Crearea identității vizuale – Înțelegeți cum se face How to Interview a freelance graphic designer StartupTalky

Crearea identității vizuale – Înțelegeți cum se face

Publicat de

în

, ,
Identitatea vizuală sunt elemente vizibile ale unui brand, cum ar fi culoarea, forma și forma, care încapsulează și transmit semnificații simbolice care nu pot fi transmise numai prin cuvinte. 

Identitatea vizuală sunt elemente vizibile ale unui brand, cum ar fi culoarea, forma și forma, care încapsulează și transmit semnificații simbolice care nu pot fi transmise numai prin cuvinte. Într-un sens mai larg (și corporativ), identitatea vizuală poate include grafice, scheme de culori și coduri.

Dar știi cum se creează o identitate vizuală?

Dacă vrei să faci o impresie bună și de durată asupra publicului țintă, este important să iei deciziile corecte când vine vorba de branding. Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când creați:

1. Alegerea numelui

Un brand care iese în evidență nu este doar unul ușor de pronunțat. Trebuie să fie și ea foarte prezentabilă. La crearea identității vizuale, este important să țineți cont de faptul că un nume de brand slab poate elimina oportunitatea ca brandul să aibă succes. Gândiți-vă la ceea ce adaugă valoare poveștii mărcii și vieților publicului dvs.

2. Crearea stilului vizual

Toate elementele de branding trebuie să urmeze un stil vizual consistent. Dacă, de exemplu, decizia este de a proiecta o identitate de marcă romantică și plăcută din punct de vedere vizual, atunci acest stil ar trebui aplicat tuturor elementelor vizuale.

3. Logo atractiv

Logo-ul este imaginea emblematică a oricărui brand. O companie fără logo nu are nicio șansă de a avea un impact asupra publicului țintă. Logo-ul este cel mai esențial și mai valoros element vizual al mărcii dvs. și ar trebui să fie în procesul de creare a identității vizuale.

4. Atentie la culori

Culorile influențează emoțiile și ajută la distingerea între mărcile concurente. După ce ați recunoscut acest lucru, luați în considerare cercetarea aprofundată a culorilor și a influențelor acestora asupra psihologiei înainte de a decide asupra unei culori sau palete finale pentru marca dvs.

5. Selectați tipografia corespunzătoare

Tipografia este stilul și aspectul oricăror litere sau fonturi utilizate în brandingul dvs. Aceste caracteristici pot avea o influență semnificativă asupra deciziilor de cumpărare ale oamenilor și pot ajuta la accentuarea în continuare a mesajului mărcii dvs.

AllmaDesign ​​vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare de site-uri prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri web, optimizare SEO și promovare onlinedesign grafic și identitate companiegăzduire web și înregistrare nume de domenii.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole