Amazon cucereste Texasul

Ce investitie pregateste magnatul Jeff Bezos in inima Texasului?

Publicat de

în

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, fondatorul si detinatorul gigantului Amazon pregateste o investitie de peste 40 milioane de dolari, in inima Texasului, la propriu. Acesta are de gand sa construiasca cel mai scump ceas al omenirii, intr-un munte din tinutul american.

Ce pregateste cu adevarat Jeff Bezos veti descoperi in randurile ce urmeaza.

Ceasul are o inaltime de peste 150 metri si va fi unul coordonat si pus in miscare de un mecanism mecanic. Dupa calculele specialistilor si dupa studiile realizate pentru a vedea fezabilitatea proiectului, ceasul este presupus a fi „ceasul omenirii”, deoarece va bate zilnic, de acum incolo, pentru inca 10.000 de ani.

Care este motivatia miliardarului pentru a investi in acest proiect?

Este incredibil ceea ce il motiveaza pe Jeff Bezos sa proiecteze aces ceas mecanic. Proiectul este unic in lume, iar realizarea lui il va costa pe magnatul american aproximativ 42 milioane de dolari.

Ceasul va bate in fiecare zi, odata, iar orologiul va dispune si de o melodie care va canta odata cu punerea in miscare a mecanismului. Mai mult decat atat, sunetele pe baza carora a fost programat sa bata zilnic ceasul nu se vor repeta niciodata, in urmatorii 10.000 de ani, promit inginerii ce au programat acest minunat orologiu.

Jeff Bezos pune accent pe creativitate si considera ca tocmai unicitatea acestui proiect este ceea ce lasa in urma. El considera ca nu averea ce a facut-o il caracterizeaza ca om si mai ales ca antreprenor, ci ceea ce conteaza cu adevarat: unicitatea, creativitatea si dinamismul cu care a privit mereu lucrurile.

Iata asadar o mostenire demna de admirat! Jeff Bezos este cu adevarat unul dintre cei mai respectati antreprenori, iar acest proiect pare ca il va ridica pe culmile succesului, ca fiind un adevarat model de urmat.

Tot ce a facut miliardarul intreaga sa viata a fost sa raspunda nevoilor omenirii, sa puna pret pe clientii sai si pe parerile acestora. Probabil, in spatele intregii povesti cu acest ceas, motivatia sa este una tot de aceeasi natura. A dorit sa lase in urma ceva cu adevarat folositor societatii.

Si nici macar nu a clipit la faptul ca aceasta mostenire pe care e pregatit sa o lase pentru urmatorii 10.000 de ani il va costa 42 milioane de dolari. Acest proiect ii va asigura nemurirea miliardarului Jeff Bezos.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole