Cum alegi un rezervor de gaz lichid?

Cum alegi un rezervor de gaz lichid?

Publicat de

în

Încălzirea gospodăriilor cu GPL câștigă constant în popularitate în România. Instalația rezervorului poate fi instalată practic oriunde, ceea ce în multe situații este o mare comoditate. Alegerea rezervorului potrivit este de o importanță cheie aici. Care sunt tipurile de rezervoare de gaz lichefiat?

Două tipuri de rezervoare GPL sunt utilizate pentru nevoile gospodăriilor – supraterane și subterane. Rezervorul suprateran GPL este destinat proprietăților situate în zone cu un nivel ridicat de apă subterană. Va funcționa mai bine pe un teren mare, deoarece instalarea sa necesită spațiu – nu există nicio opțiune de a aranja împrejurimile în jurul rezervorului în vreun fel.

În ceea ce privește rezervoarele subterane, acestea sunt potrivite doar pentru zonele cu niveluri scăzute ale apei subterane. Sunt o soluție ideală pentru proprietățile mici, deoarece datorită locației lor, nu interferează cu peisajul casei.

Ce capacitate ar trebui sa aiba rezervorul de benzina?

Oferta companiei Flag, unul dintre cei mai mari furnizori de gaz petrolier lichefiat din Polonia și nu numai, include rezervoare cu următoarele capacități: 2700 l, 4850 l și 6600/6700 l.

Pentru nevoile locuințelor, cele mai mici rezervoare. sunt suficiente. Cele mai mari modele sunt folosite în scopuri industriale. Capacitatea rezervorului trebuie să corespundă nevoilor specifice.

Montarea rezervorului necesită autorizație de construire?

Utilizatorii privați care folosesc rezervoare de gaz cu o capacitate care nu depășește 7 mc nu trebuie să solicite autorizație de construire.

Desigur, asamblarea unei astfel de instalații necesită transmiterea unei notificări către autoritățile competente. Mai mult, indiferent de dimensiunea rezervorului, inspecțiile sistemului sunt obligatorii.

Cât de mult gaz ar trebui să fie în rezervor?

Rezervorul nu trebuie să conțină mai mult de 85 la sută. capacitatea sa, dar nu mai puțin de 25 la sută. Într-o situație în care gazul este mai mic de 25 la sută. capacitatea, pierde puterea de evaporare.

Acest lucru joacă un rol important mai ales când temperaturile exterioare sunt foarte scăzute.

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole