De la idee de afaceri la creare website

De la idee de afaceri la creare website

Publicat de

în

Auzim peste tot spunând-se ca este esențial sa creezi un website , dar care sunt motivele ?

Ca si antreprenor ce dețin o afacere , m-am decis sa fac acest subiect mai ușor de înțeles pentru toata lumea.

Rularea propriei afaceri nu este o sarcină ușoară, iar lista ta de sarcini, garantat nu se va termina niciodată. Începând cu site-ul tău web, este vital să te poziționezi online, cu o destinație puternică și profesională, care oferă clienților impresia că ceea ce oferi este net superior decât ceea ce exista deja pe piața.

Având în vedere acest lucru, poți lua în considerare aceste trei motive pentru care necesitatea de a crea un website este puternica.

Prima impresie contează

Trăim într-o lume în care oamenii înainte de a face cumpărături, vizitează si se informează asupra site-ului dorit pe alte website-uri unde pot găsi păreri , feedback  cum ar fi Yelp și „check-in” prin intermediul Facebook.

Din acest punct de vedere, cred ca știm cu toții cat de mult contează ca prima impresie să fie cea mai bună. O data intrați pe website-ul tău, consumatorii judecă și iau decizii cu privire la posibilitatea de a vizita sau nu magazinul, restaurantul, biroul tău sau de a achiziționa serviciile tale.

Este posibil să vă respingă în totalitate, în cazul în care consideră că site-ul  nu reflectă tipul de experiență pe care compania ta – sau o afacere ca a ta – ar trebui să o ofere.

Prezenta offline nu mai reprezintă totul in ziua de astăzi

Trecând pe strada lângă o companie nu mai este singura modalitate de a verifica magazinele și alte întreprinderi mici în zilele noastre. Conform statisticilor de la Yahoo precum si de la la Yelp, clienții caută în mod constant locuri unde intenționează să facă achizițiile următoare.

Asigura-te că afacerea ta  este bine reprezentată pe aceste site-uri în primul rând, având un site web – dar, de asemenea, sa fie reprezentat pe fiecare dintre motoarele de căutare online , măcar cele din top.

In afara de faptul că ai adresa URL disponibilă, asigura-te că adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail sunt vizibile cu ușurință. Link-urile pentru mass-media socială desemenea sunt importante (Facebook, Twitter, Linkdin, Pinterest, Instragram, Google+ si multe altele).

Lipsa unui website înseamnă pierderi

Până acum este clar că, dacă nu deții un site web, vei pierde oportunități pentru ca clienții să identifice cine ești și dacă doresc să își cheltuiască bani cu tine.

In schimb as dori sa iei in calcul un aspect : decât un website creat rău mai bine nici un website. Având in considerare cate șabloane sunt disponibile în zilele noastre, cum ar fi Shopify.com, pentru a iți personaliza website-ul pentru afacerea ta, nu există nicio scuză pentru ca site-ul tău să arate neprofesionist și neglijent.

Dacă nu iți poți promova cu mândrie site-ul mai bine nu îl lasa online. Un site rău este mult mai rău decât nici un site web – dar să fie clar … ambele sunt rele pentru afaceri.

intelegereIndiferent dacă ești bărbat sau  femeie care are in subordonare 2 sau 20 de angajați, site-ul tău ar trebui să apară ca și cum ai avea o echipă dedicată exclusiv păstrării prezenței online puternice și demne de remarcat.

Pentru majoritatea întreprinderilor mici, acest lucru nu este necesar. Cu toate acestea, având un site profesionist, care funcționează cu ușurință și oferă clienților navigare ușoară, imagini puternice , conținut de calitate profesională și o experiență generală buna este  suficient pentru a trezi interesul clienților in a  face afaceri cu tine.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole