Cum alegi cel mai bun serviciu de rent a car Bucuresti thumb 1499069051 rent a car bucuresti ww passat automat

Cum alegi cel mai bun serviciu de rent a car Bucuresti

Publicat de

în

Serviciile de rent a car au prins destul de mult in ultimii ani si in Riomania, ponderea si cererea cea mai mare exista pentru serviciul de rent a car Bucuresti. In capitala ajung zilnic sute de turisti care prefera sa inchirieze o masina pe toata perioada sederii lor aici, ofertele sunt cat se poate de atragatoare iar multe dintre companii vin intotdeauna cu servicii premium pentru clientii lor. Un jucatore important de pe piata serviciilor de rent a car Bucuresti este Rent-a-car-otopeni.ro care pune la dispozitie masini de foarte buna calitate, au o experienta relevanta in acest domeniu de activitate si nu in ultimul rand practica cele mai competitive tarife. Am stabilit impreuna cu acestia o serie de pasi pe care un client trebuie sa ii parcurga pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de rent a car Bucuresti dar si pentru a beneficia intotdeauna de servicii de top. Iata cativa dintre pasii pe care trebuie sa ii parcurgi inainte de a semna un contract cu o anumita agentie de rent a car Bucuresti.

Rezerva de preferat online

Marea majoritate a companiilor de inchirieri auto din capitala sunt prezente si in mediul online, probabil ca acesta este cel mai avantajos loc din care iti poti inchiria o masina, este destul de simplu si de rapid, de exemplu daca alegi compania rent-a-car-otopeni.ro ai posibilitatea la o simpla accesare a siteului sa vizionezi intreaga flota de masini cuprinsa din peste 70 de modele, de la clasa de lux si pana la modelele din gama economica. Tot ce trebuie sa faci este sa iti introduci pe site datele de predare dar si de predare a masinii, ti se va afisa lista cu masinile disponibile, siteul are un program in care introduce masinile care sunt deja inchiriate, asadar clientul va opta doar pentru masinile care sunt libere in perioada in care acesta doreste sa rezerve. Dupa ce a selectat perioada si masina, clientul va mai avea de completat numele si alte solicitari din formularul de comanda, ulterior va fi contactat de un reprezentant al companiei telefonic pentru a stabilii detaliile de predare a autoturismului precum si adresa la care doreste sa primeasca masina.

Rezerva din timp

Daca ai intreba orice furnizor al unui serviciu de rent a car Bucuresti acesta te-ar sfatui ca rezervarea unei masini sa o faci din timp, asta poate sa insemne si cu cateva luni inainte, in acest fel vei avea nu numai certitudinea ca masina pe care ai rezervat-o te va astepta la destinatie dar si un pret mult mai scazut. Pentru rezervarile din timp agentiile de rent a car Bucuresti cum este si cazul celor de la rent-a-car-otopeni.ro aplica discounturi destul de mari fiecarui client, uneori reducerile pot fi si de 20 la suta din costul total. De asemenea livrarea si preluarea masinilor se va face la adresa de domiciliu a clientului, la cerere masina se poate livra si la hotel sau chiar in aeroportul din Otopeni.

Cum sa alegi masina potrivita

In primul rand va trebuii sa tii cont de bugetul pe care il ai la dispozitie, la cei de la rent-a-car-otopeni.ro vei putea sa gasesti masini din gama de lux, insa evident ca acestea vor avea un tarif destul de mare la inchiriere dar si masini din gama economica care pot costa numai 10 euro pe zi, in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie vei putea sa alegi si masina care ti se potriveste. In alta ordine de idei va trebuii sa tii cont si de bagajele pe care le ai cu tine , asta in cazul in care esti turist si doresti sa iti petreci in tara cateva zile. La cerere daca ai foarte multe bagaje, poti sa soliciti celor de la companie sa iti monteze un portbagaj auto suplimentar pe care sa il atasezi pe plafonul autoturismului pe care urmeaza sa il inchiriezi. Daca sunteti multi pasageri ai posibilitatea sa alegi o masina cu 7 sau 9 locuri din parcul de rent a car Bucuresti al celor de la rent-a-car-otopeni.ro

Ce ai inclus in cadrul serviciului de rent a car Bucuresti

Ofertele de rent a car Bucuresti pe care ti le pun la dispozitie marea majoritate a societatilor vin la pachet cu asigurari, rca , anvelope in functie de sezonul pentru care alegi sa faci inchirierea dar si asistenta rutiera, cea din urma este obligatorie, deoarece masina se poate defecta pe perioada cat se desfasoara contractul iar compania daca alegi una serioasa este obligata sa iti inlocuiasca rapid masina cu una similara. Metoda de plata pe care o alegi pentru rent a car Bucuresti este si aceasta importanta si trebuie sa stii inca de la inceput care este politica fiecarei societati in parte, de exemplu la rent-a-car-otopeni.ro poti alege sa platesti serviciile atat in numerar cat si cu un card de credit, daca nu vrei sa achiti garantia ei iti ofera posibilitatea sa optezi pentru o asigurare full, aceasta va insemna raspundere 0 in cazul in care vei fi implicat intr-un eveniment rutier neplacut.Daca ai nevoie de cele mai bune oferte de rent a car Bucuresti pentru urmatoarea ta vacanta www.rent-a-car-otopeni.ro sunt solutia atat din punct de vedere tarifar cat si din punct de vedere al serviciilor de top pe care ti le pun la dispozitie.

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole