Coliere sculptate din sâmburi de avocado, idei de cadouri editate 1 1

Coliere sculptate din sâmburi de avocado, idei de cadouri

Publicat de

în

Avocado a devenit popular în ultimii ani, oamenii îl consumă din ce în ce mai mult datorită numeroaselor beneficii pe care acesta le are.

Este un fruct bogat în grăsimi „bune”, este folosit în numeroase diete și nu conține colesterol. De asemenea, este o sursă bogată de magneziu, potasiu și alte fibre și nutrienți.

Cel mai cunoscut mod de a consuma avocado este renumitul Guacamole, dar se poate consuma și în sucuri, salate sau direct întins pe pâine.

Am descoperit avocado în urmă cu cel puțin 10 ani…și pot spune că a fost dragoste la prima întâlnire

După un timp, cam prin 2018 am încercat să le ofer o șansă sâmburilor, pentru că nimeni nu ține cont și nu dă importanță sâmburilor.

De aceea, am început să caut informații despre cum se plantează sâmburii de avocado, am plantat numeroși sâmburi pentru a-mi crește propriile plante de avocado.

După ce am reușit să împart plante de avocado tuturor membrilor din familie, a trebuit să caut o altă întrebuințare sâmburilor… așa că am descoperit că se pot sculpta, rezultatele fiind de-a dreptul minunate.

Am început căutările, pentru ustensilele de sculptat, materie primă aveam din abundență, fiind consumator de avocado și am început acest nou capitol în vara lui 2021. De atunci am început să dau diverse forme acestor sâmburi și să caut să fac din această pasiune, o activitate zilnică.

Pentru mine a fost foarte important să le găsesc o utilitate acestor sâmburi, fără să fiu nevoit să-i arunc și să le dau o a doua șansă, mai ales că vor putea ajunge să fie purtați la gâtul oamenilor.

Este o bucurie să pot recicla, să pot face ceva unic de fiecare dată, din ceea ce ne oferă natura.

Majoritatea colierelor au în componență și pietre semiprețioase, ceea ce le fac să fie mai speciale. De aseamenea veți putea găsi și foarte multe modele fără piatră.

Pentru comenzi  de cadouri unice vă aștept pe pagina mea https://carvedavocadopit.com unde veți putea comanda cadouri pentru persoanele dragi.

Idei de cadou, unice, din sâmburi de avocado sculptați. Fiecare piesă este unică, vă așteptăm pe site pentru mai multe detalii.

Recomand cu încredere site-ul de anunțuri https://informatiazilei.net/ .

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole