Panini-un bruch delicios si o afacere de succes!

Publicat de

în

Sandwich-urile sunt alegerea celor care-si doresc o gustare calda rapida, dar si ,,ceva de savurat” intre micul dejun si masa de pranz. Asa au luat nastere zonele de street food unde sandwich-urile panini sunt vedeta, sau cafenelele care te ademenesc cu un sandwich cald si o cafea fierbinte.

Asa se naste un business! Din dorinta de a oferii oamenilor alternative rapide si gustoase de a lua masa, iar paleta larga de variante lasa loc imaginatiei fiecarui bucatar.

Fie ca te gandesti sa-ti deschizi o cafenea, un bar sau te gandesti la o afacere mobila, include in lista de echipamente pentru afacerea ta si un gilll panini. Pe langa faptul ca iti ofera in permanenta sandwich-uri calde pentru orice pofticios, functionalitatea acestora este mult mai larga decat atat. Poti obtine cu usurina omlete rapide, fripturi suculente, burgeri zemosi, peste sau legumefragede. Din nou, lista e lunga si tine foarte mult de imaginatia bucatarului tau.

Panini-un bruch delicios si o afacere de succes! unnamed

Grill-urile pentru panini sunt prevazute cu suprafata de lucru striata sau neteda (in functie de preferinte) si au o constructie din fonta ce-i asigura incalzirea uniforma, pentru gatirea rapida si uniforma a produselor tale. Asa cum spuneam mai sus, grill-ul panini poate fi folosit si pe post de simplu grill, unde sa pregatesti fripturi, burgeri, peste sau legume de toate felurile. Temperatura de lucru reglabila in intervalul +50/+300 grade Celsius , permite gatirea rapida a mai multor tipuri de alimente, reducand astfel timpul de preparare si servire, iar clientii vor fi cu siguranta multumiti.

Faptul ca tehnologia a patruns si in zona bucatariei nu mai este un secret, iar echipamentele pentru panini tin pasul cu tehnologia, unele dintre acestea fiind prevazute cu posibilitatea de memorare a 3 programe. Asadar, daca ai un lant de magazine unde distribui aceleasi retete, grill-urile panini fac mult mai usoara gatirea retetelor tale deja consacrate, iar munca angajatilor devine mult mai rapida si simpla.

Panini-un bruch delicios si o afacere de succes! Contact grill %C3%A9mail panini PREMIUM

Daca esti in cautarea unui grill professional pentru panini, atunci Lancom este locul potrivit! Avem pentru tine gama completa de grill-uri profesionale de inalta calitate, ce-ti asigura dotarea completa a bucatariei tale. Ce mai astepti, intra pe Lancom.ro si alege grill-ul panini potrivit!

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole