Indrazneste sa calatoresti singura! calatorii

Indrazneste sa calatoresti singura!

Publicat de

în

Daca vrei sa te cunosti cu adevarat pe tine trebuie sa incerca macar o data experienta unei vacante in strainatate de una singura. Nu te ingrijora de povara singuratatii pentru ca vei descoperi ca nu esti singura care calatoreste in felul acesta.

Ba mai mult te vei bucura de o gramada de beneficii, de la a cunoaste oameni noi pana la a te descoperii pe tine in diverse situatii si ati depasii noi limite.

Nu trebuie sa depinzi mereu de programul celor din jur, sau sa astepti cu nerabdare sa intri intr-o relatie pentru a te bucura de frumusetea unei vacante. Tu esti tot ce ai nevoie!

Indrazneste si nu vei regreta experienta, poate chiar iti va placea si vei dori sa repeti.
Iata cateva destinatii superbe foarte prietenoase cu turisti, unde poti calatori in siguranta:

Barcelona, Spania.

Barcelona iti pune la dispozitie totul: istoria (exista cateva excursii istorice uimitoare gratuite), arta (exista un muzeu Picasso, sa nu mai vorbim ca arta stradala este printre cele mai bune din lume), gastronomia (tapas-ul este mic, perfect daca mananci singur ), moda (Muzeul de Design din Barcelona), o serie ofertata de petreceri, vreme frumoasa si plaje superbe.

Toscana, Italia.

Literatura moderna a transformat Toscana intr-un cliseu al unui loc de calatorie pentru femei singure. Dar chiar este o regiune de care merita sa va bucurati. Veti vedea unele dintre cele mai bune creatii de arta create vreodata – Davidul lui Michelangelo, precum si lucrarile lui Botticelli – si este una dintre cele mai bogate destinatii de vin din lume.

Edinburgh, Scotia.

Edinburgh este o destinatie foarte atragatoare pentru splendoarea sa medievala si pentru scena de comedie racoroasa, pentru ca este un punct de legatura pentru alte parti ale Scotiei.

Ca un calator solo, poti face excursii de o zi cu trenul spre Loch Ness (natura este uimitoare) si cu autobuzul spre Glasgow, al doilea oras al tarii, cunoscut pentru viata de noapte si prietenii sai. (In timp ce esti acolo, verifica un tratament balneoclimateric.)

In Edinburgh, muzeele sunt gratis, asa ca asigura-te ca vei intra in Galeriile Nationale pentru a vedea un uimitor autoportret Rembrandt. Si din moment ce ai ajuns in Scotia, ar trebui sa incerci o cazare intr-un vechi castel.

Istambul, Turcia.

Turcia este cea mai sigura tara pentru femei din Europa. In plus este o tara superba, romantica cu o arhitectura de poveste si o gastronomie de nerefuzat. Viziteaza numeroasele obiective turistice care te transpun intr-o lume de poveste, plimba-te pe canal si lasa-te rasfata de razele soarelui.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole