Rezultate Google avansate, site-ul dvs. este gata? blogging illustration concept 114360 788

Rezultate Google avansate, site-ul dvs. este gata?

Publicat de

în

, ,

Indiferent de industria sau de dimensiunea afacerii dvs., orice companie care dorește să rămână competitivă pe piața digitală trebuie să găsească modalități de a-și îmbunătăți vizibilitatea online. Acest lucru îi face adesea pe proprietarii de afaceri să se întrebe cum să obțină rezultate avansate de căutare Google pentru afacerea lor.

Răspunsul? Optimizarea pentru motoarele de căutare (sau SEO) este una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru.

Prin optimizarea site-ului și a conținutului blogului pentru motoarele de căutare precum Google, puteți lucra pentru a vă extinde acoperirea și, de asemenea, să generați trafic mai relevant către site-ul dvs. Vă lăsăm cu un pas mai aproape de a vă rezolva minunile despre cum să îmbunătățiți rezultatele căutării Google pentru afacerea dvs.

Și o modalitate de a face acest lucru este de a produce conținut care este pregătit pentru rezultatele avansate Google, știți ce este acesta?

Ce sunt rezultatele avansate Google?

Rezultatele îmbunătățite sau căutările îmbunătățite sunt experiențe pe platformele Google, cum ar fi Căutarea, care depășesc linkul albastru standard. Această caracteristică poate include carusele, precum și imagini sau alte elemente non-textuale

Adevărul este că SEO nu este o tactică rapidă sau pe termen scurt. Este nevoie de timp și efort constant. Dar plata este semnificativă pentru cei care doresc să ajungă la mai mulți clienți potențiali online.

Asta înseamnă că dacă vrei să înveți cum să îmbunătățești clasamentul în căutarea Google pentru afacerea ta, atunci va trebui să lucrezi la asta.

Pentru a respecta regulile de calitate și pentru a apărea astfel în rezultatele avansate Google, iată cerințele:

Proprietăți obligatorii

Fiecare tip de căutare avansată definește un set de proprietăți necesare. Deci articolele care nu au aceste proprietăți nu sunt eligibile.

informatii complete

Cu cât oferiți mai multe proprietăți suplimentare (recomandate), cu atât calitatea articolului este mai mare pentru utilizatorii noștri. Pentru un loc de muncă vacant, utilizatorii preferă anunțurile cu salariile specificate în mod explicit. Trebuie să țineți cont de acest lucru atunci când vă clasați căutarea bogată. Dacă rețetele au recenzii reale ale utilizatorilor, precum și evaluări cu stele autentice, acest lucru va fi, de asemenea, valoros pentru utilizatorii site-ului dvs. și pentru căutarea bogată. În plus, căutările îmbunătățite oferă utilizatorilor o explorare structurată. De exemplu, pot filtra lista de locuri de muncă după salariu.

Când utilizatorul aplică acest filtru, atunci un loc de muncă vacant fără salariu nu va fi clasificat. Acesta este, prin urmare, unul dintre cele mai importante semnale de clasare pentru căutarea bogată.

Relevanţă

Datele trebuie să fie relevante pentru căutarea avansată la care participați. Deci, iată câteva exemple de date irelevante:

Un site web de streaming sportiv în direct care etichetează emisiunile ca evenimente locale

Un site web de prelucrare a lemnului care marchează instrucțiunile ca rețete

Conținut detaliat

Căutarea îmbunătățită este disponibilă numai pentru paginile cu detalii, nu pentru paginile de listă. Paginile de detalii descriu proprietățile specifice ale unui articol. Paginile de listare sunt pagini de categorii cu link-uri către diverse pagini de detalii.

politicile de conținut

Căutarea avansată individuală are politici suplimentare specifice tipului de conținut pentru toate tipurile de date, așa cum este descris în documentație. Documentele sau site-urile web care încalcă aceste politici de conținut pot primi o evaluare mai puțin favorabilă sau pot să nu fie eligibile pentru contestație.”

Nu vom putea trece peste toate proprietățile obligatorii pentru fiecare nișă din acest articol, dar am putut să vă oferim câteva reguli generale de calitate care vă vor ajuta să vă calificați pentru rezultatele avansate Google. Dacă algoritmul de clasare a căutării avansate detectează că o mare parte a unui site nu îndeplinește parametrii de calitate, poate exclude întregul site din rezultatele căutării avansate bogate. Deci, urmați acești pași:

Google – Pasul 1: Începeți cu un cadru solid

Dacă vă întrebați cum să îmbunătățiți rezultatele căutării Google pentru afacerea dvs., primul pas este să începeți cu o bază solidă pentru structura site-ului dvs. Indiferent de cât de mult conținut de calitate ai produce, eforturile tale de SEO vor trece neobservate de Google, ai o structură proastă a site-ului.

Atunci când site-ul dvs. este dificil de navigat pentru utilizatori, atunci este probabil dificil pentru Google să „citească” sau să acceseze cu crawlere. Când se întâmplă acest lucru, clasamentele motoarelor de căutare tind să sufere.

Pentru a remedia acest lucru, trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. este ușor de utilizat. Aceasta înseamnă că este ușor pentru utilizatori să acceseze, să încarce, să citească și să răsfoiască.

Și asta nu înseamnă doar utilizatori de desktop. Site-ul dvs. ar trebui să răspundă la toate tipurile de dispozitive mobile, inclusiv smartphone-uri și tablete.

Iată câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a începe:

Efectuați un audit tehnic SEO pe site-ul dvs.

Dacă doriți să aflați cum să îmbunătățiți rezultatele căutării Google, mai întâi va trebui să efectuați un audit tehnic SEO pe site-ul companiei dvs. Acest lucru vă permite să vedeți unde se află site-ul dvs. când vine vorba de SEO. Astfel, puteți face ajustări pentru a vă îmbunătăți șansele de a vă poziționa mai sus pe paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERPs) Google.

În timp ce puteți efectua un audit tehnic SEO pentru propriul site web, multe companii aleg să lucreze cu o firmă cu experiență SEO.

Un audit tehnic cuprinzător implică o privire aprofundată asupra diferitelor aspecte ale site-ului dvs., cum ar fi erorile de accesare cu crawlere, de indexare și de găzduire. Un audit cu servicii complete va include, de asemenea, o privire asupra diferitelor aspecte ale conținutului și legăturilor care vă afectează și SEO.

Dacă alegeți să lucrați cu o agenție SEO, aceasta vă va oferi și recomandări ca parte a auditului lor SEO.

Dacă doriți cu adevărat să știți cum să îmbunătățiți rezultatele căutării Google pentru afacerea dvs., luați în serios aceste recomandări și dezvoltați un plan de implementare pentru a pune aceste sugestii în aplicare. (O companie SEO poate ajuta și la implementare dacă nu aveți un expert SEO în echipa dvs. internă.)

Un audit complet SEO al site-ului web analizează toate aspectele optimizării site-ului dvs. pentru motoarele de căutare.

Remediați și rescrieți orice conținut duplicat de pe site-ul dvs.

Deși nu este neapărat o problemă tehnică, conținutul duplicat este adesea legat de unele dintre problemele tehnice SEO pe care le poate întâmpina afacerea ta. Cea mai frecventă problemă de conținut duplicat este apariția mai multor versiuni de conținut de pe aceeași pagină de pe site-ul dvs. De exemplu, Google ar putea lua în considerare adrese URL din 4 pagini diferite cu conținut duplicat.

Modul de a rezolva această problemă este stabilirea regulilor de redirecționare adecvate pentru aceste adrese URL. Din nou, acesta poate să nu fie ceva ce ești capabil să faci singur. Deci, dacă nu aveți un dezvoltator web intern, căutați ajutor de la o agenție cu servicii de web design.

După ce ați remediat aceste probleme, veți dori, de asemenea, să căutați orice alt conținut duplicat pe site-ul dvs. Puteți găsi conținut duplicat executând un audit cu un instrument precum Copyscape. Google tinde să penalizeze site-urile care conțin conținut duplicat, așa că este important ca fiecare pagină a conținutului site-ului tău să fie unică.

Copyscape

Puteți utiliza un verificator de plagiat precum Copyscape pentru a găsi cu ușurință conținutul duplicat de pe alte site-uri.

Când găsiți pagini care au conținut duplicat, va trebui să rescrieți părți care sunt identice sau similare cu alte site-uri. Reformulați propoziții sau găsiți alte modalități de a comunica același sens. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că tot conținutul de pe site-ul dvs. este unic, reducând astfel probabilitatea ca Google să vă penalizeze site-ul în rezultatele căutării.

Pasul 2: faceți-vă cercetarea cuvintelor cheie.

Mulți oameni care doresc să îmbunătățească rezultatele căutării Google pentru afacerea lor știu deja despre importanța cercetării cuvintelor cheie. Cercetarea cuvintelor cheie SEO implică

găsiți cuvintele cheie potrivite, adică publicul țintă le folosește pentru a găsi produse, servicii și mărci ca ale dvs.

Odată ce aveți o listă de cuvinte cheie eficiente, puteți începe să creați conținut vizat care poate apărea în motoarele de căutare pentru interogări relevante.

Google Keyword Planner este un instrument gratuit și eficient care vă ajută să identificați cuvintele cheie relevante SEO.

Am reunit câteva sfaturi despre cum să îmbunătățiți clasamentul în căutarea Google pentru afacerea dvs. prin cercetare de calitate a cuvintelor cheie:

Faceți o listă cu cele mai importante subiecte care sunt relevante pentru afacerea dvs.

Cel mai bun loc pentru a începe cercetarea cuvintelor cheie pentru a îmbunătăți rezultatele căutării Google este să dezvoltați o listă de subiecte relevante. Ce subiecte generale doriți să clasați pe Google?

Aceste subiecte pot fi:

  • legate de ofertele dvs. de produse sau servicii
  • important în industria dvs
  • legate de provocările pe care le rezolvă marca dvs

Pe lângă ceea ce vă oferă afacerea, poate doriți să vă gândiți și la subiectele care sunt cele mai valoroase pentru publicul țintă. Despre ce au nevoie de mai multe informații înainte de a lua o decizie de cumpărare? Pune-te în locul publicului tău pentru a lua în considerare ce subiecte ar fi cele mai potrivite ca loc de plecare pentru cercetarea cuvintelor cheie.

Gândește-te la câteva fraze cheie care se încadrează în aceste categorii de subiecte.

Odată ce aveți câteva categorii de subiecte pentru care doriți să vă clasificați, este timpul să identificați câteva cuvinte cheie generale despre care credeți că se încadrează în acele categorii.

Acestea sunt expresii cheie pe care credeți că le folosesc clienții țintă pentru a găsi mărci ca a dvs. online. Aceasta nu va fi o listă finală de cuvinte cheie, dar vă oferă un punct de plecare pentru a crea o listă pe care o puteți căuta și restrânge în continuare.

Încercați să aruncați o privire asupra cuvintelor cheie pentru care site-ul dvs. de afaceri este deja clasat. Puteți găsi aceste informații folosind Google

Analytics. Aruncă o privire la sursele de trafic ale site-ului tău web. Examinați-vă traficul de căutare organic pentru a identifica unele dintre cuvintele cheie pe care le folosesc oamenii pentru a vă găsi site-ul pe Google.

Căutați termeni de căutare a cuvintelor cheie legați de lista dvs.

Acum că știți puțin mai multe despre cum să îmbunătățiți rezultatele căutării Google, este timpul să fiți puțin mai creativi. Pe lângă această listă inițială de cuvinte cheie, veți dori să vă gândiți și la câțiva termeni de căutare a cuvintelor cheie pe care utilizatorii motoarelor de căutare i-ar putea introduce pentru a găsi site-ul web al mărcii dvs.

De asemenea, puteți apela la Google. Introduceți câteva dintre cuvintele cheie din lista dvs. în motorul de căutare Google și derulați în partea de jos a paginii pentru a găsi cuvinte cheie asemănătoare. Poate doriți să luați în considerare aceste sugestii pentru expresiile de cuvinte cheie asociate atunci când vă dezvoltați propria listă (dar numai dacă sunt relevante și adecvate).

Găsiți cuvinte cheie suplimentare cu coadă lungă.

Acum că aveți câteva cuvinte cheie generale, veți dori să le amestecați cu câteva cuvinte cheie cu coadă lungă. În timp ce expresia cheie implicită este de 1-3 cuvinte, cuvintele cheie SEO cu coadă lungă sunt expresii cheie mai lungi, care sunt de obicei mai specifice și conțin trei sau mai multe cuvinte.

Combinând cuvinte cheie standard și cuvinte cheie cu coadă lungă, puteți lucra pentru a dezvolta o abordare mai echilibrată a SEO, ținând cont de obiectivele dvs. pe termen scurt și pe termen lung.

De exemplu, să presupunem că încercați să vă clasificați pentru termenul „cafea organică”. Există șanse mari ca concurența pentru acest cuvânt cheie să fie foarte mare, deoarece există alte cafenele și companii care încearcă să se claseze pentru același lucru. Adăugând câteva cuvinte cheie cu coadă lungă, cum ar fi „cum să alegi cea mai bună cafea organică” sau „cafea organică vs. cafea” vă va ajuta să generați mai mult trafic direcționat fără toată concurența.

Un alt lucru important de remarcat este creșterea incontestabilă a căutărilor vocale. Aceasta este o schimbare uriașă față de interogările tradiționale bazate pe cuvinte cheie pentru a introduce utilizarea asistenților vocali pe dispozitiv. Și această tranziție înseamnă foarte mult pentru agenții de marketing, deoarece interogările vocale sunt diferite de cuvintele cheie tipice pe care le-am folosit de ani de zile. În sondajele vocale, el folosește un limbaj natural de obicei sub formă de întrebări folosind fraze cu coadă lungă.

Vedeți unde se clasează concurenții dvs. pentru anumite cuvinte cheie.

O modalitate de a afla cum să îmbunătățiți clasamentul în căutarea Google pentru afacerea dvs. este să vă urmăriți concurenții. Când vine vorba de cercetarea cuvintelor cheie, aceasta înseamnă a monitoriza în mod constant ce cuvinte cheie folosesc concurenții tăi pentru a ajunge la publicul lor și unde se clasează pentru acele cuvinte cheie.

Doar pentru că concurența dvs. folosește anumite cuvinte cheie nu înseamnă neapărat că acestea sunt cele mai bune pentru afacerea dvs. Cu toate acestea, este util să aruncați o privire asupra cuvintelor cheie pentru care se clasifică pentru a vedea dacă există expresii de cuvinte cheie care ar putea să vă lipsească din propria strategie de cuvinte cheie SEO.

Dacă descoperiți că concurenții dvs. se clasează pentru anumite cuvinte cheie pentru care doriți să vă clasați, este timpul să începeți cu adevărat să lucrați la cum să îmbunătățiți rezultatele căutării Google.

Pasul 3: Începeți să scrieți conținut grozav care pune accent pe cuvintele cheie pentru a obține rezultate de top pe Google

Acum că aveți o listă de cuvinte cheie pentru care doriți să vă clasați, să vorbim despre modul în care conținutul joacă un rol în îmbunătățirea rezultatelor căutării Google pentru afacerea dvs. Cu cât ați publicat mai mult conținut de calitate pe site-ul dvs., cu atât aveți mai multe șanse să vă clasați mai sus în SERP-urile Google.

Marketingul de conținut joacă un rol vital în eforturile de optimizare pentru motoarele de căutare.

Dacă doriți să învățați cum să îmbunătățiți clasamentul în căutarea Google, nu puteți să scrieți orice conținut. Trebuie să vă concentrați pe crearea de conținut bine cercetat, bine scris, care este aprofundat și oferă valoare cititorilor dvs. Acesta este singurul mod prin care puteți determina publicul țintă să rămână și să se implice și mai mult odată ce s-a îndreptat către site-ul dvs.

Lucruri de reținut atunci când începeți să dezvoltați conținut orientat spre SEO pentru site-ul dvs. web

Variați lungimea conținutului dvs. Postarea de blog de 500 de cuvinte nu mai este cea mai bună practică. Conținutul mai lung tinde să fie semnificativ mai lung decât postările scurte. Așadar, asigurați-vă că variați lungimea conținutului dvs., oferind atât postări scurte, informative care sunt ușor de consumat, cât și articole mai lungi, aprofundate, care sunt cuprinzătoare.

Includeți cuvinte cheie și cuvinte cheie LSI în conținutul dvs

Scopul când scrieți conținut util și optimizat este să nu obțineți cât mai multe cuvinte cheie posibil în pagină. Deși veți dori să utilizați cuvântul cheie în conținutul dvs., ar trebui să includeți și cuvinte cheie LSI (sau sinonime) în conținut, deoarece Google le va folosi și pentru a determina relevanța paginii.

Mențineți cititorii implicați pentru a obține rezultate Google avansate

Nu este suficient să conduci cititorii către pagina ta. Trebuie să-i mențineți implicați dacă doriți să vă creșteți timpul pe pagină și să reduceți ratele de respingere. Ambele contribuie la îmbunătățirea rezultatelor căutării Google. Scrieți conținut captivant care oferă valoare și asigurați-vă că includeți elemente vizuale convingătoare pe tot parcursul. Împărțiți conținutul în secțiuni și utilizați marcatori sau liste numerotate pentru lizibilitate.

Spuneți o poveste pentru a obține rezultate Google avansate

Una dintre cele mai bune modalități de a menține cititorii implicați în timp ce oferiți valoare este să spuneți o poveste. În loc să faceți ca fiecare pagină de site sau postare de blog să fie citită ca un articol de cercetare, încercați să utilizați poveștile clienților și studiile de caz pentru a vă raporta la publicul dvs. Acest lucru ajută cititorul să vizualizeze mai bine cum îl poate ajuta marca dvs.

În timp ce cantitatea conținutului dvs. contează pentru Google, la fel contează și calitatea. Din acest motiv, este important să găsești pe cineva în echipa ta care este un scriitor și editor calificat pentru a crea conținut pentru marca ta.

Dacă nu aveți pe cineva în interior, luați în considerare angajarea unei agenții pentru servicii de scriere pe blog. Externalizarea postărilor de pe blog vă asigură că primiți conținut de calitate fără a fi nevoie să vă luați timp liber de la alte sarcini vitale.

Legăturile interne și externe influențează optimizarea motoarelor de căutare. Când vine vorba despre cum să îmbunătățiți rezultatele căutării Google pentru afacerea dvs., va trebui să petreceți ceva timp revizuind strategia de conectare internă, precum și să găsiți noi oportunități de a crea linkuri de renume către propriul conținut.

Puteți începe prin a repara link-urile rupte. Acestea sunt link-uri către pagini web sau conținut care nu mai funcționează. Este posibil ca persoana care a postat conținutul să fi introdus o adresă URL necorespunzătoare. Sau ar putea fi și din cauza ștergerii unei pagini de pe site. Indiferent de motiv, este important să nu ignorați linkurile rupte. Acest lucru poate afecta clasamentul motoarelor de căutare. Puteți utiliza un instrument de urmărire a site-urilor pentru a găsi linkurile rupte și apoi lucrați la remedierea lor.

Odată ce ați reparat link-urile rupte, este timpul să lucrați la practicile dvs. de construire a link-urilor. Atunci când conectați la conținut, fie extern sau intern, este deci important să acordați atenție textului ancora. Acestea sunt cuvintele care apar ca link în text. Prin urmare, este vital să alegeți expresii relevante ca text de ancorare. Puteți utiliza cuvinte cheie țintă în textul ancora. Dar, pentru a evita penalizările Google, ar trebui să o modificați puțin, adăugând și alte expresii relevante.

Conectarea la conținutul site-ului dvs., precum și utilizarea link-urilor relevante în conținutul dvs. este importantă pentru a construi SEO și pentru a vă îmbunătăți clasamentul în căutarea Google.

Când vine vorba de conectarea construcțiilor, există o cale corectă și una greșită. În timp ce unele companii vor face tot ce este necesar pentru a construi link-uri către site-ul lor, acele link-uri nu sunt întotdeauna de înaltă calitate. Și, prin urmare, sunt inutile pentru eforturile tale de SEO.

Dacă doriți să construiți legături de calitate, va trebui să începeți prin a crea conținut la care merită să fie conectat. Cu cât este mai bună calitatea conținutului tău, cu atât este mai probabil ca ceilalți să creeze linkuri către articolele tale din propriul tău conținut. Și așa puteți îmbunătăți rezultatele căutării Google în mod rentabil.

Pasul 5: Concentrați-vă pe optimizarea în pagină pentru a obține rezultate Google avansate bune

Optimizarea pentru motoarele de căutare pe pagină este o parte importantă a îmbunătățirii rezultatelor căutării Google pentru afacerea dvs. Acest lucru implică optimizarea fiecărui mic detaliu din fiecare pagină, astfel încât să vă puteți asigura că atât Google, cât și utilizatorii dvs. găsesc și iubesc conținutul dvs.

Indiferent cât de mare este conținutul tău, există șanse mari să rămână îngropat, adică dacă nu te concentrezi pe SEO pe pagină pe lângă crearea de conținut.

Acest grafic prezintă o descriere bună a diferitelor elemente ale SEO on-page și SEO off-page.

Iată câteva elemente importante cărora va trebui să le acordați atenție în timp ce lucrați pentru a optimiza pentru SEO pe pagină:

Rezultate avansate Google: etichetă de titlu

Eticheta de titlu este unul dintre cei mai importanți factori ai SEO pe pagină. Ar trebui să includă cuvântul cheie pentru care încercați să vă clasați, care ar trebui plasat cât mai aproape de începutul titlului.

URL-uri

Adresa URL pentru fiecare pagină ar trebui să includă, de asemenea, cuvântul cheie, așa că încercați să păstrați adresele URL scurte și dulce. Adresele URL mai scurte tind să se claseze mai sus în rezultatele motoarelor de căutare Google.

Titluri – H1, H2, H3

În plus, va trebui să formatați conținutul cu etichete de titlu precum H1, H2 și H3. Cuvântul cheie țintă trebuie să fie în H1, care va fi titlul dvs. De asemenea, trebuie să includeți cuvântul cheie în cel puțin un subtitlu, pe care îl veți formata ca H2.

Rezultate Google avansate: scrieți conținut bun

Când vine vorba de conținutul tău real, asigură-te că folosești cuvântul cheie în primele 100 de cuvinte de pe pagină. De asemenea, ar trebui să încercați să utilizați imagini, precum și videoclipuri, grafice și alt conținut vizual captivant pe pagină. Acest lucru ajută la reducerea ratei de respingere și, în plus, ajută la creșterea timpului pe pagină, care sunt doi factori importanți de clasare pe Google.

Fiecare parte de conținut trebuie să conțină unul sau mai multe link-uri de ieșire relevante pentru conținutul din afara site-ului dvs. Acest lucru vă ajută să semnalați Google că conținutul dvs. este bine cercetat. Dar, de asemenea, ajută Google să-și dea seama despre ce este pagina ta.

De asemenea, ar trebui să faceți link la 2-3 pagini diferite din propriul dvs. site pentru fiecare conținut. Așadar, inserați aceste link-uri în locuri logice și asigurați-vă că faceți linkuri către conținut relevant de pe site-ul dvs. Acest lucru nu numai că ajută la îmbunătățirea SEO, dar oferă o experiență mai bună pentru utilizator.

Meta Descriere

Fiecare pagină publicată pe site-ul tău va conține și o meta-descriere. Aceasta este o scurtă descriere a conținutului paginii care ar trebui să atragă utilizatorii

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole