ViralDesign - servicii web la standarde moderne viral

ViralDesign – servicii web la standarde moderne

Publicat de

în

, ,

ViralDesign este o agenție de marketing din România, ce are o experiență de peste 14 ani în domeniul creării și promovării site-urilor web. Dacă deții o afacere și îți dorești să o promovezi pe internet sau dorești să ai mai multe vânzări, ai ajuns în locul potrivit. Viziunea cu care am pornit la drum este “Să ajutăm afacerile clienților noștrii să crească”, prin intermediul acestora să creștem și noi.

În zilele noastre, afacerile care nu sunt prezente și pe internet, au șansele de dezvoltare mult mai mici. Printre serviciile noastre vă punem la dispoziție crearea de site-uri web ( la standardele actuale ), crearea de magazin online, creare logo și design și alte servicii de întreținere și administrare( întreținere web, administrare site, suport online, publicare anunțuri, soluții de back-up, protecție date ).

Există o mulțime de factori care vă determină SEO pe pagina dvs. Iată o prezentare rapidă asupra a ceea ce trebuie luat în considerare:

Navigare prin site Web: roboții motoarelor de căutare privesc site-urile la fel cum ar face o persoană: analizează textul și urmăresc link-urile. Asigurați-vă că navigarea pe site este clară și ușor de utilizat. Încercați să evitați pe cât posibil legăturile moarte și duplicate, deoarece acest lucru vă va afecta negativ clasamentul.

Timpul de încărcare a paginilor: Cercetările ne arată că cititorii își pierd răbdarea pe paginile cu încărcare lentă și că este foarte probabil să plece în loc să aștepte ca aceasta să se încarce. Google utilizează timpii de încărcare a paginilor ca indicator al SEO în pagină. Optimizați-vă site-ul pentru a vă asigura că paginile dvs. se încarcă cât mai repede.

Titluri și anteturi: Conținutul paginii dumneavoastră trebuie să fie cât mai bine organizat. Titlurile ar trebui să fie organizate prin accent (nu săriți de la H1 la H5) și ar trebui să contribuie la facilitarea citirii conținutului. Titlurile ar trebui să fie clare, ușor de înțeles și să conțină semnificația conținutului paginii.

SEO pe pagină: folosiți aceste sfaturi ca punct de pornire în timp ce căutați pentru a îmbunătăți SEO-ul site-ului dvs. În general, site-ul dvs. ar trebui să fie clar și ușor de înțeles și de navigat. Paginile trebuie să se lege între ele într-un mod care să aibă sens. Cu cât este mai ușor să înțeleagă și să utilizeze o persoană, cu atât va fi mai bun clasamentul dvs. SEO pe pagină.

Venim în întâmpinarea clienților cu un portofoliu bogat, care ne confirmă calitatea și experiența în domeniu. Dacă ai nevoie de unul din serviciile noastre sau dorești ca afacerea ta să se dezolve, apelează cu încredere la echipa Viral Design.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole