e-ProDesign - Servicii de webdesign, creare site-uri, promovare logo 2015 full

e-ProDesign – Servicii de webdesign, creare site-uri, promovare

Publicat de

în

e-ProDesign este o agenție cu o experiență de peste 13 ani în domeniu, ce vă pune la dispoziție numeroase strategii pentru dezvoltarea afacerilor în mediul online. Agenția noastră vă oferă servicii de webdesign, creare de site-uri, magazin online, design grafic, promovare online, reclame, optimizare pentru motoarele de căutare(SEO).

Mai jos este o lista de 8 motive pentru care o afacere are nevoie de un website:
  1.  O treime din consumatori nu iau în considerare o afacere fără un site web, deoarece acesta reprezintă un atuu de marketing foarte important. Oamenii petrec foarte multe ore pe dispozitivele mobile și vor considera o companie fără website mai puțin profesionistă.
  2.  Oamenii vor căuta și găsi mai ușor serviciile oferite de dumneavoastră. Un mare beneficiu în a avea un site web este acela că vă aflați acolo unde se află consumatorii. Marile companii investesc în optimizarea motoarelor de căutare (SEO) deoarece există cam 3,5 miliarde de căutări pe Google zilnic.
  3. Facebook nu este suficient. Dacă sunteți prezenți pe Facebook, asta nu înseamnă că nu aveți nevoie de un site web. De pe platforme va fi din ce în ce mai greu ca întreprinderile să se conecteze cu utilizatorii. De la ultimile actualizări ale algoritmilor Facebook, atingerea organică a scăzut mai puțin decât era.
  4.  Un site web vă va ajuta să vă „bateți” cu firme mult mai mari din industrie. Atunci când un site este bine făcut și bine optimizat va atrage atenția potențialilor clienți și aceștia vor fi mai atrași să cumpere de la dvs. decât de la concurenți.
  5.  Un site trebuie să răspundă rapid la întrebările de bază. Oamenii vor vizita un site atunci când vor să afle ceva sau să facă ceva. De aceea site-ul trebuie să răspundă foarte repede la trei întrebări: Cine ești? , Ce faci? sau Ce oferi? , Cum puteți fi contactat? . 
  6.  Trei sferturi dintre oamenii de pe web au recunoscut că judecă o afacere sau credibilitatea unei companii după cum se proiectează în ochii lor website-ul companiei. Pe un site oamenii pot verifica imediat acreditări, recenzii și eventuale premii obținute.
  7.  Majoritatea consumatorilor vor utiliza un website pentru a găsi ceea ce au nevoie. Conform unui raport al LSA( Local Search Association), 63% dintre consumatori folosesc un site pentru a găsi o întreprindere sau un serviciu. Tot cercetările au demonstrat că 30% dintre oameni vor scoate o afacere din considerare dacă nu au un site web.

Articol publicat în secțiunea IT&C

Pentru colaborări, servicii de webdesign, creare site-uri, promovare, magazine online, optimizare SEO, reclame, nu ezitați să ne contactați.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole