tabla zincata

De ce sa achizitionati tabla zincata de la Mesteru Manole?

Publicat de

în

Tabla zincata reprezinta alegerea ideala pentru oricine isi doreste sa aiba parte de calitate superioara si sa economiseasca bani. Magazinul online Mesteru Manole va ofera tabla zincata de diferite dimensiuni si grosimi, pentru ca dumneavoastra sa puteti comanda simplu si rapid exact produsul de care aveti nevoie pentru un proiect de constructii. 

Ce face tabla zincata speciala? 

Tabla zincata reprezinta un tabla din otel asupra careia s-a aplicat un strat de zinc, acesta oferind rezistenta sporita si prevenind coroziunea. Astfel, prezinta in acelasi timp duritatea otelului, dar si durabilitatea si proprietatile anti corozive ale zincului.  

tabla zincata

Specialistii spun acest material nu rugineste niciodata! De asemenea, daca aceasta este folosita in interior, durata de viata a acestuia este de 10 ori mai mare decat daca aceasta este folosita in exterior. Cu cat stratul de zinc este mai gros, cu atat rezistenta tablei este mai buna. Acest material isi gaseseste aplicabilitate in multe proiecte, precum constructia de acoperisuri, poduri sau masini.  

Imbinarea tablei zincate este recomandat a fi realizata cu ajutorul suruburilor si al niturilor. Aceasta ar putea fi si sudata, dar stratul de zinc va fi afectat de aceasta procedura deoarece zincul are o temperatura de topire mai scazuta.  

Daca doriti sa o taiati este indicata folosirea ghilotinei si foarfecii pentru a nu supraincalzii tabla. Daca o taiati cu flexul, riscati deteriorarea zincului si pierderea proprietatilor acestuia. De asemenea, nu este recomandata taierea tablei.  

La ce se poate utiliza aceasta?

Tabla zincata se preteaza foarte bine in diverse proiecte

  • Industria auto – constructia de usa, aripa, plafon, capota 
  • Electrocasnice – aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat, frigider, aer conditionat, ventilator 
  • Constructii – acoperisuri, parapete, obloane, copertine, usi, pereti separatori 
  • Alte utilizari – panourie electrice, carcase metalice etc. 

La Mesteru Manole gasiti tabla zincata la pret excelent 

Mesteru Manole este un magazin online ce va pune la dispozitie o gama variata de materiale de constructii, potrivite nevoilor si bugetului dumneavoastra, aici putand gasi si tabla zincata la un raport calitate-pret foarte bun.  

Mesteru Manole este partenerul tau de incredere in constructii!

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole