Viitorul site-urilor web de afaceri atendimento humanizado ao cliente

Viitorul site-urilor web de afaceri

Publicat de

în

Crearea și susținerea unui site web de afaceri poate fi dificilă, consumatoare de timp și costisitoare. Obținerea unui site web online este una dintre sarcinile majore implicate în lansarea unei noi afaceri, iar menținerea acestuia funcțională, actualizată și relevantă în mod regulat nu este mai puțin solicitantă. În timp ce aproape toată lumea recunoaște importanța unui site web al companiei pentru generarea de clienți potențiali și vânzările online, este firesc ca proprietarii de afaceri să caute un mijloc mai simplu și mai puțin solicitant din punct de vedere tehnic pentru a obține același rezultat. Există o modalitate mai bună de a „ face ” site-uri web de afaceri?

TRANZIȚIA DE LA SITE-URILE WEB CU SURSĂ DESCHISĂ, AUTO-GĂZDUITE

Modelul tradițional de site web de afaceri implică închirierea unui nume de domeniu și a unui spațiu de găzduire printr-o companie de găzduire web, cunoscută sub numele de „ self-hosting ” și construirea site-ului fie din cod brut, fie, mai frecvent, printr-o platformă de dezvoltare open-source precum WordPress. . Odată online, toate actualizările site-ului web trebuie să fie lansate manual  și sunt responsabilitatea proprietarului sau gazdei site-ului web. Apoi, aveți problema de a vă asigura că site-ul dumneavoastră funcționează corect și arată bine pe cea mai recentă generație de smartphone-uri și sisteme de operare mobile.

Este un proces care a rămas mai mult sau mai puțin neschimbat din anii 1990 și implică adesea comisioane mari de agenție de dezvoltare web chiar și pentru site-urile web de bază.

SITE-URILE WEB CA SERVICIU

Viitorul site-urilor web de afaceri, din fericire, este mult mai ușor, mai ieftin și mai receptiv, datorită introducerii modelului software ca serviciu (SaaS) pe piața de găzduire web.

Platforme precum HubSpot și Shopify au simplificat pentru IMM-uri să proiecteze și să mențină site-uri web atractive și funcționale și să își comercializeze afacerile către clienții țintă printr-o serie de instrumente puternice de marketing digital. Aceste platforme includ toate funcțiile front-end și administrative necesare pentru a susține un site web, inclusiv instrumentele de găzduire și design web , într-un singur loc.

BENEFICIILE PLATFORMELOR WEB SAAS:

Să ne uităm la beneficiile acestei deplasări de la site-urile web cu sursă deschisă, auto-găzduite și de ce noua abordare face deținerea site-ului web perfect generator de clienți potențiali mai ușor și mai profitabil pentru afacerea dvs.

1) Modele personalizabile

Serviciile de site web SaaS vin cu o gamă de șabloane care pot fi personalizate pentru a îndeplini cerințele de branding și site-uri ale oricărei afaceri. Shopify, de exemplu, are mai mult de 70 de șabloane gratuite și premium disponibile pentru clienții lor de comerț electronic, cu peste 1.200 de teme compatibile Shopify, gata de utilizare, care pot fi achiziționate prin ThemeForest. Acest lucru oferă utilizatorilor opțiuni masive de design și economisește timp și bani prețios în etapa de proiectare.

2) Design receptiv

Este esențial ca site-urile web moderne să poată răspunde la orice dispozitiv folosește un vizitator. Deoarece acestea pot include ecrane smartphone de diferite dimensiuni, tablete, laptopuri, monitoare desktop de dimensiunea televizorului și chiar ceasuri inteligente mici, este esențial ca site-ul web să fie codificat într-un mod care ajustează automat aspectul și conținutul pentru a funcționa corect și a arăta grozav. fiecare configurație. Cu un site web SaaS, nu tu ești cel care trebuie să faci codarea – este îngrijit de furnizor, asigurându-se că site-ul tău web arată și funcționează așa cum ar trebui, indiferent de dispozitiv sau sistem de operare.

3) Securitate cibernetică

Securitatea online este o preocupare imensă pentru toate companiile, și în special pentru cele care acceptă plăți și detaliile de contact ale clienților prin intermediul site-ului lor. Noua generație de platforme de site-uri web angajează dezvoltatori de software cu normă întreagă care se asigură că securitatea dvs. este actualizată, astfel încât povara securității cibernetice nu mai revine dvs. sau gazdei dvs. web.

4) Actualizări regulate

Site-urile web cu sursă deschisă au obiceiul iritant de a depăși extrem de repede și, deși actualizările sunt de obicei disponibile, acestea trebuie descărcate și instalate manual. Aceste actualizări vă costă timp și bani și sunt notoriu predispuse la erori. Cu toate acestea, un site web învechit este mai puțin probabil să funcționeze pe toate browserele site-ului web și poate fi mai vulnerabil la amenințările cibernetice, punându-vă într-o situație Catch-22. Așadar, unul dintre avantajele majore ale platformelor de site-uri web SaaS este că lansează actualizări automate de software fără ca tu să te gândești la asta, asigurându-te că platforma ta este mereu actualizată și se bucură de un timp de funcționare de aproape 100%.

5) Proprietatea 100% a datelor

Un argument comun împotriva serviciilor SaaS în general și a site-urilor web bazate pe cloud în special, implică deținerea datelor. Cine deține în mod legal conținutul găzduit pe un site web HubSpot sau Shopify, de exemplu, și cum rămâne cu datele de contact introduse în site-ul tău de potențialii clienți? Aceasta este o întrebare legitimă, deoarece unele platforme de blogging pe rețelele sociale (de exemplu LinkedIn) dețin drepturi de autor asupra întregului conținut de blog publicat prin platforma lor. Totuși , acesta nu este cazul site-urilor web SaaS. Toți vânzătorii recunosc în prezent drepturile de proprietate ale fiecărui utilizator asupra datelor și conținutului lor aflate pe serverul furnizorului , ceea ce înseamnă că puteți descărca și recupera datele după bunul plac, puteți efectua copii de siguranță independente și vă puteți transfera conținutul pe un alt server.

6) Capabilități de marketing digital încorporate

Cu site-urile web auto-găzduite, responsabilitatea pentru marketingul digital revine în mod direct proprietarului, motiv pentru care majoritatea site-urilor web de afaceri sunt efectiv invizibile pe internet. Pentru a obține vizibilitate online, trebuie să investiți în instrumente și expertiză promoționale terțe. Site-urile web construite prin SaaS, pe de altă parte, au adesea o gamă de instrumente încorporate care își îmbunătățesc vizibilitatea motorului de căutare și permit sinergie cu alte strategii de marketing digital, inclusiv marketing prin e-mail, social media și publicitate plătită. Platformele de top de pe piață au, de asemenea, integrări extinse cu terțe părți, cu zeci de aplicații și plug-in-uri pentru a vă conecta site-ul web cu instrumentele dvs. actuale de marketing digital.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole