Un magazin aproape de iubitorii de animale logo pentrufermier

Un magazin aproape de iubitorii de animale

Publicat de

în

PentruFermier este o afacere de familie pornită cu scopul de a ajuta oamenii iubitori de animale și de a le oferi soluții și produse pentru rezolvarea problemelor. De peste 7 ani lanțul nostru de magazine servește gospodarii pasionați de creșterea animalelor. De la început am comercializat furaje cu un randament în producţie ridicat, iar rezultatele se pot vedea cu usurinţă în creşterea și exploatarea porcilor, bovinelor, ovinelor și a păsărilor.

Din procesul de hrănire al porumbeilor, principala sursă de hrană ar trebui să fie un amestec de cereale( grâu, porumb, ovăz, orez, etc) și floarea soarelui, rapiță, etc. Pentru crescătorii organizați, cu porumbei de concurs, pe lângă o hrană bogată în cereale ar trebui să dispună și de suplimente nutritive, care să le asigure porumbeilor energia necesară pe perioadele de concurs.

Porumbeii hrăniți corespunzător și cu hrană de calitate vor fi mai rezistenți la boli, vor da un randament mai mare la concursuri, vor da naștere la pui sănătoși și vor fi fertili până la vârste mai înaintate.

În producția cărnii de porc, cam 70-80% reprezintă furajarea, de aceea trebuie acordat o atenție deosebită acestui proces. Cu ajutorul furajelor și a concentratelor profesionale, animalele vor primi necesarul de energie, proteine, aminoacizi și vitamine de care acestea au nevoie. Cele mai mari cerințe de energie le au purceii tineri, cu greutatea de 50-60 kg, pentru aceștia fiind disponibile furaje speciale de creștere.

Acești factori amintiți mai sus sunt influențați bineînțeles în proporție mult mai mare de automatizările în modalitățile de hrănire și adăpare. În primul rând pentru obținerea graduală a unei creșteri continue a porcilor este nevoie de eficiență în hrănire.

Calitatea cărnii de porc este influențată și ea în mare parte de acest aspect.Automatizarea este necesară și se amortizează în timp pentru a nu face risipă de hrană. Având același raționament putem trage aceleași concluzii și în cazul adăpării. Controlul calității și a cantității de apă în procesul de hrănire poate fi un factor determinant în succesul unei ferme.

PentruFermier este o afacere concepută special pentru a veni în ajutorul oamenilor iubitori de animale, pentru a le pune la dispoziție o gamă cât mai largă de produse, pentru a avea animale sănătoase și fără probleme.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole