De ce este Elementor Cel mai bun constructor de pagini WordPress din lume?

Publicat de

în

De ce este Elementor cel mai bun constructor de pagini WordPress din lume?

Dacă vă proiectați site-ul web și nu sunteți sigur ce constructor de pagini WordPress să utilizați, avem răspunsul! Aici vom prezenta în trei puncte, exact de ce considerăm că Elementor este cel mai bun constructor de pagini WordPress din lume, pe baza opiniei noastre de experți.

1: Este ușor de utilizat

Când spunem ușor de utilizat, ne referim la faptul că Elementor este literalmente un constructor de pagini drag and drop. Fără cunoștințe de codificare, puteți crea, edita și publica pagini WordPress elegante și sofisticate.

Elementor vă permite să alegeți dintre peste 90 de widget-uri, folosind din nou funcția drag and drop. Puteți crea orice conținut de care aveți nevoie din butoane, titluri, formulare, meniuri derulante etc. la simpla apăsare a mouse-ului. Cu funcția lor de editare receptivă, puteți comuta cu ușurință între vizualizările de pe mobil și cele de pe desktop pentru a vă modifica pagina pe măsură ce mergeți. Acest lucru vă va economisi mult timp! Una dintre caracteristicile noastre preferate: NU ESTE NECESARĂ CODIFICARE. Îl înțelegem, nu suntem cu toții experți în tehnologie și abilitatea de a construi o pagină întreagă WordPress de la zero, fără nici o codificare, ceea ce este unul dintre motivele principale pentru care iubim Elementor.

2: Este gratuit

Nu glumim. Nu sunt necesare taxe ascunse și nici upgrade-uri. Desigur, există o ediție pro care deblochează anumite caracteristici, dar fără ea puteți utiliza în continuare majoritatea măreției Elementors. Cu un cont gratuit, puteți utiliza aceste caracteristici Elementors: Glisați și fixați clădirea paginilor Editare mobilă Crearea paginilor de destinație Teme premade Aceasta vă permite practic să vă creați întreaga pagină WordPress, fără a plăti un singur dolar. Pachetele Pro deschid o lume de posibilități nesfârșite, așa că, dacă sunteți înclinat să verificați pachetele Pro.

3: Șabloane prefabricate

Dintre toate capacitățile de proiectare de pe Elementor, aceasta trebuie să fie una dintre preferatele noastre. Dacă nu sunteți cea mai pricepută persoană în materie de design, alegerea unuia dintre elementele șabloane prefabricate Elementor vă va ajuta cu siguranță în crearea site-ului la care ați visat întotdeauna! Există peste 150 de șabloane realizate de designer pe versiunea gratuită a Elementor și peste 300 pe Pro. Indiferent de industria dvs., va exista cu siguranță ceva pentru dvs.! Până în prezent, există peste 400 000 000 de utilizatori care creează pagini cu Elementor. Dacă vă gândiți să folosiți platforma lor și nu știți de unde să începeți, contactați-ne și vă vom ajuta cu plăcere!

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole