Beneficiile aromaterapiei în starea de bine a oamenilor candles and natural oil at

Beneficiile aromaterapiei în starea de bine a oamenilor

Publicat de

în

,

Difuzoarele de uleiuri esențiale sunt aparate ce difuzează aromele uleiurilor esențiale într-un mod plăcut și simplu. Acestea sunt diferite, funcționează diferit și au prețuri în funcție de caracteristici. Difuzoarele pot fi electrice ( cu ultrasunete ) și pe bază de căldură ( cu ajutorul unei lumânări ).

Difuzoarele electrice sunt cele mai comune și mai ușor de folosit, acestea transformă apa și uleiul esențial în vapori, eliberând vaporii cu viteza pe care o setăm. Aceste difuzoare au rezervoare speciale pentru ulei și apă sau rezervoare separate pentru cele două. Datorită lipsei zgomotului aceste difuzoare pot fi folosite și noaptea.

Difuzoarele de ulei pe bază de căldură folosește căldura unei lumânări pentru a difuza aromele. Dezavantajele sunt că lumânarea trebuie schimbată și trebuie folosit într-o zonă supravegheată, ferită de accesul copiilor.

Bombele de baie au apărut pentru prima dată la începutul anilor ‘80, iar în zilele noastre sunt în mare trend. Acestea au în compoziție un acid slab pe bază de bicarbonat și amestecuri de uleiuri, coloranți și ingrediente uscate. De asemenea conține și sulfat lauril de sodiu, care este adăugat special pentru bule și spumă.

Pentru o experiență liniștitoare este recomandat să fie folosite cu apă caldă. Ingredientele unei bombe de baie pot varia în funcție de preferințe și de alegerea parfumului. Bombele se prezintă într-o mare varietate de forme, cum ar fi sfere, tablete.

Acestea au numeroase avantaje, calmează mintea și ridică starea de spirit, răsfață pielea, calmează durerile de corp, îmbunătățesc somnul, ajută la detoxifiere, elimină mirosurile neplăcute ale corpului și creează o atmosferă plăcută.

Sarea de baie este naturală, se folosește de sute de ani pentru tratarea diferitelor dureri. Folosirea sării de baie ajută la relaxarea corpului și minții. Denumirea “sare de baie” este o denumire generică, pentru un amestec de mai multe tipuri de sare.

Băile cu sare de baie sunt renumite pentru eliberarea stresului, atenuarea durerilor musculare și pentru un somn liniștitor și fără întreruperi. Conform studiilor, sarea de baie are beneficii vizibile în tratarea unor afecțiuni reumatice.

Tot mai mulți medici dermatologi recomandă băile cu sare de baie, pacienților cu afecțiuni gen psoriazis, deoarece sarea de baie ajută la exfolierea pielii.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole