Ce rochie sa alegi pentru cea mai importanta seara a anului?

Ce rochie sa alegi pentru cea mai importanta seara a anului?

Publicat de

în

Craciunul se apropie cu pasi repezi si tu inca habar n-ai ce rochie s-ar potrivi pentru aceasta seara esentiala a anului? Nu-i momentul sa te panichezi, aceasta este o problema la care gasim solutii chiar in acest articol.

In primul rand, va trebui sa iti pui intrebarea „Unde voi sarbatori Craciunul in acest an?”; vorbim aici de o petrece la birou alaturi de colegi, o iesire intr-un restaurant de lux cu prietenii, o seara romantica cu cel drag sau comfortul oferit de familie alaturi de bradul de acasa? Acest lucru va dicta ce fel de rochie trebuie sa iti alegi.

Craciunul in familie

Partea cea mai grozava cand petreci Craciunul alaturi de cei dragi nu este doar faptul ca esti inconjurat de dragoste din toate partile, ci si faptul ca poti opta pentru o tinuta mai lejera.

Poti alege o rochie casual, care sa nu ridice suspiciuni din partea rudelor mai varstnice si care sa iti poata tine de cald, poate o versiune tricotata, poti alege chiar si niste modele amuzante. Opteaza pentru bocanci sau ghete comode, nimic cu tocuri.

Iesit in oras alaturi de prieteni

Din nou, depinde tare mult de locatia pe care o alegi. Poti serba Craciunul si intr-un pub alaturi de cei tineri sau intr-un restaurant luxos. Ambele variante cer tinute net diferite.

Intr-un pub poti fi mai lejera, aproximativ ca tinuta ce ai alege-o pentru o seara in familie.

Pentru un restaurant luxos insa ar fi recomandat sa optezi pentru o rochie de lungime medie, cu un decolteu pe care sa il poti accesoriza. De asemenea, nu uita de tocuri, o necesitate in acest caz.

Cina romantica alaturi de persoana iubita

Dintre toate variantele, este clar ca in aceasta vrei sa dai totul, sa fii cea mai frumoasa din incapere, fara a deveni insa vulgara. O varianta de rochie clasica este mereu cea cu paiete, si in acest an poti opta chiar si pentru pene.

Vrei un decolteu destul de adanc sa poti adauga un lant elegant, insa o rochie ce sa nu fie mai sus de genunchi. Poti opta pentru tonuri neutre sau pentru o rochie mai indrazneata, neagra sau rosu-maronie, o culoare puternica a acestui an.

Indiferent de cum ai sarbatori Craciunul si care consideri ca este varianta optima de tinuta pentru tine, nu uita sa adaugi mereu stilul tau personal. Nimic nu va spune mai mult ca esti frumoasa decat cand te simti in largul tau in hainele alese.

Pentru alte idei si niste mega reduceri ce sa iti aduca cele mai trendy tinute ale sezonului, apeleaza la un cod reducere fashion days si verifica pe Crazy-Deals.ro cele mai tari reduceri!

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole