Care este cel mai bun fond de ten? Alege fonduri de ten certificate organic de la OrganicBeau.ro

Care este cel mai bun fond de ten? Alege fonduri de ten certificate organic de la OrganicBeau.ro

Publicat de

în

Ți-ai pus și tu această întrebare? Cred că nu există doamnă sau domnișoară să nu își dorească să afle răspunsul.

Nu este fondul de ten pe care îl poartă vedeta ta preferată sau prietena ta. Chiar dacă arată impecabil machiajul lor, fiecare dintre noi este unică atât ca preferințe cât mai ales în termeni de compatibilitate. Da! Alegerea fondului de ten este o adevărată artă care face diferența între un look impecabil și un machiaj dezastruos.

Cât de renumit ar fi un fond de ten , dacă pe fața ta are un aspect de mască sau nu îți acoperă anumite imperfecțiuni, e în zadar!

E destul de simplu, la prima vedere să îți răspunzi la această întrebare: cel mai bun fond de ten, este cel care ți se potrivește ție!

Asta dacă vorbim de tipul de ten, de anumite particularități ale pielii tale cum ar fi o sensibilitate sporită, de aspectul lui și de look-ul pe care vrei să îl obții.

Apoi, orice femeie pasionată de make-up, are mai multe fonduri de ten, pentru a le purta în funcție de ocazie.

Într-un anumit fel te machiezi ziua la birou când îți dorești să ai un look fresh și îngrijit și desigur, diferit atunci când ieși cu fetele în oraș sau la o întâlnire.

În rândurile care urmează îmi propun să te ajut să îți alegi un fond de ten bun pentru orice ocazie sau mai multe, în funcție de evenimentele la care participi de obicei. Intra pe Organicbeau.ro si vezi toata gama de fonduri de ten organice disponibile.

Cum alegi un fond de ten bun?

Pentru a putea răspunde la această întrebare, este necesar să ai în vedere mai multe aspecte:

  1. Nuanța potrivită

– Alege o nuanță care se potrivește cu tonul natural al pielii tale. Dacă ai un ten cu nuanțe calde, îți este potrivit un fond de ten cu nuanțe aurii sau piersică, iar dacă ai un ten cu nuanțe mai reci, alege un fond de ten cu subtonuri de roz.

  1. Tipul de piele

– Cel mai bun fond de ten pentru ten gras este un fond de ten mat.

– Cel mai bun fond de ten pentru tenul uscat, este un fond de ten hidratant sau cu textură mai cremoasă.

– Pentru tenul mixt, poți utiliza un fond de ten cu formulă adaptabilă.

  1. Acoperirea în funcție de ocazie

– Pentru machiajul de zi, poți opta pentru un fond de ten cu acoperire ușoară sau medie.

– Pentru evenimente speciale, poți alege un fond de ten acoperire mare sau un fond de ten rezistent la transfer.

  1. Sezonul în care îl porți sau stilul tău de viață

– Dacă ai o perioadă mai aglomerată sau pur și simplu ai pierdut mai multe nopți, iar tenul tău are un aspect tern, obosit – alegerea potrivită pentru tine este un fond de ten iluminator.

Acesta este un fond de ten radiant care maschează imperfecțiunile și oboseala, iar tu vei arăta fresh cu niște abilități minime de folosire a lui.

– E important să ții cont și de faptul că în perioada verii ai nevoie de o nuanță mai închisă decât cea care ți se potrivește de obicei, pentru a îți armoniza machiajul cu pielea bronzată.

  1. Calitatea ingredientelor:

– Aici, ar fi ideal să nu faci rabat de la calitate și să nu uiți cât de importantă este sănătatea și cât de mult te pot afecta chimicalele din anumite produse cosmetice.

Ca să revin la întrebarea cu care am început, cel mai bun fond de ten este acela care are în primul rând grijă de sănătatea ta, nu doar de aspectul tău.

Alege un fond de ten creat de experți în îngrijirea organică. Acestea oferă protecție antioxidantă împotriva efectelor nocive din mediul înconjurător și sunt formulate cu pigmenți minerali puri, fără niciun strop de coloranți sintetici sau de proveniență animală.

  1. Preferințele și exigențele tale

Când participi la un eveniment important sau ai nevoie de niște fotografii în care să ieși absolut excepțional, întrebarea „care este cel mai bun fond de ten” te macină și mai tare!

Îți recomand un fond de ten profesional împreună cu alte cosmetice profesionale pe care le găsești pe OrganicBeau.ro

Cosmetice și fondurile de ten de la OrganicBeau.ro, îți oferă îngrijire de lux și aspect de Hollywood la prețuri mai mult decât accesibile!

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole