Strict pentru bărbați: cum să îmbunătățiți potența în moduri naturale

Publicat de

în

Potența nu este doar capacitatea unui bărbat de a avea o viață sexuală activă, ci și un marker al sănătății sale fizice și psihologice. Potența normală este asigurată de munca armonioasă a întregului organism. Cu toate acestea, în ritmul modern al vieții nu este ușor să menținem această lucru. Înrăutățirea mediului, stilul de viață sedentar, dieta dezechilibrată — acest lucru și multe altele pot afecta negativ potența și sănătatea organismului masculin.

7 cauze principale ale disfuncției erectile

Conform sondajelor, 78% dintre bărbați sunt siguri că problemele de erecție au fost provocate de factori psihologici. Cu toate acestea, doar 18% dintre bărbați au tulburări ale sistemului reproducător asociate cu motive psihologice. Restul de 80% sunt tulburări organice în organism.

7 cauze ale disfuncției erectile:

  •     depresie și stres;
  •     tulburări ale sistemului cardiovascular;
  •     niveluri ridicate de zahăr din sânge;
  •     obiceiuri proaste (fumatul, abuzul de alcool) ;
  •     stilul de viață sedentar;
  •     inflamația și infecția sistemului genito-urinar.

Cu cât bărbatul este mai în vârstă, cu atât este mai mare probabilitatea problemelor cu potența. Acest lucru se datorează deficienței nivelului de testosteron din organism, scăderii elasticității peretelui vascular, nivelurilor ridicate de colesterol din sânge și circulației sanguine slabe. Cu toate acestea, vârsta mijlocie sau bătrânețea nu este un motiv pentru a opri viața sexuală. Chiar și la vârsta de 80 de ani, există șansa de a evita problemele cu potența.

Este timpul să sunați alarma: semnele de disfuncție erectilă

Disfuncția erectilă progresează încet, dar organismul începe imediat să dea semnale despre prezența încălcărilor în activitatea sa. Ignorarea semnalelor minore poate duce la o mare problemă și impotență sexuală completă. Încălcările în activitatea sistemului reproducător pot indica:

  •     ejacularea prematură;
  •     duritatea insuficientă a penisului în timpul actului sexual;
  •     reducerea parțială sau completă a erecției în timpul intimității;
  •     orgasmul slab sau lipsa acestuia;
  •     scăderea volumului lichidului seminal în timpul ejaculării;
  •     disconfort, senzații neplăcute în timpul intimității;
  •     absența sau scăderea frecvenței fenomenelor cum ar fi noaptea, dimineața, erecția involuntară.

Disfuncția erectilă psihologică se poate dezvolta în organică. Cu toate acestea, principalele consecințe grave ale acestei încălcări sunt problemele psihologice: depresia, sentimentele de inferioritate, instabilitatea emoțională, dispariția completă a dorinței sexuale. Fără un program de recuperare, un bărbat poate pierde complet capacitatea de a face sex.

Cum de a îmbunătăți potența în moduri naturale

Testosteronul hormonal este responsabil pentru potența bărbaților. Deficitul său duce la scăderea libidoului. Pentru a îmbunătăți potența și a preveni complicațiile asociate cu disfuncția erectilă, este necesară normalizarea producției de testosteron în organism.

Recomandări principale:

  1. Nutriție echilibrată. Potența și nutriția adecvată sunt interdependente între ele. Dieta care poate ajuta la restabilirea potenței ar trebui să includă pește și fructe de mare, carne de vită, pui, carne de porc slabă, produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi, nuci, legume, în principal citrice și miere, produse apicole.
  2. Programul zilnic. Modul de somn și trezire ar trebui să includă 7-8 ore de somn de noapte, 1-2 ore de odihnă în timpul zilei, culcarea și trezirea în același timp.
  3. Lipsa stresului. Fiecare stres este o lovitură pentru organism. Și nu trece fără consecințe. Pentru a îmbunătăți potența, se recomandă creșterea rezistenței la stres. Complexele de vitamine cu magneziu și vitamine B, odihnă regulată, hobby-uri vor ajuta în acest sens.
  4. Renunțarea la obiceiurile proaste. Fumatul și abuzul de alcool afectează negativ activitatea sistemului cardiovascular, ceea ce duce adesea la probleme cu potența. Pentru a restabili funcția erectilă, se recomandă să conduceți un stil de viață sănătos și să aveți grijă de sănătatea întregului organism.
  5. Activitatea sexuală. Abstinența prelungită poate duce la congestie și inflamație a prostatei. După abstinența prelungită, este dificil să se restabilească ritmul normal al vieții sexuale, deoarece funcționalitatea glandelor necesare scade.
  6. Exerciții fizice. Un stil de viață activ îmbunătățește circulația sângelui în organism, inclusiv organele pelvine. Exercițiile Kegel și antrenamentul muscular al podelei pelvine pot ajuta să facă față ejaculării premature și să crească durata actului sexual.

O metodă progresivă de restabilire a potenței

 O modalitate eficientă de a normaliza sinteza hormonului masculin este de a lua suplimente biologic active cu proprietăți similare. Unul dintre aceste mijloace — Feronex. Conține o formulă de extracte de plante care vizează creșterea exercitării, creșterea rezistenței, creșterea duratei actului sexual. Produsul poate îmbunătăți circulația sângelui în organele pelvine, precum și eliminarea congestiei și îmbunătățirea calității spermei.

Feronex ajută la activarea naturală a sintezei testosteronului și la compensarea deficienței acestuia. Produsul conține zinc. Acest oligoelement este deosebit de important pentru sănătatea sistemului reproducător masculin. Aceste influențează asupra producției de lichid seminal, activității glandelor genitale, reglării funcțiilor glandelor prostatei. În combinație cu extractele de plante, zincul este ușor absorbit de organism și începe rapid să acționeze.

Extractul de rădăcină de maca este un afrodiziac natural care stimulează și îmbunătățește dorința sexuală. De asemenea, îmbunătățește calitatea spermei și crește fertilitatea. Extractul de fructe de serenoa crește nivelul de testosteron din organism și îmbunătățește funcționarea glandei prostatei.

Feronex are un efect ușor, dar eficient asupra organismului masculin. Poate ajuta la restabilirea potenței, a cărei scădere a fost provocată de diverși factori. Acest supliment alimentar poate fi utilizat ca măsură preventivă sau pentru a crește eficacitatea unui program terapeutic.

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole