Oare rezultatele SEO, sunt garantate 692 6925694 digital marketing course in hyderabad hd png download

Oare rezultatele SEO, sunt garantate

Publicat de

în

,

Cred cu tărie niciun consultant sau companie SEO nu vă poate garanta o poziție numărul unu sau clasamente de top în Google, Bing sau Yahoo. Nicio agentie SEO nu ar trebui să vă garanteze un aflux de vizitatori pe site-ul dvs. În plus, nu ar trebui să garanteze că SEO vă va crește vânzările. Cu toate acestea, ceea ce ar trebui să îți spună este că este întotdeauna posibil să obții un clasament bun dacă strategia ta SEO este realizată profesional. Atunci când practicile curate sunt urmate pe parcursul călătoriei SEO, campania dvs. vă va ajuta să vă creșteți rata de vizitatori și să obțineți conversii mai bune.

Ca parte a unei echipe SEO, prefer să acord o atenție sporirii afacerii clienților noștri, mai degrabă decât oricărui aspect particular al procesului, cum ar fi clasarea cuvintelor cheie, rangul paginii și numărul de vizitatori. Ca să nu spun că nu urmărim clasamentele cuvintelor cheie și vizitatorii, deoarece acest lucru este cu siguranță important pentru a ști unde sunt poziționați pe Google, pe care îl folosim ca etalon în campania lor.

Majoritatea clienților noștri înțeleg că nu există nicio garanție în ceea ce privește clasarea decât dacă selectăm în mod intenționat o frază obscure, cu concurență mică sau deloc. Valoarea reală provine din rate de conversie mai bune din calitatea generală a cuvintelor cheie și a frazelor. Acest lucru se realizează cu o bună cercetare a cuvintelor cheie chiar de la începutul campaniei, prin includerea de fraze cu coadă lungă și cuvinte cheie care au intenție comercială. Conversiile sunt influențate în continuare de conținut de bună calitate, design bun al site-ului și experiență generală excelentă a utilizatorului pe site.

ALGORITMUL GOOGLE ESTE ÎN CONTINUĂ SCHIMBARE, FĂCÂND GARANȚIILE APROAPE IMPOSIBILE

Google își actualizează constant algoritmul, denumit uneori criterii de clasare. Un fapt frustrant pentru oricine lucrează la SEO – deoarece ceea ce a funcționat anul trecut vă poate aduce o penalizare pentru clasament anul acesta!

Nimeni din afara Google nu înțelege pe deplin algoritmul, cu excepția echipei Google de dezvoltatori și experți IT. Un exemplu grozav fiind cele mai recente actualizări ale algoritmului, care au făcut publicității clar că schimbările mari, care apar în momente neprevăzute, fac aproape imposibil ca consultanții și companiile SEO să ofere vreo garanție. Nu dacă practicați în conformitate cu liniile directoare ale SEO de calitate, adică!

CE ÎNȚELEGE O COMPANIE SEO BUNĂ?

1. Creșterea traficului valoric

Înțelegem că doriți o clasare bună, astfel încât mai mulți oameni să vă viziteze site-ul. Înseamnă să urmeze, există o șansă mai mare de a converti acele vizite în vânzări sau clienți potențiali. Pe de altă parte, problema cu obținerea mai multor vizite pe site-ul dvs. este că nu există nicio garanție că vor fi tipul potrivit de vizitatori.

Este foarte posibil să creșteți valoarea afacerii pe site-ul dvs. fără a primi un singur vizitator suplimentar. Cum? Trafic direcționat prin cuvinte cheie de calitate relevante pentru afacerea dvs. – oameni care vă caută produsul sau serviciul pentru că le oferiți soluția la problema lor!

Deci, în loc să vă concentrați doar pe ceea ce face clasamentul dvs., uitați-vă la ceea ce face site-ul dvs. pentru vizitator și analizați rezultatul final. Nu mai număra pozițiile pe Google cu fraze fără valoare. Nu mai căutați o „remediere rapidă” sau rezultate garantate, faptul este că acestea nu există.

Dacă doriți ca telefonul să sune și soldul bancar să crească, trebuie să valorificați puterea SEO, dar faceți-o corect!

O companie de renume SEO nu va garanta niciodată rezultate, ceea ce va face este să vă vorbească despre obiectivele și ambițiile dvs. și să elaboreze o strategie pe termen lung care să vă ajute să obțineți succesul pe care îl căutați online.

2. Cuvintele cheie cu coadă lungă arată clasamente îmbunătățite

Accentul de a fi optimizat pentru motoarele de căutare este de a genera trafic către site-ul dvs. web. Cu toate acestea, există o diferență între creșterea traficului și obținerea efectivă a afacerii. O modalitate de a face acest lucru este utilizarea frazelor cu coadă lungă – un șir de trei până la patru cuvinte. Există mai puțină concurență pe frazele cu coadă lungă, astfel încât site-ul dvs. este mai probabil să vadă o vizită transformându-se într-o vânzare sau lead. Accentul pus pe frazele cu coadă lungă de volum redus este o modalitate excelentă de a avea mișcare în rezultatele de clasare a motoarelor de căutare fără agonisarea lungă a urcării în rezultatele căutării pe termeni populari, deoarece o astfel de încercare poate dura ani de zile și probabil să nu reușească.

3. Garantați că site-ul nu va fi exclus din Google

Folosirea tacticilor de remediere rapidă cu pălărie neagră va avea ca rezultat doar o penalizare din partea Google – nu vești bune! Google se pricepe foarte bine la recunoașterea companiilor care folosesc aceste tehnici, iar marele G ia măsuri rapide. Da, există anumite limitări ale abordării pălăriei albe la început, dar poți fi sigur că reputația ta în cadrul Google rămâne stabilă pe termen lung, iar vizitatorii site-ului tău se vor referi la compania ta mai mult ca o sursă de încredere de produse, servicii. și informații. Rezultatul final este experiența utilizatorului de calitate și rate de conversie mai bune! O agentie bună SEO te va ajuta să ajungi pe piața țintă fără a fi nevoie să apelezi la mijloace inacceptabile.

În concluzie, o agentie sau un consultant SEO de renume îți va garanta un site web bun, care să servească atât nevoilor tale, cât și nevoilor vizitatorilor tăi. Ei vă vor sfătui despre conținutul dvs. – care ar trebui să fie clar în scris și în design, deoarece doriți să atrageți vizitatori. Ei vă vor asigura că aveți cel mai bun cuvânt cheie și strategia de optimizare bazată pe tactici adecvate, profesionale și etice, ceea ce înseamnă că obțineți cel mai bun trafic pe site-ul dvs. cu conversia optimă pentru afacerea dvs. O companie bună vă va explica că obținerea unor listări mai bune în rezultatele organice va necesita timp și resurse.

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole