Forever 21 se asociază cu Roblox

Forever 21 se asociază cu Roblox

Publicat de

în

Numit Forever 21 Shop City, utilizatorii vor putea să construiască, să dețină și să își administreze propriul magazin personal în cadrul jocului.

Articolele Forever 21 vor putea fi achiziționate, inclusiv îmbrăcăminte și accesorii, unele avand chiar reduceri. Personajele non-jucători pot fi angajate ca angajați, utilizatorii urmărind să devină magazinul de top în cadrul experienței.

Experiența este un joc care se adresează în primul rând comunității, o varietate de colaborări fiind lansate în paralel cu acesta. Jucătorii Roblox @Builder_Boy, @Beeism, @OceanOrbsRBX și @JazzyX3 s-au alăturat pentru a crea o linie de modă exclusivă pentru Forever 21 Shop City.

Magazinul va avea, de asemenea, magazine proiectate exclusiv de influenceri precum KrystinPlays, Shaylo și Sopo Squad.

Printre caracteristicile magazinului se numără posibilitatea constructorilor de a-și alege și schimba locațiile oriunde în joc, sarcini precum aprovizionarea inventarului și asistarea clienților, personalizarea interiorului, obținerea de marfă pe care Forever 21 a lansat-o în magazinele sale fizice și utilizarea temelor arhitecturale pentru magazinele lor, cum ar fi cottage core și cyber punk.

„Metaversul este cea mai transformatoare inovație de la crearea internetului încoace. Roblox este una dintre platformele care creează cele mai mari oportunități de afaceri pentru branduri”, a declarat Justin Hochberg, CEO al VBG. „Colaborarea noastră cu Forever 21 marchează nu doar una dintre cele mai mari lansări de metaverse din acest an, ci și una care combină în mod unic lumea fizică și cea virtuală, oferind conținut IRL de la Forever 21 în joc și găsind modalități pentru ca creațiile UGC din Roblox să existe IRL.”

Forever 21 Shop City va cuprinde, de asemenea, patru districte tematice care includ curse cu obstacole, divertisment, un food court și un covor galben.

Cu Forever 21 Shop City, obiectivul nostru este să extindem modul în care ne implicăm cu clienții, extinzând prezența și produsele noastre în moduri noi. Suntem încântați să oferim un nou spațiu pe Roblox unde fanii noștri se pot conecta cu comunitatea lor și pot da viață propriei lor viziuni despre Forever 21„, a declarat directorul de merchandising al Forever 21, Katrina Glusac.

Articol preluat de pe fashionunited.com

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole