Neoveris

Cauzele ascunse ale varicelor: identificarea și eliminarea

Publicat de

în

În viața de zi cu zi, fiecare contribuim într-un mod sau altul la intensificarea riscului de a ne alătura persoanelor cu varice. Pentru a înțelege de ce se întâmplă aceasta și care sunt cauzele complet ascunse ale venelor varicoase, vom analiza în acest articol.

Tensiune arterială și ereditate

Acești doi factori, din păcate, nu depind de stilul nostru de viață sau de acțiunile noastre. Cu toate acestea, prin remedierea corectă a problemei, poate fi evitată agravarea venelor varicoase la nivelul membrelor inferioare. Conform statisticilor, fiecare al 8-lea caz de boală varicoasă este un factor ereditar (rudele de gradul I sau II au suferit de varice). De asemenea, nu poate fi exclusă hipertensiunea arterială care afectează elasticitatea vasculară.

Activități intense și sarcini grele

În ce situații corpul nostru cedează în urma efectuării unor sarcini grele, iar organismul nostru pur și simplu nu îi poate face față? Bineînțeles, aceasta se poate datora antrenamentelor la sală sau activităților intense din timpul zilei, însă în cazul femeilor, sarcina și nașterea pot fi momente dificile. În această perioadă, femeile cresc brusc în greutate, iar vasele sangvine nu sunt în măsură să reziste la o astfel de provocare.

Serviciu

Excesele sunt întotdeauna periculoase, iar serviciul pe care-l prestați nu face excepție.

Obișnuiți să petreceți la serviciu mai mult de 8 ore „în picioare” sau, dimpotrivă, stați în tot acest timp așezat pe un scaun confortabil în birou? În oricare dintre aceste cazuri, există riscul de a dezvolta vene varicoase. Poziția așezată provoacă blocarea venelor, iar fluxul sangvin este afectat. De asemenea, mișcarea continuă solicită foarte mult venele, fapt care poate agrava problema.

Imunitate scăzută și obezitate

Indicele de masă corporală crescut poate provoca probleme venoase. Cu cât adăugați mai repede în greutate, cu atât mai mare este riscul de a avea varice. Pur și simplu, picioarele nu reușesc să facă față greutății exercitate asupra lor, încep să se inflameze, vasele sangvine se micșorează din cauza cantității mari de colesterol rău, iar procesul metabolic încetinește. Sistemul imunitar slăbit poate cauza, de asemenea, vene varicoase, întrucât toate părțile corpului sunt strâns corelate între ele.

Obiceiuri dăunătoare

Consumul de băuturi alcoolice, de fast food, statul picior peste picior, mersul frecvent la saună sau la solariu – toate aceste obiceiuri dăunătoare au în comun faptul că provoacă apariția mai întâi a ochiurilor venoase și a venelor pânză de păianjen, iar apoi venele varicoase propriu-zise.

Neoveris: remediu fiabil pentru varice

Este important de reținut că varicele nu constituie un defect cosmetic, ci o adevărată afecțiune medicală care necesită tratament imediat. Neoveris – un gel pentru picioare cu efect de răcire. Acesta conține o formulă sigură, pe bază naturală, care ajută la ameliorarea disconfortului cauzat de venele varicoase.

Spectru larg de acțiune Neoveris:

  • favorizează proprietățile de tonifiere a venelor;
  • ajută la îmbunătățirea circulației sangvine;
  • contribuie la prevenirea afecțiunii de tromboză;
  • îndepărtează senzațiile de greutate, de durere și crampele;
  • elimină edemele și acționează ca un drenaj;
  • restabilește fluxul sangvin.

Compoziția gelului Neoveris conține ingrediente naturale biogenetice de calitate superioară, cu un nivel înalt de siguranță:

  • troxerutin posedă efecte venotonice, antiinflamatorii și antiedematoase, reduce permeabilitatea și fragilitatea capilară. În plus, troxerutin prezintă proprietăți antioxidante puternice și îmbunătățește rezistența peretelui vascular;
  • alantoina asigură pătrunderea cât mai rapidă a altor substanțe în piele;
  • extractul de castan conține multe flavonoide, taninuri și vitamine care contribuie la normalizarea circulației sangvine și la creșterea tonusului capilar;
  • extractul de centella asiatica întărește țesuturile conjunctive;
  • acidul hialuronic și extractul de mușețel ajută la calmarea pielii;
  • extractul de ghimpe pădureț se folosește pentru a contracta vasele sangvine.

Gelul cu efect de răcire Neoveris va readuce bucuria unei vieți active, fără senzație de înțepenire și durere, prin utilizarea preventivă  regulată. 

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole