat să aibă o copie convingătoare care să laude clientul și stimulentul pentru cumpărături, un semn material de recunoștință. În plus, puteți adăuga câteva elemente sugerate pentru a reactiva interesul și a invita utilizatorii înapoi pe site.

E-mailuri cu oferte exclusive

Un e-mail de ofertă exclusiv este unul dintre acele buletine informative de apreciere a clienților care câștigă loialitatea abonaților cu o mită mică. Pentru a re-angaja abonații, trebuie să-i unți. Nimic nu poate face acest lucru mai bine decât o ofertă exclusivă. Are chiar un cuvânt puternic în nume, „exclusiv”. Oamenii iubesc totul privilegiat și privat. Fă-i să se simtă speciali, iar acest lucru va da cu siguranță roade.

Iată cum o faceți:

  • Creați un sentiment de apartenență
  • Exprimă-ți dragostea
  • Folosiți un limbaj adecvat, cum ar fi „special”, „exclusiv”, „numai pentru dvs.”, „frumusețe din interior”
  • Adăugați o ofertă personalizată exclusivă în funcție de preferințele și achizițiile istorice ale clientului

E-mail de mulțumire

Uneori, tot ce au nevoie clienții dvs. este recunoștință: fără produse, fără anunțuri, fără îndemnuri, doar o linie de subiect „vă mulțumesc” și o copie cu o apreciere sinceră. Acesta vă va ajuta să obțineți implicarea clienților și să câștigați loialitatea față de marcă.

Adesea, specialiștii în marketing prin e-mail folosesc serii de bun venit pentru a-și exprima recunoștința. Afacerea este că aceste două tipuri funcționează frumos împreună. Cu atât mai mult, e-mailurile de bun venit au o mare livrabilitate și văd una dintre cele mai mari rate de deschidere. Deci, de ce să nu profităm de această oportunitate nu numai pentru abonații de la bord, ci și pentru a face o zi de contact cu o notă sinceră și un bonus plăcut?

Nu vă fie frică să vă stricați contactele cu jetoane de recunoștință, deoarece acestea sunt întotdeauna plăcute de obținut. Utilizați e-mailul de mulțumire ori de câte ori este posibil, deoarece merge întotdeauna un drum lung.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole