teava rectangulara, teava rectangulara preturi, preturi teava rectangulara, tevi rectangulare

Teava rectangulara – solutia eficienta pentru constructii

Publicat de

în

Teava rectangulara este folosita in domeniul constructiilor foarte des, fiind apreciata pentru eficienta si rezistenta. Aceasta se gaseste in grosimi si lungimi diferite, pentru a putea fi folosita in functie de proiect. Forma sa dreptunghiulara fiind o alta particularitate a sa.
Teava rectangulara

Aspectul pe care il are o teava rectangulara

Suprafata interioara si exterioara a acestui materiale trebuie sa fie neteda, fara fisuri, crapaturi sau suprapuneri de material. Mici rizuri, ridicaturi sau adancituri prezente in urma procesului de fabricatie sunt admise daca acestea nu schimba grosimea suprafetei. Capetele sale nu trebuie deformate pentru a asigura o utilizare perfecta pentru scopul dorit si in domeniul ales.

Procesul prin care se realizeaza teava rectangulara

Pentru formarea acestui material, exista doua procese: deformarea la cald, sau la rece. Acest proces duce la modelarea materiei prime, a otelului pentru a se obtine forma dorita. De asemenea teava rectangulara este fabricata dupa anumite standarde calitative pentru a ajunge la conditia perfecta.

Conditii de livrare

Acest material se livreaza netratat termic, asa cum rezulta in urma procesului de fabricatie. Pe suprafata exterioara si interioara pot aparea urme de emulsie sau chiar urme mici de oxidare. De aceea, pe suprafetele exterioare este aplicat un strat de ulei, care previne aparitia coroziunii. La cerere se poate renunta la acest strat de protectie.

Ce particularitati are o teava rectangulara?

Acest material este cunoscut pentru rezistenta foarte buna de care da dovada fiind aleasa de catre specialistii in constructii. Rezistenta este datorata si materialului din care este fabricata dar si a formei sale uniforme, cu unghiuri de 90 de grade.

De asemenea, teava rectangulara este extrem de eficienta. Duritatea materialului prezinta o imunitate la socuri, fiind perfecta pentru structurile aflate in locuri unde prezinta un risc mare.

De ce sa alegi acest material?

Aceasta iti poate aduce multe beneficii, cum ar fi raportul pret-calitate. Teava rectangulara are un pret avantajos comparativ cu alternativele existente pe piata, pretul pe bucata pornind de la 39 de lei.
Un alt beneficiu este numarul mare de domenii unde poate fi utilizata. Poate fi utilizata pentru proiectele mici, cum ar fi rafturile metalice sau alte proiecte care exista in case. Cele mai frecvente utilizari sunt pentru realizarea halelor metalice, stalpilor pentru garduri, portilor si a solariilor. De asemenea, poate fi utilizata in aferente constuctiilor civile, industriale, comerciale sau socio-culturale.

Atat timp cat teava rectangulara este folosita corespunzator si achizitionata din locuri de incredere, acest material este o solutie formidabila pentru orice domeniu de utilizare in care va fi folosita.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole