Placarea cu fibrociment – o alternativă excelentă

Publicat de

în

Placarea cu fibrociment este o alternativă excelentă, durabilă și ieftină la opțiunile de placare mai extravagante, cum ar fi lemnul și piatra. Este adesea un material de fundal, ușor texturat, pe care l-ai putea parcurge în fiecare zi și pe care nu il observi cu adevărat.

Placile de fibrociment sunt adesea comparate cu alte materiale, precum panourile din PVC sau aluminiu. Unul dintre principalele motive pentru care arhitecții optează pentru fibrociment față de alte alternative  este că, atunci când sunt prezentate toate calitatile, pare un produs mult mai scump. Panourile  de fibrociment de înaltă calitate pot imita aspectul pietrei sau betonului la un cost mult mai mic, fara de materialele traditionale.

Placarea cu fibrociment - o alternativă excelentă 145814475662319849 01 74070 lead

Pentru a se plia perfect pe nevoile fiecrui constructor, placile de fibrociment sunt disponibile in diferite forme si culorit. Majoritatea producătorilor mari de placări din fibrociment oferă produse într-o gamă nesfârșită de culori.

Placile de fibrociment orizontale sunt  de departe cel mai comun stil folosit pentru ansamburile  rezidențiale. Acest tip de placare implică bucăți  lungi și uniforme, care sunt puțin mai groase în partea inferioară decât în ​​partea de sus. Instalat de jos în sus, fiecare piesă  este instalată pentru a se suprapune peste cea anterioară.

Placide fibrociment verticale. Cu acesti tip de placari obtineti un aspect rustic de tip tablă sau un aspect mai curat, cu linii minimaliste simple.

Placarea cu fibrociment - o alternativă excelentă 1476285613172newpaltz 6056 3k8m

Finisajele din fibrociment variază de la netede la texturate, precum și cele care imită lemnul, piatra și cărămida. În timp ce mulți arhitecți se feresc de imitația materialelor, există un întreg set de avantaje în utilizarea fibrocimentului față de alte materiale. Placile de fibrociment sunt  rezistente la foc, oferă durabilitate, longevitate și menține un aspect căutat, cu foarte puține semne vizibile de îmbătrânire. Așadar, dacă ați fost vreodată curios cu privire la potențialul placării cu fibrociment comparativ cu alte materiale de constructii,  atunci Ecofort este solutia ideala pentru constructia ta.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole