Produse de top oferite de Laguna pentru amenajarea interioară a băii

Produse de top oferite de Laguna pentru amenajarea interioară a băii

Publicat de

în

Fiind privită ca un spațiu atât de important, baia necesită un proces de amenajare mai complex decât până acum. Iată mai multe informații de interes.

Baia este una dintre cele mai importante încăperi dintr-o locuință, fiind indispensabilă traiului zilnic.  De ceva vreme, baia nu mai este considerată doar un spațiu dedicat igienei personale, ea fiind considerată mult mai mult de atât. În momentul de față, baia este privită ca o adevărată oază de relaxare, fiind locul în care oamenii își detensionează corpul după o zi plină de activități.

Fiind privită ca un spațiu atât de important, baia necesită un proces de amenajare mai complex decât până acum. Chiar dacă pare simplu, procesul de amenajare nu este deloc așa, mai ales atunci când avem deja în minte un model de baie la care ne dorim să ajungem. De foarte multe ori, apar dificultăți din partea dimensiunilor sau obiectelor pe care ne dorim să le includem. Dacă încă nu ești sigur de obiectele pe care vrei să le incluzi în baia proprie, atunci Laguna îți va putea fi de mare ajutor în procesul de selecție. Vei găsi aici o gamă largă de produse de top concepute special pentru băile personalizate.

Amenajarea interioară – un proces mai simplu cu ajutorul produselor oferite de Laguna

Amenajarea este etapa în care locuința începe să prindă viață după propriul nostru plac și de aceea trebuie să primească foarte multă atenție. Amenajarea băii nu este un proces simplu, având în vedere că funcționalitatea trebuie să fie pusă pe primul loc. Indiferent de dimensiunea sau designul său, baia trebuie să fie complet funcțională. În caz contrar, aceasta va deveni inutilă într-o locuință.

Pentru ca baia să aibă un design de invidiat, dar să fie și complet funcțională, Laguna a conceput o serie de obiecte necesare pentru această încăpere. Așadar, dacă ești în căutarea unor obiecte sanitare și de decor, nu ezita să alegi din gama de produse de top.

Pentru funcționalitate, Laguna dispune de 5 categorii de produse: obiecte sanitare, căzi de baie, baterii de baie, sisteme de duș și mobilier de baie. Pentru decor, Laguna dispune de o singură categorie de produse și anume: accesorii baie.

Concepute într-un stil modern, din cele mai rezistente materiale, produsele Laguna se află acum la dispoziția voastră pentru a vă contura baia de vis. Dacă nu știți cu ce produs să începeți, puteți opta mai întâi pentru obiectele sanitare. Spre exemplu, un set vas wx Grohe Euro Ceramic TripleVortex PureGuard este potrivit pentru băile concepute în stil minimalist și nu numai. Este un model de vas wc lipit de perete care alimentează bazinul pe jos. Setul conține și un capac cu închidere lentă și dacă vei opta pentru acesta, vei scăpa de grija alegerii obiectelor separat.

După alegerea vasului wc, puteți continua cu alegerea căzii pentru viitoarea voastră oază de relaxare. Căzile freestanding sunt la mare căutare acum, datorită aspectului lor uimitor. Din portofoliul Laguna puteți opta pentru cada freestanding Besco Viya pentru a concepe un decor cu alb. Dacă vă doriți o pată de culoare puteți opta pentru cada freestanding Vayer Volans black&white. Fiecare model este foarte calitativ și va îmfrumuseța complet încăperea.

Odată cu alegerea căzii, puteți alege și bateriile pentru cadă și chiuvetă. Și în acest caz puteți opta pentru un set cum ar fi setul 3 în 1 Ideal Standard Ceraplan III. Acesta cuprinde baterie pentru cadă, lavoar, dar și setul de duș.

După ce aceste etape au fost finalizate, urmează mobilarea și accesorizarea. Aceste două componente au o foarte mare influență estetică tocmai de aceea alegerile depind de propriile preferințe. Puteți alege din produsele oferite de Laguna dulapuri cu oglindă, seturi de mobilier sau corpuri de iluminat. De asemenea, pentru accesorizare aveți la dispoziție cuiere, etajere, suporturi sau multe alte posibilități de înfrumusețare a încăperii.

Gama de produse oferite de Laguna este extrem de variată, astfel încât să poată satisface gusturile fiecărei persoane în parte. Calitatea tuturor produselor este superioară, iar designul este unul foarte plăcut. O baie concepută cu ajutorul produselor Laguna va avea un rezultat peste măsura așteptărilor.

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole