6 etape pentru realizarea obiectivelor in afaceri

Publicat de

în

  1. Stabiliti obiectivele realiste

De exemplu, sa presupunem ca ati stabilit un obiectiv de a crea si lansa un nou produs sau program de coaching in trei luni, dar nu aveti nicio idee despre ce este noul dvs. produs sau programul dvs. de coaching, acesta este un exemplu de obiectiv ce nu poate fi indeplinit atat de usor.

Luati in considerare timpul si angajamentul pe care trebuie sa le acordati. Stabiliti obiective pe care stiti ca le puteti realiza in intervalul de timp pe care vi l-ati dat.

Daca aveti un obiectiv mare pentru anul anul acesta, spargeti-l in obiective mai mici pentru a le putea indeplinii, in cautarea unei cariere de succes pe termen lung.

  1. Setati obiective specifice

Este mai usor sa vezi progresul pe care il faci atunci cand obiectivele tale sunt specifice si este clar ce activitati doresti sa faci in fiecare zi.

Planificarea programului dvs. de lucru va fi mai concentrat pe atingerea fiecarui obiectiv de afaceri pana la data limita prevazuta. Sansele de a va confrunta cu dezamagire la sfarsitul anului, pentru ca nu ati atins scopurile propuse, vor fi de domeniul trecutului.

  1. Determinati ce sarcini trebuie sa faceti pentru a atinge fiecare obiectiv

Creati o schema simpla de stabilire a obiectivelor, notand sarcinile si activitatile din calendarul dvs. Nu exista o modalitate corecta sau gresita de a va crea obiectivele.

  1. Dedicati-va la cel putin 1-2 ore / zi sau 5-10 ore / saptamana pentru a lucra la obiective

Blocati aceasta data in calendarul dvs. Tratati acest timp ca o intalnire „client”. Daca pentru aceste lucruri ne rezervam timp, de ce nu am face asta si pentru indeplinirea obiectivelor?

  1. Nu trebuie sa fie un secret

Afisati public obiectivul afacerii dvs. prin impartasirea acesteia cu colegii sau cu grupul din care faceti parte. Impartasirea obiectivului dvs. cu cineva va face o mare diferenta, deoarece nu mai este doar cunoscuta de dvs.

Altii vor fi constienti de obiectivul dvs. si vor astepta cu nerabdare sa auda despre calatoria si progresele pe care le faceti pe parcurs.

Da, stiu ca poate fi cam infricosator sa impartiti obiectivul cu altii. Cu toate acestea, veti fi uimiti de sprijinul pe care il veti primi de la impartasirea acestuia si cand veti atinge obiectivul dvs., ei vor fi acolo pentru a va inveseli si a sarbatori cu voi!

  1. Gasiti-va un prieten responsabil

Prietenul tau responsabil trebuie sa fie cineva in care poti avea incredere sa fie cinstit cu tine. Este in interesul vostru sa nu alegeti pe cineva care ar putea ezita sa va puna intrebari dificile.

Acum depinde de voi. Ce obiective doriti sa realizati in afacerea dvs. pentru anul 2019, pentru a deveni cel mai bun an vreodata?

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole