8 motive sa alegi fatada ventilata

Publicat de

în

Durabilitatea, impermeabilitatea și greutatea redusă sunt doar câteva dintre avantajele fațadei ventilate, la care se adauga si latura estetică de ultimă generație, care a trezit un mare interes în rândul arhitecților de astăzi. Este un răspuns excelent la nevoile arhitectilor si contructorilor contemporani, îmbinând eleganța și eficiența cu cateva avantaje remarcabile, detaliate mai jos, care te vor convinge ca fatada ventilata este solutia constrctiilor moderne:

8 motive sa alegi fatada ventilata kendinden renkli lif cimento levha info afj1

1. Economie de energie. Reduce consumul de aer condiționat și încălzire cu aproximativ 30% și garantează economii în perioadele cele mai reci și cele mai calde ale anului.

2. Izolație acustică. Îmbunătățește performanța acustică, deoarece cavitatea aerului acționează ca o izolație acustică suplimentară din exterior, reducând zgomotul cu 10% și 20%.

3. Performanță mai bună împotriva umezelii. Protejează împotriva umezelii prin prevenirea condensului care provoacă pete umede pe pereții exteriori.

4. Protecție împotriva apei. Fatada ventilata ofera cele mai înalte niveluri de impermeabilizare.

5. Ascunde serviciile clădirii. Fațada ventilată camuflează instalațiile electrice, de gaz sau  instalațiile sanitare ale clădirii, dar în același timp permite accesul ușor la acestea.

6. Ușor de instalat și de înlocuit. Lejeritatea pieselor, special concepute pentru a reduce greutatea lor, este un mare avantaj la instalarea acestui sistem. De asemenea, dacă o piesă se deteriorează sau necesită înlocuirea sistemului, este foarte ușor de reparat.

7. Valoare estetică. Diferitele formate disponibile și gama largă de modele, culori și texturi fac sistemul de fațadă ventilat și mai atractiv.

8 motive sa alegi fatada ventilata 336f0e oq6b3341 g9cf

8. Durabilitate și întreținere redusă. Rezistența sa la coroziunea acidă și razele ultraviolete înseamnă că aspectul său estetic rămâne nealterat în timp, în ciuda expunerii la soare.

Pe scurt, o fațada ventilată este un sistem de construcție ideal datorită avantajelor garantate pe care le oferă: izolație termică, economie de energie, performanță mai bună în condiții umede si durabilitate maximă.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole