Mergi internațional – Iată ce trebuie să știți pentru SEO dvs. global 12 moduri de a va optimiza site ul web pentru cautarea vocala in 2022

Mergi internațional – Iată ce trebuie să știți pentru SEO dvs. global

Publicat de

în

Tot ceea ce SEO este potrivit în întreprinderea dvs. – când vine vorba de piața dvs. de origine. Este timpul pentru o decizie importantă este timpul să mergem internațional.

Angajați profesioniști pentru a vă traduce cuvintele cheie Totul funcționează bine acasă, așa că traducerea directă este pariul tău. Aceasta este o primă greșeală comună, deoarece publicul tău străin nu vorbește doar o altă limbă.

De asemenea, folosesc limbajul diferit, caută diferit – poate chiar pentru lucruri diferite. Sau caută lucruri diferite în aceleași produse. Aici intervine chiar și managementul produselor tale!

Cu alte cuvinte: viitorii dumneavoastră clienți internaționali nu sunt doar din țări diferite. Mediile culturale ale publicului dvs. global sunt diverse, iar nevoile acestora pot fi diferite. Când vine vorba de formatele de conținut, de exemplu, publicul dumneavoastră internațional poate avea stiluri preferate și , eventual, chiar motoare de căutare .

Aici intervine SEO global .

Ce este SEO local?

Glocal SEO este o idee simplă cu o execuție incredibil de complexă. Combinăm cuvintele global și local , deoarece executarea SEO globală necesită o strategie SEO locală unică pentru fiecare locație. „G lobal” pare mai mare și separat de SEO local dar adevărul este că SEO global este alcătuit din multe campanii SEO locale diferite.

Sunt multe de luat în considerare atunci când intri pe o nouă piață, așa că haideți să ne asigurăm că nu pierdeți nimic!

Concurenți locali: o preocupare globală pentru afacerea dvs

Publicul dumneavoastră țintă poate trăi deja în relații fructuoase – cu furnizori foarte locali de care poate nu ați auzit niciodată. Cel mai probabil, acesta va fi cineva care nu se află pe lista ta de competiție globală sau națională.

Totul se rezumă la o analiză a decalajului de conținut local. Cercetarea locală a cuvintelor cheie este doar o parte a acesteia – deși una importantă.

Rețineți întotdeauna că aceasta nu înseamnă o simplă traducere a cuvintelor dvs. cheie : Fiecare piață are nevoie de propria sa analiză a cuvintelor cheie de la zero , la fel de amănunțit ca și dvs. pentru piața dvs. de origine. Și cu același – local! – expertiză.

Aceasta include, de asemenea, o analiză a serviciilor locale disponibile fiecărei audiențe – și a clasamentului local respectiv (care vă poate surprinde). Nu se poate sublinia suficient că acești concurenți, adesea destul de mici, foarte locali, pot fi complet diferiți în funcție de regiune.

Cu alte cuvinte: aveți nevoie de limba locală și de expertiză locală de marketing nu doar pentru a vă traduce conținutul, ci și pentru a efectua cercetarea concurenței. Trebuie să înțelegeți mediul și cultura în care vă mutați, iar asta depășește cu mult traducerea cuvânt cu cuvânt.

Învățați de la localnici

Odată ce știi despre concurenții locali , cercetează mai profund:

  • Ce oferă ei pe care tu nu (încă)? Care sunt cele mai bune formate de conținut de clasare ale acestora?
  • Folosesc videoclipurile cu succes? Cum sunt acestea structurate?
  • Sunt concentrați pe carusele de imagini? Postări pe blog? De ce fel?
  • Și, bineînțeles: care sunt cele mai de succes cuvinte cheie ale lor ?

Toate aceste aspecte oferă cele mai valoroase informații pentru propria strategie în fiecare locație; auditați-vă propriul conținut pentru piața respectivă în comparație – și fiți sincer cu dvs.: este abordarea dvs. față de publicul țintă într-adevăr potrivit?

Să ne uităm la cât de diferite sunt prioritățile între culturi, chiar și atunci când doar căutați o „rochie”.

Un videoclip este un videoclip este un videoclip? Nu – Fă-ți mai întâi SEO Glocal!

Să presupunem că expertul dvs. local v-a oferit informații care indică necesitatea pentru mai mult conținut video : nu vă urcați pur și simplu și convertiți orice conținut scris în fragmente de text care se mișcă pe ecran.

În schimb, obțineți o analiză profundă a formatelor video care au performanțe bune în rândul grupului dvs. țintă pentru fiecare piață respectivă: pot fi mai mult bazate pe text sau publicul dvs. regional preferă interacțiunea umană? Care ar trebui să fie dress code-ul pentru protagoniști? Ai putea avea nevoie de actori locali?

Mai degrabă intenționați să satisfaceți o regiune care necesită formate video cu interactivitate ridicată, cum ar fi comentariile instantanee, direct pe ecran – ca în China, de exemplu?

Ai nevoie de live, profitând de oportunitatea pentru vânzări flash? Sau ați putea să vă clasați mai bine cu videoclipurile explicative, legate direct de produsele dvs.?

Aceeași analiză locală amănunțită trebuie făcută pentru fiecare format identificat ca fiind mai valoros pentru grupul dvs. țintă – în fiecare locație.

Luați în considerare Cum sunt canalele și formatele de conținut specifice publicului

Rețineți întotdeauna că modul în care utilizați canalele și diferitele formate de conținut poate fi necesar să se schimbe atunci când mergeți la nivel internațional. Încă o dată: înțelepciunea de marketing de acasă poate să nu fie aplicabilă în străinătate.

Chiar și modul în care să prezinți o postare pe blog publicului dvs. depinde de preferințele acestora: vă adresați unei piețe care necesită mult suport vizual?

Dacă da, ar prefera să se conecteze prin fotografii cu persoane cu care se pot identifica, de exemplu – sau preferă suportul logic al diagramelor? Care sunt implicațiile lor culturale ale anumitor culori ?

Au nevoie de informații prezentate în forme foarte „digerabile”, cum ar fi puncte captivante, sau trebuie să oferiți un raționament temeinic pentru a le câștiga încrederea?

Sunt ei înrădăcinați într-o societate competitivă care lovește întotdeauna pentru eficiență în onorarea listelor Top Ten/Five/Three?

Se raportează cu ușurință la informații atunci când sunt transmise personal, printr-un interviu? Ce ton preferă: mai degrabă formal? Sau te amesteci mai natural cu o abordare informală ?

SEO Glocal înseamnă a trata fiecare regiune și public ca fiind unice.

Experții în localizare vă pot ajuta să înțelegeți modul în care publicul interacționează cu diferite canale și formate în locațiile dvs. țintă – chiar și atunci când există diferențe culturale și cadre diferite de marketing digital de luat în considerare. De aceea ai nevoie de experți în localizare, nu doar de traducători.

Glocal SEO are nevoie de ambele: tehnologie și expertiză locală

La toate întrebările conexe se poate răspunde cu date; dar este nevoie de expertiză pentru a filtra ceea ce este relevant, a interpreta corect și a converti rezultatele în conținut local, de succes.

Este nevoie de tehnologia potrivită; Semrush este doar un exemplu. Dar nu vă lăsați păcăliți: nicio tehnologie nu este mai inteligentă decât persoana care o folosește Acesta este locul în care experții adevărați pot străluci .

Datorită cunoștințelor lor culturale locale, ei vor:

  • Găsiți informațiile care contează pentru scopurile dvs.
  • Validați datele despre piața țintă și interpretați-le corect.
  • Îmbogățiți-l și preziceți tendințele viitoare.

Dacă linia dvs. de produse este una foarte specializată, asigurați-vă că specialistul dvs. local SEO este familiarizat și cu gama dvs. de produse! Același lucru este valabil și pentru lingviștii locali care vă vor recrea conținutul pentru fiecare piață respectivă.

De ce Glocal SEO are nevoie de un cuvânt de spus în abordarea ta tehnică

Chiar și abordările tehnice diferă între regiuni. Pe unele piețe asiatice, de exemplu, puteți schimba complet site-ul dvs. web cu microsite-uri, integrate în aplicațiile portalurilor locale de top.

Alte localități solicită propriile aplicații; adesea ca opțiune complementară, uneori mai degrabă ca alternativă. Totul depinde de combinația individuală a grupului țintă sociologic, de locația lor și de produsul dvs.

Metoda de plată greșită vă poate costa afacerea

Nu în ultimul rând: chiar și cu conținut și canale perfect localizate, nu poți crea vânzări dacă nu adaptezi la fel de bine opțiunile de plată! Credeți sau nu, nici MasterCard, nici Visa nu funcționează peste tot.

Există țări în care nici nu trebuie să te gândești la generarea vânzărilor fără a fi integrat în opțiunile de plată ale portalurilor interne care găzduiesc conținutul tău. Cazarea prin aplicații a devenit practic obligatorie în multe țări – dar în ce sistem are încredere grupul țintă local?

Multe audiențe sunt foarte specifice cu privire la serviciile de plată pe care le utilizează. Unii dintre ei nici măcar nu vor accepta altceva decât cumpărare în cont!

Pe cât de esențială este adaptarea la obiceiurile locale de plată pentru localizare și afaceri în ansamblu, departamentele interne de SEO tind cu ușurință să uite de asta.

SEO Glocal este o chestiune de experți

Echipa locală de SEO face o treabă fantastică atunci când este formată din cei mai calificați experți SEO pentru piața de origine.

Dar atunci când creșteți peste granițe, nu există o abordare „unică pentru toate”. Chiar și cea mai perfectă strategie nativă trebuie adaptată, special pentru fiecare piață .

Pentru SEO, acest lucru înseamnă: atunci când mergeți la nivel internațional, trebuie să mergeți la nivel local. Cu experți locali în SEO.

Despre asta se referă SEO global. Este nevoie de experiență și de o rețea la nivel mondial. Obțineți cei mai buni experți la bord  –pentru rentabilitatea optimă a muncii tale grele!

AllmaDesign ​​vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare de site-uri prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri weboptimizare SEO și promovare onlinedesign grafic și identitate companiegăzduire web și înregistrare nume de domenii.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole