6 idei de cadouri pentru copiii sportivi

6 idei de cadouri pentru copiii sportivi

Publicat de

în

,

In era in care din ce in ce mai multi parinti incearca sa limiteze timpul pe care copiii lor il petrec in fata ecranelor, sa ai un copil pasionat de miscare si sport este o binecuvantare.

Totodata, daca cel mic are multa energie, este necesar sa ii iei cadouri care sa il ajute sa consume aceasta energie in moduri cat mai creative si interesante.

Iata, mai jos, o lista de 6 idei de cadouri pentru copiii carora le place sa isi incerce puterile in orice competitie si sa petreaca mult timp facand sport, atat in aer liber cat si acasa:

  1. Cos de baschet

Daca cel mic e pasionat de baschet, fa-i o favoare si cumpara-i un cos de baschet pentru acasa, astfel incat sa se poata juca oricand. In functie de spatiul pe care il ai la dispozitie, poti cumpara un cos de baschet care se monteaza pe perete sau unul cu stativ.

  1. Sac de box

Un alt cadou potrivit pentru copiii cu multa energie este un sac de box pentru copii. Orienteaza-te catre un sac de box cu inaltime reglabila, pentru a te asigura ca ii va fi folositor copilului si in anii viitori. Poate nu iti place ideea de box pentru ca o asociezi cu agresivitatea insa, in fapt, acesta poate fi foarte util pentru exprimarea sanatoasa a emotiilor negative, cu care se confrunta orice copil pe masura ce creste. Nu uita sa cumperi si o pereche de manusi de box!

  1. O trotineta

O trotineta este un alt cadou potrivit pentru un copil activ. Il va distra aproape pe tot parcursul anului, si il poate ajuta nu numai sa faca miscare, dar si sa isi faca prieteni noi in parc. Insa doar fiindca este o trotineta pentru copii,nu inseamna ca nu exista riscuri. Prin urmare, pentru ca cel mic sa se distreze in siguranta, va fi necesar sa ii cumperi si o casca, genunchiere si cotiere. Dupa ce s-a echipat corespunzator, aventura poate incepe!

  1. O carte despre sportul preferat

Incurajeaza si pasiunea pentru lectura daruindu-i copilului o carte despre istoria sportului preferat sau despre vietile sportivilor pe care ii admira. In mod sigur va gasi intr-o astfel de carte inspiratie, motivatie, si exemple de disciplina si perseverenta pe care le va putea aplica in propria viata.

  1. Un set de asternuturi cu tematica sport

Copilul este atat de indragostit de sport si miscare incat nu il poti convinge sa mearga la culcare? Poate un set de asternuturi cu tematica sport va face somnul mai atragator.

  1. Un arc cu sageti

Pentru copilul fascinat de Robin Hood si nu numai, un arc cu sageti poate fi un cadou grozav pentru a-i stimula imaginatia. Il poti inscrie la un curs de tir pentru a invata regulile acestui sport insa, daca va folosi arcul doar pentru joaca, achizitioneaza sageti cu ventuze pentru a te asigura ca face acest lucru in siguranta.

 

Photo by David Vilches on Unsplash

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole