Concurs cu premii atractive pe Trend-Jobs.ro - Participă și tu! Concurs cu premii atractive pe Trend Jobs.ro1

Concurs cu premii atractive pe Trend-Jobs.ro – Participă și tu!

Publicat de

în

Site-ul de recrutare, Trend-Jobs.ro, vine nu doar cu joburi și oferte pentru angajatori, ci și cu un concurs cu premii extrem de potrivite pentru cei care vor să se specializeze și să se dezvolte pe plan profesional și personal. Dacă participi la concurs, ai șansa de a câștiga unul dintre cele trei premii.

Vrei să înveți cum să creezi un site în WordPress? Premiul I îți aduce un curs care te va ajuta să construiești un site de conținut sau de prezentare de la zero, folosind cea mai populară platformă.

Ești interesat(ă) să îți crești vizibilitatea și să îți construiești brandul personal? Premiul II constă într-un curs care îți va aduce informațiile necesare pentru a putea înțelege ce este și cum îți construiești un brand personal.

Cauți să îți dezvolți vocabularul în limba engleza? Premiul III al concursului organizat de Trend-Jobs.ro consta într-un voucher în valoare de 100 de lei, pe care îl poți folosi pentru achiziția de cărți în engleză.

Crește-ți șansele pentru un job mai bun, creează-ți un cont și participă la concursul organizat de Trend-Jobs.ro, concurs care pune în joc trei premii foarte atractive!

 

Condiții de participare la concurs

Concursul se desfășoară până pe 30 martie 2021, așa că grăbește-te să participi și să prinzi și tu unul dintre cele trei premii. Pentru a putea participa, trebuie să respecți toate cerințele concursului.

Participă la concurs aici.

 

Premiile oferite la concursul organizat de Trend-Jobs.ro

Cele trei premii puse în joc sunt extrem de atractive și îți oferă posibilitatea de a te perfecționa și a-ți crește șansele găsirii unui job mai bine plătit.

Premiul I – este un loc la cursul de creare site in WordPress, organizat de SEOmark.ro, agenție de marketing online. Ai șansa de a învață de la zero cum să creezi un site pe platforma WordPress.

Premiul II – constă într-un loc la cursul online de Branding Personal, susținut de trainerii Fundației Calea Victoriei, în data de 8 aprilie. Nu mai este mult pană atunci, grăbește-te să intri în concurs!

Premiul III – este un voucher în valoare de 100 lei, pe care îl poți folosi pentru a cumpăra cărți de la Fischer International, de pe site-ul Cartiengleza.ro.

 

Completează-ti CV-ul pe Trend-Jobs.ro si incepe să cauti jobul mult dorit. De asemenea, nu rata șansa de a participa la concurs și de a câștiga unul dintre cele trei premii.

Ocaziile există doar dacă le valorifici. Creează-ti cont pe Trend-Jobs.ro pentru a putea vedea în timp real joburile care apar și nu rata șansa de a câștiga unul dintre cele trei premii. Te va costa doar câteva minute!

Participă la concurs aici.

Despre Trend-Jobs.ro

Platforma de recrutare pune în legatură companiile angajatoare cu aplicanții aflați în căutarea unui loc de muncă.

Pe Trend-Jobs.ro vei putea folosi și un filtru personalizat de căutare, pe care îl îmbunătățim continuu, pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune rezultate.

Angajatorii pot alege unul dintre pachetele de anunturi care se potrivește cel mai bine cu frecvența angajărilor și cu bugetul alocat.

Candidaților li se oferă posibilitatea de a-și crea mai multe CV-uri, pentru a putea aplica folosind cel mai potrivit CV pentru poziția la care aplică.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole