SEO local pentru afaceri mici – 7 modalități de top de a câștiga vizibilitate 5 sfaturi pentru a crea un logo pentru magazinul dvs. online

SEO local pentru afaceri mici – 7 modalități de top de a câștiga vizibilitate

Publicat de

în

,

Descoperiți practici și tactici de SEO locale dovedite pentru a vă ajuta afacerea mică să fie găsită de clienți locali motivați.

Căutarea online este de cele mai multe ori punctul de plecare în căutarea unui consumator local pentru produse și servicii din apropiere.

De fapt, 78% folosesc internetul pentru a găsi informații despre afacerile locale din zona lor mai mult de o dată pe săptămână – iar 21% caută la nivel local în fiecare zi , conform celui mai recent sondaj local al consumatorilor realizat de BrightLocal.

Trebuie să fiți vizibil în rezultatele căutării organice locale și în pachetul de hărți dacă doriți să fiți găsit. Apoi aveți șansa de a converti acești utilizatori în trafic în magazin, întâlniri rezervate sau alt tip de client plătitor.

În această coloană, veți găsi 7 dintre cele mai impactante moduri prin care puteți construi vizibilitate locală folosind SEO.

1. Verificați erorile tehnice care ar putea afecta indexarea

Acesta este SEO de bază. Nu puteți fi găsit dacă motoarele de căutare nu vă pot indexa site-ul.

În primul rând, aflați elementele de bază despre cum motoarele de căutare accesează cu crawlere și indexează site-ul dvs. web . Aceste cunoștințe de bază vă vor ajuta să vă ghidați eforturile de SEO în continuare.

S-ar putea foarte bine să decizi că problemele tehnice SEO, cum ar fi indexarea, sunt prea complexe pentru a le gestiona pe lângă conducerea afacerii tale.

Dacă este cazul, măcar vei înțelege ce anume angajezi o agenție sau un consultant SEO să facă pentru tine.

Pe de altă parte, s-ar putea să vă simțiți încrezători în analizarea problemelor de indexare și, în acest caz, aceste resurse vă pot ajuta:

  • Cum să raportați problemele de indexare în Google Search Console
  • 14 motive principale pentru care Google nu indexează site-ul dvs

2. Creați conținut excepțional

Conținutul este vehiculul prin care toate mesajele, ofertele și îndemnurile vor fi livrate audienței dvs.

Dar afacerea dvs. mică nu concurează doar cu alte companii ca a dvs. în rezultatele căutării.

De asemenea, te confrunți cu publicații media, site-uri web informative, mărci mari, site-uri de recenzii locale și tot felul de alte surse care creează conținut relevant pentru produsele și serviciile tale.

Stacheta este ridicată și asta înseamnă că conținutul tău trebuie să fie excepțional pentru a ieși în evidență.

Înainte să sari cu ambele picioare și să începi să scrii postări pe blog, fă-ți timp pentru a crea o strategie locală de conținut care să se alinieze cu obiectivele tale de afaceri.

Asigurați-vă că includeți diferite tipuri de conținut local și optimizați fiecare bucată pentru căutare folosind aceste bune practici de SEO local dovedite pe pagină .

3. Încorporați construcția de legături locale în strategia dvs. de SEO

Link-urile sunt moneda web. Sunt un semnal important de încredere pentru motoarele de căutare precum Google și sugerează altora să vă susțină conținutul.

John McAlpin explică: „Legăturile locale se fac cu intenția de a arăta că alții cu relevanță pentru zona locală au încredere sau îți susțin afacerea.”

Piesa sa „ Ce este un link local și cum să găsești mai multe oportunități de link-uri locale ”, parte a Ghidului nostru local SEO , este un punct de plecare excelent pentru strategia ta locală de construire a link-urilor.

De acolo, vă recomand cu căldură să citiți această rubrică de la Kevin Rowe , în care împărtășește 50 de tipuri de link-uri și ce trebuie să faceți pentru a le atrage pe fiecare.

4. Pune-ți în ordine profilul de companie Google

Nicio strategie de căutare locală nu este completă fără un profil de afaceri Google (GBP) bine optimizat.

În timp ce Google extrage informații despre afaceri locale dintr-o mare varietate de site-uri, directoare și rețele de pe web, se uită la propriile profiluri ca pe o singură sursă de adevăr despre orice afacere locală.

Cunoscute anterior ca programul Compania mea pe Google, aceste profiluri au devenit mai bogate și mai interactive în ultimii ani. Și cu aceste actualizări, ele au devenit mai utile și pentru cei care caută local.

Astăzi, GBP nu numai că oferă informații cheie despre afaceri, cum ar fi locația și informațiile de contact, dar vă permit și să:

  • Ajutați-i pe cei care caută să înțeleagă experiența pe care o vor avea în afacerea dvs. cu o varietate de fotografii și videoclipuri de înaltă calitate.
  • Prezentați oferte, evenimente și multe altele cu Google Posts .
  • Interacționați cu clienții prin Mesagerie , Întrebări și răspunsuri și răspunzând la recenzii.

5. Asigurați-vă că înregistrările locale sunt corecte

Google prețuiește experiența de căutare mai presus de orice. Informațiile inexacte, învechite, care au un impact negativ asupra experienței de căutare sunt, prin urmare, o răspundere și vă pot împiedica vizibilitatea locală în mare măsură.

Oriunde un utilizator întâlnește înregistrarea companiei dvs. online – fie pe rețelele sociale, într-un director local, în Pagini Aurii, pe site-uri de recenzii precum Yelp sau Trip Advisor – informațiile pe care le găsesc acolo ar trebui să le permită să facă conversii fără probleme.

Dacă aveți un număr de telefon, adresa, orele de funcționare sau alte informații cheie comerciale enumerate greșit, poate duce la apariția unui agent de căutare într-un magazin închis, de exemplu.

Sau să fie trimis de sistemul lor GPS la fosta locație.

Vederea diferitelor versiuni ale datelor cheie de afaceri pe web face dificilă ca motoarele de căutare să știe ce este adevărat.

Având în vedere că Google dorește să ofere fiecărui căutător cel mai bun răspuns posibil la întrebarea sa, nu doriți ca algoritmul să pună la îndoială dacă informațiile despre afacerea dvs. sunt de încredere.

Urmărirea manuală a listelor este consumatoare de timp și incredibil de dificilă, deoarece agregatorii de date și directoarele pot scana informații despre afaceri și își actualizează listările.

Acesta este modul în care proliferează informațiile greșite sau înregistrările învechite, iar adresa, adresa URL sau orele greșite se pot răspândi departe.

Întreprinderile mici pot folosi un instrument SEO local, cum ar fi Moz Local sau Semrush, pentru a automatiza procesul de scanare a listelor de companii și pentru a monitoriza acuratețea acestora.

6. Monitorizați și răspundeți la recenziile locale

Recenziile reprezintă o parte foarte importantă a experienței de căutare locale și, în 2021, 77% dintre consumatorii locali au spus că citesc întotdeauna sau în mod regulat recenzii atunci când caută companii locale.

Algoritmii de clasare locali ai Google sunt mai puțin un mister decât omologii lor organici. Google ne spune deschis că există trei factori principali de clasare local : relevanță, distanță și proeminență.

Recenziile fac parte din factorul de proeminență, iar Google afirmă:

„Numărul de recenzii Google și factorul de scor al recenziilor în clasarea căutării locale. Mai multe recenzii și evaluări pozitive pot îmbunătăți clasamentul local al companiei dvs..”

Jeff Riddall oferă aici o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra modului în care recenziile Google influențează clasamentele de căutare organice și locale .

Consultați „ Unde și cum să obțineți recenziile potrivite pentru afacerea dvs. ” de la Matt Southern pentru a afla mai multe.

7. Utilizați schema locală relevantă

Deși nu este un factor de clasare , marcajul de schemă este un tip de date structurate care ușurează munca crawlerilor web și ajută motorul de căutare să înțeleagă mai bine conținutul paginii dvs.

Orice puteți face pentru a ajuta Google să potrivească mai eficient pagina dvs. cu o interogare relevantă este un câștig.

Markupul de schemă poate ajuta la declanșarea rezultatelor bogate care evidențiază informații suplimentare, cum ar fi breadcrumbs, recenzii, întrebări frecvente și sitelinkuri în rezultatele căutării.

Aplicarea corectă a schemei, apoi testarea și validarea markupului este esențială, deoarece erorile vă pot descalifica de la obținerea acestor rezultate bogate.

Chelsea Alves a scris un ghid fantastic pentru marcajul local și rezultatele bogate, care vă pot servi drept punct de plecare pentru adăugarea acestei tactici la strategia dvs. locală de SEO.

Aducând totul împreună

Asumarea SEO locală ca o afacere mică poate părea descurajantă. Este posibil să nu aveți un departament de marketing dedicat și nu este neobișnuit ca proprietarii de afaceri să se simtă copleșiți de sarcinile administrative și de marketing care vin odată cu a fi antreprenor.

Sper că acest ghid vă oferă suficiente informații și resurse pentru a determina ce puteți aborda intern și ce ați putea avea nevoie să externalizați.

Folosirea unei agenții sau a unui consultant pentru a-ți îmbunătăți abilitățile interne este foarte bine – dar este esențial să înțelegi bine ceea ce le ceri acestor profesioniști să facă pentru tine.

Amintiți-vă, SEO local nu este o activitate unică, „setează-l și uită-l” pentru a bifa din listă.

Este o parte integrantă a marketingului dvs. și adesea se intersectează și cu serviciul pentru clienți.

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole