Copaci de Valentine's Day? De ce nu?

Copaci de Valentine’s Day? De ce nu?

Publicat de

în

,

Sandra Di Carlo Valdez se simțea tristă uitându-se la bradul ei de Crăciun în Ianuarie. După o săptămână în 2022 și aproape doi ani de pandemie, ea nu era pregătită să taie bradul.

Așa că doamna Valdez, în vârstă de 46 de ani, un tehnician de unghii din Miami și blogger cu aproape 30.000 de urmăritori pe Instagram, a decis să păstreze bradul, dar să îl redecoreze, înlocuind ornamentele cu organza și holly cu inimioare.

Bradul ei de Crăciun este acum un brad de Valentine’s Day, cu ornamente roz și roșii.

Poate că Taylor Swift nu-și va monta luminile de Crăciun până în Ianuarie, dar imagini cu brazi adevărați și falși împodobiți cu inimioare de bomboane și ghirlande pastelate au apărut online până în februarie.

Doamna Valdez își redecorează bradul cu rechizite din Dollar Tree: clipsuri cu inimioare pentru crengi, inimioare din lemn pictate, capete de ac și țesătură roșie și roz pentru ornamente de pitic de casă.

Designerul și bloggerul Jennifer Houghton, cu sediul în Dallas, folosește, de asemenea, descoperiri din magazinele cu reduceri pentru pomul ei, cum ar fi inimile de conversație supradimensionate transformate în ornamente.

În urmă cu cinci ani, ea pur și simplu întârzia inevitabilul.

Eram epuizată de la Crăciun și nu voiam să dau asta jos!„. a declarat doamna Houghton.
Pe lângă trandafirii roșii și șabloanele pe care scrie „love”, ea are trei brazi de Valentine’s Day anul acesta: unul acoperit cu inimioare de conversație pastelate și unul împodobit cu panglici, scărițe și beteală roz.

Brad Jennifer HoughtonOamenii tânjesc după orice lucru care să aducă bucurie în casele lor, spune doamna Houghton. „Petrecem mai mult timp acasă, așa că vrem să o facem cât mai veselă posibil”.

Comercianții cu amănuntul au sărit la bord pentru a profita de o sărbătoare Hallmark. Ornamentele de Ziua Îndrăgostiților sunt disponibile la Walmart, Target și Etsy, conform nytimes.com

Cel mai bine vândut brad pe Overstock.com în acest sezon de sărbători nu a fost verde. A fost roz.

În situații stresante, oamenii gravitează spre obiecte de tranziție, spune Amber Dunford, psiholog în domeniul designului și director de stil la Overstock. „Ne aflăm într-o situație atât de rutinieră în acest moment”, a spus ea. „Copacii sunt simbolici – ne adunăm în jurul lor”.

Celebrul designer de interior Bobby Berk a spus că a văzut unii copaci de Valentine’s Day pe rețelele de socializare și a înțeles atracția lor.

„Decorațiunile de sărbători aduc atât de multă căldură și bucurie în casa ta”, a spus el la telefon. Suntem blocați în casele noastre pentru al treilea an și înțeleg de ce oamenii vor să prelungească acest lucru.

Unii dintre prietenii săi încă aveau brazi de Crăciun. „Fată, dă-l jos”, a spus el. Acum mă gândesc: „Să-l ținem ca brad de Valentine’s Tree”.

Monica Burt, un designer de interior din zona Chicago, face acest lucru de trei ani. „Ador Crăciunul”. „Tai cam zece copaci pe an și întotdeauna este trist.”

Printre aceștia se numără un brad roz aprins în camera ei de familie, un brad alb în holul de la etaj și doi brazi mici și roz pentru ca fiicele ei să se decoreze singure.

brad valentines day sam riccioli
Sami Riccioli, un designer de interior, are trei pomi anul acesta, unul ombré la poalele scării sale mari din Lower Gwynedd, Penn.

Ea nu își va tăia bradul după 14 februarie. În schimb, îl va folosi pentru Ziua Sfântului Patrick, Paște, Halloween și Crăciun.

Oare se va prealua acest trend si in Romania?

Ramane de vazut. Ce stim clar este ca magazinele online deja au inceput marketing-ul si promotiile sau reduceri Valentine’s Day, care apropo pe cele mai populare le puteti vedea pe Crazy-Deals.ro

Tu, cititorule, ai ti-ai pastra bradul de Craciun pana in Februarie?

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole