Cumperi sau Cauti Baza date Email-uri din Romania

Cumperi sau Cauti baza de date emailuri Romania?

Publicat de

în

Cauti sau vrei sa cumperi baza de date emailuri romania?

Innainte de toate este bine sa stii:

Marketingul prin e-mail este utilizarea e-mailului pentru a promova produse sau servicii, dezvoltând în același timp relații cu potențiali clienți sau consumatori. Este, în esență, o corespondență directă realizată în format electronic, în loc de serviciul poștal.

Cele două avantaje majore ale marketingului prin e-mail sunt prețul și ușurința. În comparație cu alte tipuri de marketing, trimiterea de e-mailuri este o modalitate ieftină de a face publicitate companiei dumneavoastră și produselor sau serviciilor sale.

baza de date emailuri Romania

Baza de date emailuri Romania – lista firme

Datorită posibilităţii de a folosi criterii multiple de selecţie, vă puteţi adresa doar acelor firme ale căror caracteristici le indică drept fiind cele mai potrivite pentru produsele şi serviciile promovate prin direct mail.

Expedierea de scrisori personalizate cu numele firmei şi numele destinatarului amplifică mesajul transmis conducând la o eficienţă sporită a campaniei.

Sursa: https://www.listafirme.ro/baze-date.asp

Baza de date emailuri Romania – FIRME SI PERSOANE ROMANIA

Baze de date firme Romania (B2B) cuprinde informatii actualizate la zi despre toate cele peste 3.650.000 firme, persoane si alte entitati din Romania.

Sursa: https://www.clientsolutions.ro/baze-de-date/

Vand Baza de Date Adrese Email

Vand Baza de Date Adrese Email

Cumpara acum cd-ul cu cea mai rapida metoda de crestere a vanzarilor.

Promovare Online !! Vinde de 2x mai mult pe timp de criza.
Va aduc la cunostinta ce-a mai ieftina si rapida metoda de promovare pe internet.

Vand Baza de date cu 250.000 Adrese de Email din Romania

CD-ul contine urmatoarele:

Sursa: https://adreseemail.wordpress.com/

Baza de date emailuri persoane fizice, peste 1.5 milioane adrese valide

 …. 1.5 milioane adrese de email valide, care pot reprezenta practic in orice moment 1.5 milioane de potentiali clienti pentru afacerea dumneavoastra. Email-urile nu sunt sortate pe categorii, in schimb pachetul se…

Sursa https://baza-de-date-emailuri.blogspot.com/2014/02/baza-de-date-emailuri-persoane-fizice.html

Cat de mult risti cand cumperi baze de date in email marketing

Toata lumea isi doreste, la inceput de drum intr-o afacere, o baza de date catre care sa poata trimite campanii de email marketing, prin care sa-si vanda produsele sau serviciile…

Sursa: https://www.mailagent.ro/ro/blog/view/3529/cat-de-mult-vrei-sa-risti-daca-cumperi-baze-de-date-in-email-marketing

Baza de date e-mail-uri

In ultimii ani, circula prin intermediul e-mail-ului o escrocherie, din categoria e-mail fals, spam, in care se propune o vasta baza de date cu e-mail-uri, pentru cateva sute de lei noi.

… in primirea unui mesaj de e-mail, care promite miraculos un milion si ceva de e-mail-uri organizate corespunzator pe categorii, bonus inca alte e-mail-uri si un program, care promite ca poate face SPAM, pentru a va putea promova afacerea.

Sursa: https://www.vadmin.ro/sfaturi/securitate-personala/baza-de-date-email-322.html

Ce risc atunci cand cumpar o baza de date cu emailuri de pe net?

Sanctiunea pentru prelucrarea de date personale fara consimtamantul „proprietarului” acestora. Potrivit legislatiei din Romania, o adresa de email este o data cu caracter personal. Colectarea datelor cu caracter personal este posibila doar cu consimtamantul proprietarului.

Aceasta obligatie este prevazuta de Art. 5. , alin (1) din Legea nr. 677 din 2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Textul spune asa: „Orice prelucrare de date cu caracter personal […] poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare”.

In cazul in care se incalca aceasta prevedere, cel care o incalca este pasibil de o amenda de la 1.000 la 25.000 lei, potrivit art. 32 din aceeasi Lege.

Sanctiunea pentru spam.
 Daca trimiti emailuri comerciale la acele adrese de email, se aplica Art. 22 din Legea nr. 365 din 2002, privind comertul electronic, care spune ca esti pasibil sa primesti o amenda de la 1.000 lei la 50.000 lei. Articolul 6 din Lege, pe care il incalci, spune ca ”Efectuarea de comunicari comerciale prin posta electronica este interzisa, cu exceptia cazului in care destinatarul si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari ”.

Sursa: https://www.avocatnet.ro/articol_23212/Ce-risc-atunci-cand-cumpar-o-baza-de-date-cu-emailuri-de-pe-net.html

Intrebari Frecvente despre baza de date emailuri Romania

Cat costa o baza de date?

Preturi actuale: 0,09 lei/firma (1.000 firme = 90 lei, pentru minim 3.000 firme

Unde Gasesc Lista adrese de email romania?

Bazele de date cu liste de email din Romania iti poti construi cu ajutorul unui website propriu sau cumperi de la personae care si-au dat acordul pentru folosirea adreselor personale de email

Sunt adrese de email valide?

Daca ai obtinut fiecare adresa de mail prin confirmarea ei ( double opt-in ), este 100% ca este valida. Daca ai cumparat lista de emailuri, in acest caz va trebui sa validezi intreaga lista printr-un seviciu de validare email-uri ( de ex: www.zerobounce.net )

Cum pot construi o Lista adrese de email gratuit

Fii relevant cu continutul pe care il oferi publicului tau si ofera-le in schimbul adresei de email ceva valoros pentru ei.

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole