Cum se creează un site web de vânzări 0e345f459b103827590b0b52030226c0

Cum se creează un site web de vânzări

Publicat de

în

, ,

Vrei să știi  cum să creezi un site web de vânzări ? Aceasta este o decizie foarte importantă pentru a vă menține magazinul fizic angajat, pe lângă faptul că puteți ajunge la clienți din orice parte din țară sau din lume.

Acum, vrei să știi cum să creezi un site web de vânzări și să reușești? Nu există secrete, doar muncă continuă, studierea pieței și măcar să vă cunoașteți clientul. Fiecare efort depus în marketingul digital îl va face să merite, deoarece piața are așteptări mari de creștere, care poate ajunge la 15%.

Există trei moduri de a crea un site web de vânzări ucigaș.

Primul este să încerci să o faci singur, folosind platforme „gratuite”. Această alegere va dura mult timp pentru a învăța cum să utilizați noul software, să aveți cunoștințe de bază despre design și, poate, să așteptați zile, săptămâni sau luni până când înțelegeți întregul proces și îl puteți finaliza.

A doua modalitate este de a alege unul dintre modelele High Sales și de a solicita ajutorul unei rețele de francize specializată în crearea de site-uri web de vânzări. Simplu pe atât, alegi un model sau oferi informații și referințe despre ceea ce îți dorești și noi îl creăm pentru tine.

A treia și ultima opțiune este de a crea un site web de vânzări 100% personalizat , care poate fi creat și de una dintre francizele High Sales răspândite în toată Brazilia.

A CREA UN SITE WEB DE VÂNZĂRI este mult mai ușor decât deschiderea oricărui tip de afacere în lumea fizică. Este mai rapid, mai puțin birocratic și foarte ieftin.

Pentru a obține succesul, puteți conta pe partenerul potrivit: Vânzări ridicate.

Utilizați internetul ca canal de vânzare pentru afacerea dvs. Începeți să aplicați strategii de marketing digital astăzi și creșteți-vă afacerea atât în ​​lumea virtuală, cât și în cea fizică.

Înainte de a explica cum să creați un site web de vânzări, vedeți mai jos un videoclip care vă va arăta câteva rezultate digitale  obținute de clienții noștri care au înțeles  importanța vânzărilor online :

Este dificil să creezi un site web de vânzări?

Nu este greu să creezi un site de vânzări, atâta timp cât știi ce faci și unde vrei să ajungi până la urmă.

De aceea, crearea unui site web de vânzări este ceva atât de dificil pentru oamenii care nu înțeleg marketingul digital, designul, programarea și vânzările.

Multe companii nu reușesc să creeze un site web de vânzări pentru că cred că doar creează un site web și atât. De fapt, este mult mai mult decât atât.

Acest tip de mentalitate este ceea ce diferențiază site-urile medii de site-urile de succes.

Principala diferență dintre cele două tipuri este că, înainte de a crea un site web de vânzări, antreprenorul trebuie să se întrebe cum este diferit de concurență. Desigur, site-ul trebuie să fie frumos, textul atractiv și prietenos cu clienții. Dar nu poți vinde același lucru ca și concurența.

Trebuie să-ți arăți marea diferență. Și asta nu implică calitate și preț scăzut. Acest tip de argument nu este diferențial. Prețul mic pe care toată lumea îl are și calitatea este un „must”.

Trebuie să inovezi și să fii creativ.

Când un utilizator intră pe site-ul tău de vânzări, îți oferă 30 de secunde pentru a fi convins de diferența ta. Are sens pentru tine?

Tocmai această mare diferență este cea care transformă un site web într-un site de vânzări de succes.

Cum să faci un site de vânzări să iasă în evidență față de concurență?

Primul pas este să ai un produs (sau serviciu) diferențiat și non-standard. Acest produs ar trebui să fie flagship-ul tău, un mare diferențiere este că îți transformă marca în ceva de succes.

Cu un produs bun, site-ul tău web va fi mai cunoscut și, de acolo, poți conduce utilizatorii să descopere alte produse care fac parte din portofoliul tău.

Să luăm un exemplu practic, dacă ai un site de vânzare de cursuri, concentrează-te pe formarea ta principală și, abia după ce oamenii cumpără trainingul, arată-le celorlalte produse precum mentorat, servicii sau chiar produse afiliate.

Acum deschide site-ul Apple și vezi cum își vinde produsele.

În ciuda faptului că are o mare varietate de articole, flagship-ul mărcii este iPhone-ul.

După ce clienții săi cumpără smartphone-ul, marca începe să vândă accesorii și alte produse precum computer, tabletă, smartwatch și multe altele.

Ai înțeles diferența? Puteți avea o varietate de produse, dar ar trebui să vă concentrați întotdeauna pe un flagship și, după ce clienții dvs. cumpără ideea, să vă vindeți celelalte produse.

Ai înțeles cum să faci un site de vânzări în evidență? Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor, contactați-ne !

Gândiți-vă la conținut înainte de a vă concentra pe design

Marketingul de conținut   este una dintre cele mai importante strategii pentru ca o companie să vândă mai mult în lumea digitală.

Scopul tău este să crești conversiile? Marketingul de conținut este alegerea potrivită pentru proiect. Strategiile SEO   vor juca un rol crucial în călătoria dvs. „cum să construiți un site web de vânzări de succes”.

Prima mare regulă de urmat ar trebui să fie crearea de conținut unic. Știi ideea de a copia și lipi ceva care ți-a plăcut? Uita!

Conținutul duplicat ar trebui evitat, deoarece vă poate dăuna cu Google și site-ul dvs. va fi penalizat în timpul căutărilor organice.

Pe lângă faptul că este unic, conținutul tău trebuie să fie relevant. Lungimea minimă este de 300 de cuvinte pe pagină, dar dacă poți ajunge la 500 de cuvinte, cu atât mai bine.

Ce ar trebui să fie pe un site de vânzări?

Site-ul de vânzări este o mașină pentru generarea de noi afaceri. Ceea ce înseamnă că ar trebui făcut pentru a atrage atenția și a captiva clienții într-un mod pe care concurența dvs. nu poate.

Site-ul dvs. de vânzări trebuie să vă reprezinte marca într-un mod unic.

Deoarece este principalul instrument de vânzări, primele impresii ar trebui să fie importante.

Când clienții dvs. vin pe site-ul dvs. pentru prima dată, trebuie să găsească ceea ce caută în doar câteva clicuri. De aceea există mai multe elemente pe care trebuie să le ai pe site-ul tău de vânzări.

Pentru că este important, trebuie să-i acordați prioritate.

Aceasta este lista de articole pe care site-ul dvs. de vânzări trebuie să aibă pentru a avea un real succes:

  • 100% personalizat;
  • Navigare ușor de utilizat;
  • Google prietenos;
  • Timp de încărcare rapid;
  • Ușor de utilizat;
  • Integrat cu rețelele dvs. de socializare;
  • Sistem de management al magazinului;
  • Controlul inventarului;
  • Certificate SSL;
  • Calculul transportului;
  • Conexiune sigură;
  • Metoda de plata pe PagSeguro si PayPal;
  • Plata online sigura;
  • CTA relevante și atractive;
  • SEO;
  • Receptiv.

În plus, trebuie să structurați livrările, să vă contactați clienții pentru a pune întrebări și a rezolva probleme, să contați pe furnizori buni, să aveți produse grozave.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole