Care a fost primul job pe care l-au avut câteva dintre vedetele autohtone Care a fost primul job pe care l au avut cateva dintre vedetele autohtone2

Care a fost primul job pe care l-au avut câteva dintre vedetele autohtone

Publicat de

în

Atunci cand vine vorba despre activitatea profesională a vedetelor din România, nu ne gândim nicio clipă la faptul că ar fi putut să lucreze vreodată într-un loc total opus meseriei pe care o au acum. Faptul că sunt celebri și au o carieră de succes nu înseamnă că nu au fost oameni obișnuiți cândva și nu au avut locuri de munca obișnuite în trecut. 

Dacă ești curios care sunt primele joburi pe care le-au avut câteva dintre vedetele din România, poți să afli chiar mai jos:

Laura Cosoi

Binecunoscuta actriță, Laura Cosoi, și-a câștigat primii bani într-un mod destul de plăcut. Ea a făcut dans sportiv în copilărie, pasiune din care a câștigat și primii ei bani. Laura a  participat la concursuri sau chiar și la evenimente artistice la un restaurant din Iași.

Cristina Cioran

Cristina Cioran este o actriță care a jucat în mai multe filme românești, dar primul său job l-a avut la 15 ani, în orașul natal. Vindea înghețată în fața Tribunalului Constanța. A lucrat doar trei saptamani acolo, timp în care și-a strâns suficienti bani pentru a-și face ziua de naștere. Mai târziu, la vârsta de 18 ani a lucrat ca ospătar.

Gina Pistol

Fotomodel și vedetă de televiziune, Gina Pistol a mărturisit faptul că primul loc de muncă a fost  la 17 ani, ca operator Xerox. Ulterior a lucrat la un magazin sportiv ca vânzător și tot în acea vreme a mers la un casting Playboy la insistențele unui prieten. A fost îndrumată astfel deoarece multe persoane veneau în magazin doar pentru că era ea acolo și voiau să o privească.

Andreea Mantea

Prezentatoarea TV, Andreea Mantea, participanta și la concursul Miss Playboy, a avut și ea prima experiență în campul muncii la sfârșitul clasei a IX-a. În vacanța de vară a căutat în ziare oferte de muncă, a fost un interviu ca picoliță într-un restaurant și, deși nu avea experiență, au angajat-o.

Sorin Bontea

Primul loc de muncă al renumitului chef a fost la vârsta de 16 ani, atunci când visa să devină director de complex, doar pentru ca îi plăcea cum sună. S-a angajat în bucatarie ca ajutor de bucătar, locul de unde și-a câștigat primii săi bani. Banii din salariu îi dădea mai mult în casa, fiind o regulă pentru familie să împartă salariul.

Andreea Esca

Renumita prezentatoare TV Andreea Esca și-a câștigat primii bani în liceu, unde a jucat un rol într-un film, de unde a castigat 200 de lei. A participat la un casting la Liceul Lazăr unde învăța și l-a luat, jucând astfel în clasa a X-a în primul film. De acești bani și-a luat o pereche de cercei.

Cătălin Măruță

Cătălin Măruță, care are propria emisiune TV, a câștigat primii săi bani după ce a împărțit pliante electorale pe stradă. De fapt, acesta a recunoscut ca avea mai multe joburi precum: a lucrat la un post de radio, ca DJ la discotecă, dar a avut și un job part-time la o clinică medicală. De primul său salariu și-a luat o geaca care îi plăcea foarte mult și i-a cumpărat o eșarfă mamei sale.

Inna

Primul loc de muncă al cântăreței ce a cunoscut un mare succes la nivel internațional a fost cel de secretară la o agenție imobiliară. Cel care deținea această companie este chiar managerul ei actual în cariera muzicală.

Lidia Buble

Primul job al talentatei cântărețe Lidia Buble fost la varsta de 13-14 ani. Acesteia nu i-a fost rușine să mărturisească faptul că a lucrat ca femeie de serviciu în tipografia unde lucra tatăl sau și avea un salariu de 400 de lei pe lună.

Raluka

Raluka este norocoasa unui prim job în ceea ce și-a dorit dintotdeauna să facă, și anume în muzică. De când era mică primii săi bani i-a făcut cântând la nunți la vârsta de 13 ani. Ulterior, a făcut parte și din două trupe.

Sursa: Trend-Jobs.ro

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole