Sisteme de ingradire metalice Budmat - un singur gard, multe posibilități!

Sisteme de ingradire metalice Budmat – un singur gard, multe posibilități!

Publicat de

în

Alege un gard in aceeasi nota cu acoperișul, jgheaburile și chiar accesoriile acestora

Gardul din jurul casei îndeplinește multe funcții – nu este doar un sistem care delimitează marginile parcelei detinute, ci este și un element care dă un sentiment de securitate și o piesă vizuala a proprietății respective. Așadar, să ne așteptăm la durabilitate, la cea mai înaltă calitate, la estetică și la lipsa de întreținere constantă. Unde poti găsi o soluție care să îndeplinească toate aceste criterii? Sistemele de ingradire metalice de la Budmat vin în ajutor!

Gardurile Budmat sunt un  sistem complet in care vei gasi tot ce ai nevoie pentru a crea un gard modern, estetic si durabil – panouri, porti, stalpi si chiar accesorii necesare pentru o instalare corecta si usoara.

Un gard în doar câțiva pași

Poți alege gardul de vis în doar câțiva pași! Cum e posibil? Compania Budmat, implinind asteptarile clientilor, iti permite sa configurezi gardul in functie de propriile nevoi. Selectezi și aranjezi singur elemente din diverse colecții. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelele și culorile care te interesează din colecțiile disponibile și să-ți creezi propriul gard individual și unic pentru casa ta. Apoi ailivrarea comodă și rapidă a „Pachetului cu gardul tău”!

Un aspect coerent

Visezi ca gardul din jurul casei sa fie in concordanta cu acoperisul, jgheaburile si chiar curtea casei? Nici o problemă. Aceste nevoi sunt satisfacute printr-o noutate disponibila in oferta brandului Budmat – colectia Variante.

Această soluție cuprinzătoare vă permite să creați elemente durabile, elegante și, mai presus de toate, coerente (atât în ​​ceea ce privește culoarea, cât și materialul), asigurând astfel estetica întregului proiect.

Ca parte a seriei Variante, puteți alege dintr-o gamă largă de culori și dimensiuni ale elementelor individuale pentru a putea potrivi gardul cu împrejurimile, arhitectura și gustul proprietarului.

Mai multe informații pe site-ul www.budmat.ro!

gard din jurul casei

 

Bucura-te de …

  • O selecție mare de culori și dimensiuni ale elementelor individuale ale sistemului ce permite o selecție individuală și un amestec de variante de gard, astfel încât să sublinieze și să completeze caracterul clădirii și să se armonizeze cu împrejurimile.
  • Designul simplu și elegant face ca gardurile VARIANTE să se potrivească usor cu locuinte ce au o varietate de stiluri de arhitectură, de la construcție clasică la construcție modernă.
  • Soluții complete, uniformitate și consistență …plus o garanție a culorii, structurii și calității oțelului în toate produsele.
  • Construcție solidă din oțel cu o garanție a calității materialului, finisaj estetic cu nituri și îmbinări invizibile disponibil imediat într-un mic „pachet” practic și confortabil de asamblare ușoară și eficientă, fără șuruburi, cu găuri de montare, gata făcute.
Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole