Panourile Scalamid-o solutie eficienta si pentru decoratiunile interioare

Publicat de

în

Asa cum am mai mentionat, placile de fibrociment sunt materiale de constructii durabile, construite din materiale prietenoase cu mediul, extrem de usor de montat, ce infrumuseteaza fata oricarei cladiri. Cu o varietate de modele ce imita foarte bine piatra, lemnul sau betonul, placile de fibrociment sunt ideale pentru orice tip de fatada.

Placile de fibrociment repezinta alternativa economica si ecologica a materialelor de constructii traditionale, pastrand totodata caracteristicile esentiale pe care trebuie sa le indeplineasca un material de constructie pentru fatade si anume: rezistenta sporita la umiditate si mucegai, izolatie termica si acustica, protectie impotriva radiatiilor UV, clasa de reactie la foc A1, bună circulație a aerului, etc.

Pe langa toate acestea, placile de fibrociment  acopera si nevoia constuctorilor si a arhitectilor de amenajare a spatiilor interioare cu materiale ecologice, usor de montat si economice. Datorita multitudinii de  avantaje pe care le ofera, placile de fibrociment au catigat  tot mai mult popularitate si in randul materialelor de finisaj, fiind un material folosit si pentru perieti si podele.

Panourile Scalamid sunt placi de firbociment ce se pot folosi atat pentru fatadele cladirilor, cat si pentru podele si pereti. Cu o gama larga de modele, placile de fibrociment Scalamid sunt extrem de versatile, infrumusetand cladirile de birouri, dar si satiile de joaca ale copiilor.

Panourile Scalamid-o solutie eficienta si pentru decoratiunile interioare 117677369 3245575388862458 2554082187628716519 o cila

Panourile Scalamid-o solutie eficienta si pentru decoratiunile interioare 000 tbnlPanourile Scalamid-o solutie eficienta si pentru decoratiunile interioare dz03nta src 100563 scalamid com plyta wielkoformatowa sciana drewno yvo4Panourile Scalamid-o solutie eficienta si pentru decoratiunile interioare projektowanie wnetrz biurowych scalamid 7lun

Placile de fibrociment Scalamid pentru pereti

Panourile Scalamid-o solutie eficienta si pentru decoratiunile interioare lkok 7jv6Panourile Scalamid-o solutie eficienta si pentru decoratiunile interioare ghytty 3prj

Placile de fibrociment Scalamid vin intr-o varietate de modele ce imita lemnul, betonul, dar si printuri digitale dintre cele mai indraznete, menite se infrumuseteze peretii oricarei cladiri:

Panourile Scalamid-o solutie eficienta si pentru decoratiunile interioare 876 wppi

 

 

Placile de fibrociment Scalamid pentru podele

Panourile Scalamid-o solutie eficienta si pentru decoratiunile interioare oio nktv

Placa SCALAMID naturala este acoperită complet cu vopsea polimerică care conține nanocomponente selectată dintre culorile standard și peste 2000 de culori NCSRc și RAL. Drept urmare, plăcile au o suprafață netedă care este rezistentă la  murdărie și impacturi.  De aceea placile de fibrociment sunt ideale si pentru pentru podele, iar modele disponibile acopera necesitatile oricarui spatiu, fie ca vorbim de baie, bucatarie sau living room.

Panourile Scalamid-o solutie eficienta si pentru decoratiunile interioare ii qimm

 

Panourile SCALAMID asigura o finisare decorativă de înaltă clasă. Descopera si tu oferta completa de modele disponibile si da culoare proiectului tau cu placile de fibrociment Scalamid oferite de Ecofort!

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole