Beneficii si trucuri pentru modele de gresie tip parchet

Beneficii si trucuri pentru modele de gresie tip parchet

Publicat de

în

Acest articol despre modelele de gresie tip parchet te va ajuta sa intelegi principalele avantaje in ati amenaja casa cu gresie portelanata tip parchet. In cazul in care ai observat recent cum pe piata gresia si faianta care imita lemnul incepe sa capete popularitate, inseamna ca ai un bun simt al observatiei.

Insa trebuie sa recunoastem ca trendul nu este lipsit de sens: cu un astfel de tip de gresie poti crea sau completa orice look din incaperile caminului tau.

Daca este sa enumeram rapid cateva dintre beneficiile cele mai importante pe care le aduce pe piata o gresie tip parchet putem vorbi despre:

  • Sunt net mai durabile decat ar fi parchetul din lemn, care dupa cum stim deja, trebuie inlocuit sau reparat destul de des;
  • Folosirea gresiei tip parchet la incalzirea in pardoseala este una dintre cele mai bune alegeri;
  • Nu trebuie sa iti mai faci griji in legatura cu pierderea culorii naturale pe parcursul timpului, spre deosebire de parchetul din lemn natural
  • In cazul in care ai destul ghinion incat sa spargi o bucatica de gresie, nu va fi dificil sa o inlocuiesti cu alta
  • Rezista mult mai bine la apa decat ar face-o lemnul, motiv pentru care poti utiliza gresia tip parchet si in incaperile cu umezeala ridicata, cum ar fi baia sau bucataria
  • Nu va trebui sa iti faci griji cand copiii alearga prin casa dupa vreo jucarie deoarece rezista mai bine la zgarieturi si la pete decat lemnul

Acum ca ne-am lamurit in legatura cu punctele forte ale acestei gresii tip parchet, am avea cateva sfaturi legate de construirea unui look modern cu ajutorul lui:

Nu te lua dupa forme – din cauza cresterii ridicate in popularitate, acum vei putea gasi pe piata parchet de tip gresie sub varii forme si culori. In unele cazuri, modelul de pe parchet imita atat de bine lemnul natural, incat iti da destula libertate sa te joci cu motivele pentru a-i face pe plac creativitatii tale. Poti crea fie un look rustic perfect in incapere sau din contra, sa imiti imperfectiunea tipica lemnului.

Poti sa te joci cu forme geometrice – cu ajutorul gesiei tip parchet vei putea reconstitui cu usurinta o incapere medievala sau de epoca, urmand anumite combinatii geometrice tipice perioadei respective. In trend cand vine vorba de designul interior isi fac din ce in ce mai des aparitia interioarele perfecte din punct de vedere geometric, fara asimetrii.

gresia tip parchet - angel comapny
Sursa foto: Angel-Company.ro

Libertatea de a te juca cu asimetria – in cazul in care ideea de mai sus nu iti surade si este prea stricta pentru gustul tau, poti mereu opta pentru imperfectiune, adica perfectiunea de a aseza imperfect gresia tip parchet.

Un atuu pe care il aduce acest tip de design este ca astfel iti poti delimita incaperile fara sa fie nevoie de pereti falsi, folosind doar diferite tipuri de gresie.

Pe langa un look unic vei obtine astfel si impresia de spatiu, avand un spatiu deschis mai mare.

Aduci natura aproape de sufletul tau – stim cu totii ca in lunile grele de iarna putina natura in camin nu strica sanatatii noastre. De ce nu ai obtine acest efect tocmai printr-un model de gresie tip parchet care imita lemnul?

Acestea sunt doar cateva trucuri si idei pentru a combina cat mai bine gresia tip parchet, insa rezultatul final ramane la latitudinea ta si a imaginatiei puse la bataie!

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole