cabinet orl

Daca esti in cautarea unui cabinet ORL bun vino la Romgermed!

Publicat de

în

Nu trece cu vederea atunci cand prezinti anumite simptome ingrijoratoare pentru o perioada indelungata de timp. Vorbim de simptome in zona nasului, urechii si faringelui. Cea mai buna decizie pe care poti sa o iei este aceea de a-ti face o programare la un cabinet ORL din Bucuresti.

De foarte multe ori neglijam frecvent nasul, gatul si urechile, intrucat punem accent mai mult pe partea exterioara a acestor organe si omitem partea interioara care este cea mai importanta cand vine vorba de sanatatea orala. Singura atentie pe care le-o acordam acestor organe se raporteaza, de cele mai multe ori, la atentia estetica. Vorbim fie de chirurgie plastica, fie de aplicarea unui cercel, atat in nas cat si in ureche.
cabinet orl

Ce simpotme arata necesitatea vizitarii unui cabinet ORL?

 1. Sinuzite;
 2. Adenoidite;
 3. Amigdalite;
 4. Laringite;
 5. Otite;
 6. Mastoidite;
 7. Faringite;
 8. Tuse.

Un pacient trebuie sa se prezinta la un cabinet ORL in cazul in care prezinte simptome ce au o durata mai mare de 7 zile, cresc in intensitate si dezvolta alte simptome. Daca un pacient prezinta urmatoarele manifestari, acesta trebuie sa se prezinte de urgenta la medicul ORL pentru un consult amanuntit:

 • Nas infundat sau curge de mai multe zile, iar secretiile au culoarea galben-verzuie;
  Scaderea mirosului sau perceptia de mirosuri neplacute;
 • Voce ragusita, dureri la inghitire sau usturimi;
 • Senzatie de ureche (urechi) infundata (infundate) sau scurgeri de secretii prin ureche;
  Senzatia de zgomote in ureche, ameteli.

Etapele unui consult de acest fel

 • medicul iti va cere detalii legate atat de bolile suferite de tine in trecut, cat si despre cele ereditare, pentru a evita aparitia oricarei forme de agravare a organelor in cauza;
 • dupa aceasta etapa, medicul iti va cere informatii cu privire la stilul tau de viata;
 • urmand ca mai apoi vizita la uncabinet ORL sa se desfasoare individual in functie de simptomele pe care le prezinta fiecare individ.

Unde se gaseste cel mai bun cabinet ORL din Bucuresti?

Daca si tu esti in cautarea unui cabinet ORL din Bucuresti specializa si iti doresti sa fii tratat asa cum se cuvine de catre cei mai buni medici, vino la Clinica Romgermed si beneficiaza de noile oferte.
Chiar daca considerati ca nu suferiti de vreun simptom mentionat, vizita la un cabinet ORL din Bucuresti este recomandata, mai ales datorita faptului ca exista o serie de boli ce nu prezinta simptome, dar care pot fi depistate in cadrul unui consult de acest tip.

Un control in mod regulat la o clinica ORL din Bucuresti este foarte important pentru mentinerea starii tale de sanatate.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole