Succesul depinde de un singur lucru: conectarea cu oamenii succes

Succesul depinde de un singur lucru: conectarea cu oamenii

Publicat de

în

Modelele au invatat, datorita experientei, ca cel mai important lucru pentru a avea succes este sa se conecteze cu oamenii. Totusi, toata lumea gaseste succesul in mod diferit, fie prin a fi la locul potrivit la momentul potrivit, fie prin munca asidua.

In cazul modelelor, succesul a venit numai dupa ce au creat retele cu oamenii. In afara de job, aceasta regula se aplica si in viata de zi cu zi. Daca ati vrea sa ajungeti undeva, legatura cu oamenii va fi cheia.

Adesea, ramanem blocati in analiza paraliziei, considerand ca suntem „prea tineri pentru acest lucru” sau „nu exista suficiente oportunitati pentru asta”, in loc de a incepe pur si simplu de unde suntem. Ce trebuie sa faceti pentru a va conecta cu oamenii?

1. Fiti curios

Cred ca oamenii se lupta pentru a-si atinge adevaratul potential, pentru ca fac rapid comparatii, iar comparatia este, de cele mai multe ori, hotul bucuriei. Cand va schimbati mentalitatea si abordati noi oportunitati si provocari, puteti deschide usi pe care nu stiati ca exista si intalniti oameni pe care nu ati visat niciodata sa ii intalniti.

A fi curios este un mijloc de a lasa visele si creativitatea sa-si faca treaba, bineinteles, trebuie sa si faceti ceva in acest sens, nu doar sa sperati. Acesta atitudine sporeste energia, alimenteaza creativitatea si creste bunastarea starii emotionale.

Incercati: alpinism, scufundari, luati lectii de zbor s.a.m.d. Facand lucruri noi, in mod inevitabil, va veti face si noi conexiuni. Cu siguranta, una dintre aceste conexiuni va servi, de fapt, ca ajutor, care, fara indoiala, va vor impinge in directia corecta (si cea mai de succes).

2. Lasati-va sa fiti antrenat

A fi antrenat nu este usor. Se poate simti foarte mult ca o critica, iar critica poate fi, de multe ori, destul de rece, mai ales cand vine de la cineva pe care nici nu-l cunoasteti. Cu toate acestea, critica poate fi chiar lucrul care va conduce la urmatoarea ocazie. Nu trebuie intotdeauna sa fiti de acord cu critica cuiva, dar daca sunteti deschis la invatare, coaching-ul va fi foarte benefic.

Coaching-ul vine cu practica. In plus, implica ajungerea la radacina temerilor dvs. Va e frica sa pierdeti controlul? Teama de vulnerabilitate este foarte comuna, dar, odata invinsa, teama se transforma intr-o putere care va defini personalitatea dvs. intr-un mod pozitiv.

3. Fiti dispus sa va conectati

Pentru a gasi succes, trebuie sa va doriti sa va conectati. Incercati sa va suspendati judecatile despre alte persoane si motivatiile lor. Fiti dispusi sa vorbiti si sa faceti noi conexiuni fara ca preconceptiile voastre sa va puna piedici. Acesta este cel mai important sfat pe care trebuie sa vi-l insusiti!

Poate ca este egoist, dar motivatia pentru a crea conexiuni poate proveni si doar din dorinta de a avea succes. Amintiti-va: si alti oameni fac acest lucru, deci ajutati, la randul dvs., sa gaseasca legaturi.

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole