De ce ar trebui să vindeți online, 7 beneficii ale magazinului online 122848267 119955663220792 8124557168218852182 n

De ce ar trebui să vindeți online, 7 beneficii ale magazinului online

Publicat de

în

, ,

Care sunt principalele beneficii pe care un site de comerț electronic le poate oferi afacerii dvs.?

1) COSTURI MAI MICI DE CONFIGURARE ȘI DE FUNCȚIONARE DECÂT COMPANIILE OFFLINE

Costul realizării unui magazin online este mai mic decât al unei companii offline . Întregul sistem de vânzări pentru afacerea dvs. este automatizat online. Prin urmare, veți economisi pe personal, salarii și alte costuri de afaceri, care sunt de obicei o cheltuială, cum ar fi costurile de electricitate, chirie și încălzire. Banii pe care i-ați economisit pot fi folosiți pentru a vă dezvolta în continuare site-ul de comerț electronic și gama de produse. Site-urile de comerț electronic vă vor ajuta, de asemenea, să vă extindeți oferta de produse mai rapid decât este posibil în mod normal într-o situație de afaceri offline.

2) AFACEREA POATE FI OPERATĂ DE ORIUNDE

Site-urile de comerț electronic reduc orice restricții geografice cu care te-ai confrunta în mod normal cu o afacere de birou. Puteți fi oriunde în lume și, în continuare, vă puteți supraveghea cu succes afacerea de comerț electronic. Elementele esențiale de care aveți nevoie pentru a vă supraveghea site-ul de comerț electronic de oriunde sunt; având acces la e-mailuri, internet și telefoane.


3) ABILITATEA DE SCALARE

Site-urile de comerț electronic sunt foarte eficiente pentru a vă permite să determinați ce produse se vând cu succes, pentru a vă asigura că nivelul stocurilor acestor produse este crescut. În plus, modul în care aceste produse de succes pot fi diversificate pentru a dezvolta o gamă mai largă de produse de vândut prin intermediul site-ului web. Acest lucru vă va permite să vă dezvoltați afacerea în termeni de vânzări, bază de clienți și profit. Site-ul web de cumpărături online al Amazon s-a dezvoltat cu succes în ceea ce privește extinderea gamei lor de produse și monitorizarea îndeaproape a ceea ce se vinde cu clienții. Acest lucru le-a permis, în consecință, să își diversifice dramatic gama de produse în multe sectoare.


4) FĂRĂ RESTRICȚII PRIVIND TIMPUL DE DESCHIDERE

Cu un magazin online nu restricționați clienții potențiali, deoarece aceștia vă pot vizualiza site-ul în orice moment al zilei. Aceasta înseamnă că, ca afacere, îți maximizezi vânzările și profiturile. Cum vă pot maximiza vânzările? Puteți face acest lucru printr-o serie de inițiative de vânzări, cum ar fi oferte speciale și inițiative de marketing online

Strategiile cheie de vânzări pe care le-ați putea folosi pentru a vă crește vânzările online includ upselling și cross selling. Upselling implică oferirea de produse care au legătură directă cu produsele pe care clientul tocmai le-a ales să le cumpere. Produse cu costuri foarte mici, astfel încât clientul nu trebuie să se gândească la asta și, de obicei, complimentează achiziția pe care tocmai a făcut-o, făcând o decizie de cumpărare ușoară. Procedând astfel, încurajați valoarea medie a coșului să crească.

Vânzarea încrucișată vă permite să încurajați oamenii să cheltuiască mai mulți bani cumpărând produse suplimentare. Acest lucru este de obicei legat de produsul principal pe care îl cumpără clientul dvs. Pe site-urile de comerț electronic, acest lucru poate fi inclus ca „Și s-ar putea să vă placă”, „Poartați cu asta”, „Potrivire perfectă cu”, „De ce nu deveniți profesionist”. Toate acestea sunt tactici pentru a crește veniturile din vânzări pentru afacerea dvs.

De asemenea, puteți folosi o serie de inițiative de marketing puternice pe site-ul dvs. web pentru a încuraja interesul noilor clienți, cum ar fi îndemnuri și oferte speciale, care necesită timp. Acestea încurajează clienții potențiali să ia măsuri în timp ce sunteți pe site-ul dvs. și, prin urmare, vă cresc rata de conversie de la vizitator la vânzare.

5) MAI MĂSURABIL DECÂT ALTE ABORDĂRI DE VÂNZĂRI

S-ar putea să vă gândiți cum știu că va avea succes, cum voi măsura rezultatele? Site-urile de comerț electronic sunt de fapt extrem de măsurabile și urmăribile prin sisteme precum Google Analytics. Puteți vizualiza statistici, inclusiv câte comenzi sunt procesate prin site-ul dvs., totalul mediu al coșului, rata de abandon al coșului și procentul din venitul total pe care site-ul dvs. le-a atins la intervale regulate.

Costurile de publicitate prin comerțul electronic sunt, de asemenea, mai mici decât multe alte forme de publicitate. Ați putea folosi o strategie de optimizare pentru motoarele de căutare pentru a crește clasamentul paginii site-ului dvs. în motoarele de căutare. Aceasta ar fi o investiție lunară constantă. SEO este o metodă puternică de a încuraja alți clienți să acceseze site-ul dvs.

6) MAI PUȚIN TIMP INTENSIV

Odată ce site-ul dvs. de comerț electronic a fost configurat inițial, nu ar trebui să investiți prea mult timp în rularea acestuia. Acest lucru se datorează faptului că întregul proces pentru clienții care comandă și efectuează plăți va fi activat prin intermediul sistemului online. Acest lucru vă va oferi mai mult timp pentru a determina produsele noi pe care doriți să le vindeți, ofertele speciale pe care doriți să le lansați și pentru a urmări cât de mult succes sunt vânzările dvs. De asemenea, veți putea determina orice tendințe în ceea ce privește produsele care se vând cu cel mai mare succes.

Nu trebuie uitat nici creșterea veniturilor din vânzări pe care site-urile de comerț electronic le aduc. Vizibilitatea produsului pe care o puteți obține prin intermediul site-urilor de comerț electronic înseamnă că afacerea dvs. poate încuraja clienți noi în orice moment al zilei.


7) MARJE MAI MARI ȘI FLUX DE NUMERAR MAI BUN

Dacă afacerea dvs. este implicată și vinde în sectorul industriei comerciale, un site de comerț electronic vă va permite să vindeți la marje mai mari. Acest lucru va crește și mai mult profiturile pe care le obțineți pe produsele dvs. Coșul de cumpărături și opțiunile de plată de pe aceste site-uri web înseamnă, de asemenea, că obțineți o plată de 100% din partea clientului imediat. Acest lucru vă va îmbunătăți fluxul de numerar, în special atunci când clienții vă oferă în mod normal plăți în mai multe rate.

Există, de asemenea, câteva sisteme de plată fiabile pe care le puteți avea pentru site-ul dvs. de comerț electronic, inclusiv; Paypal, Google Checkout, Sage Payment Solutions, WordPay și multe altele. Acest lucru vă va asigura că toate tranzacțiile dvs. de plată sunt procesate cu succes, astfel încât afacerea dvs. să primească plățile în mod eficient.

Iată, 7 motive bune pentru a vă vinde produsele online!

AllmaDesign ​​vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare de site-uri prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri web, optimizare SEO și promovare onlinedesign grafic și identitate companiegăzduire web și înregistrare nume de domenii.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole