Tendințe SEO 2022: Aflați ce sunt! blog writing tips for beginners

Tendințe SEO 2022: Aflați ce sunt!

Publicat de

în

, ,

Tendințe SEO 2022

SEO generează de 1000 de ori mai mult trafic ca media socială. Acest lucru cuantifică importanța sa pe piața de conținut în evoluție, care oferă sectorului corporativ cu peste 60% clienți potențiali. De aceea este important să cunoaștem tendințele și de aceea experții SEO cred cu fermitate că până în 2022, clasamentele SERP vor depinde mai mult de conținut și imagini de calitate, în conformitate cu principiile EAT.

Trecerea de la tastatură la cultura vocii și creșterea instrumentelor AI sunt de așteptat să aducă schimbări inovatoare în arena SEO.

Deocamdată, să evidențiem tendințele SEO prezise pentru 2022.

2019 a fost martor la 49% dintre fragmentele prezentate, ceea ce a dus la căutarea fără clicuri. Acestea oferă utilizatorilor răspunsuri scurte și precise la sondajul lor, reducând în același timp CTR organic.

Cu toate acestea, cealaltă parte a imaginii dictează altceva. Fragmentele recomandate măresc șansele de a obține un clic dacă conținutul dvs. vorbește de calitate și îi intrigă pe utilizatori să intre în detalii despre el.

Graficul de cunoștințe afișează siglele mărcii într-un carusel cu informații exacte, crescând, în consecință, gradul de conștientizare a mărcii.

Acestea sunt, de asemenea, portaluri uimitoare pentru fragmente video, unde câteva cuvinte cheie vă pot face să depășiți SERP. Optimizați marcarea schemei pentru cele mai bune profituri.

Imagini pentru Google Lens

10,1% din trafic este derivat din Google Images. Odată cu creșterea calităților camerei, oamenii preferă să scaneze obiectele Google Lens pentru a-și cunoaște particularitățile.

Pe lângă estetică, imaginile servesc ca un instrument excelent pentru a convinge utilizatorii de aspectul și calitatea unui produs în câteva secunde. De exemplu, dacă un client găsește produsul ales prin Google Images, acesta poate fi redirecționat către Amazon pentru a cumpăra instantaneu pentru el.

Este recomandabil să modificați textul alternativ cu cuvinte cheie relevante, să implementați infografice și filigrane pentru a crește șansele de a crea o pâlnie de marketing plină de viață.

Căutare vocală asistată de AI

2022 va fi anul de aur, în care aproape 55% din case vor fi echipate cu asistenți bazați pe inteligență artificială, cum ar fi Alexa și Google Assistant.

Kleiner Perkins raportează o creștere de 35 ori a frecvenței de căutare vocală (2008-16), realizată în aproape 60 de limbi. Acest lucru necesită includerea unor tactici SEO avansate pentru a se alinia cu această nouă revoluție.

Algoritmii RankBrain, Bert și NLP sunt creierul din spatele captării răspunsurilor adecvate pentru căutarea vocală. Cu cât o pagină se încarcă mai repede, cu atât sunt mai mari șansele de a fi inclus în căutarea vocală.

Listarea paginii dvs. în Compania mea pe Google și în directoarele naționale face ca aceasta să fie căutată pentru interogări tipice „lângă mine”. Backlink-urile, lucrul cu hărțile entităților și optimizarea schemelor sunt instrumente sugestive pentru a depăși SERP-ul de căutare vocală.

Indexarea site-urilor mobile

Întrucât 87% dintre utilizatori folosesc internetul pe telefoanele mobile, se estimează că un site web receptiv va găzdui mai mulți vizitatori, prin urmare, o perioadă mai lungă de așteptare. Accesați Google Search Console pentru a verifica crawler-ul de index.

Structurați-vă site-ul în consecință pentru a se potrivi cu cel mai important text de pe pagină, evaluați informațiile PageSpeed ​​​​și evaluați eficiența navigării.

Îmbunătățiți-vă conținutul pentru a-l obține pe Google Discover, rețelele sociale personalizate din 2022.

În industria SEO, lucrurile se schimbă foarte repede, așa că nu poți prezice ce se va întâmpla următorul lucru nou mâine.

Singurul lucru care este constant în domeniul SEO este schimbarea. Asta înseamnă că, dacă vrei să reușești în jocul SEO, atunci trebuie să fii la curent cu noile tendințe SEO din 2022, astfel încât să-ți poți optimiza site-ul în consecință pentru a fi clasat mai sus pe Google.

Știi, Google este căutat pentru aproximativ 3,5 miliarde de interogări în fiecare zi. Competiții grozave, dar pentru a învinge concurența și a duce scara de aur pe prima pagină a SERP Google.

Am creat o listă detaliată cu cele mai recente tendințe SEO din 2022 pe care le puteți include în strategiile dvs. de afaceri pentru a obține beneficii.

Core Web Vitals

Acesta constă din trei valori principale care includ cel mai mare conținut de vopsea, primul decalaj de intrare și modificarea cumulată a aspectului. Creativ24 vă poate ajuta să măsurați domeniile cheie de îmbunătățire ale site-ului dvs. pentru o experiență mai bună pentru utilizator.

Core Web Vitals de la Google este pregătit să evalueze experiența utilizatorului unei pagini web în contextul capacității de răspuns, al timpului de încărcare, precum și al calității vizuale și să aprofundeze viteza de încărcare a unui site web, luând în considerare aspecte precum .

  • Viteza de încărcare a conținutului principal al unei pagini
  • Timp necesar paginii web pentru a deveni interactiv
  • Schimbare neobișnuită de aspect

Optimizarea site-ului dvs. conform principalelor elemente vitale web ale Google vă poate menține în fața celor mai mulți dintre colegii dvs. care încă nu sunt familiarizați cu cea mai recentă și crucială tendință SEO din 2022.

Adaptați-vă la funcțiile de automatizare și SEO în 2022

Inteligența artificială (AI) și învățarea automată (ML) își croiesc rapid loc în modelele de afaceri standard preexistente, provocând îngrijorare față de posibilitatea unor schimbări majore în lumea afacerilor și în sistemul prin care operează. Mai multă automatizare va fi inclusă în procesul SEO datorită inteligenței artificiale.

AI ajută la o analiză mai bună a datelor și, prin urmare, poate ajuta cu ușurință la automatizarea procedurilor complicate.

Învățarea automată este un tip de IA care își îmbunătățește performanța și face predicții sau decizii automat, fără a fi programat în mod explicit pentru a face acest lucru cu ajutorul datelor.

Cu disponibilitatea și abundența unui număr mare de surse de date pe rețelele sociale legate de consumatori, oponenți sau industrii, se așteaptă ca învățarea automată să învețe automat de la aceștia de la sine.

Includerea acestei automatizări vă poate ajuta să vă îndepărtați de generarea de modele dificile și sarcini obositoare de analiză a publicului și a pieței și, de asemenea, vă poate ajuta să rămâneți în fruntea concurenței.

Concentrați-vă pe indexarea trecerilor

Indexarea biletelor este o nouă caracteristică a rezultatelor căutării Google. Unde Google extrage pasajul relevant din oricare dintre paginile web în funcție de relevanța interogării, chiar dacă subiectul general al paginii este ușor diferit.

Limbajul natural și interogările de căutare cu coadă lungă sunt punctul central al indexării transmise. Conținutul mai lung, cum ar fi articolele explicative și tutorialele, va beneficia probabil de pe urma acestui lucru.

Expertiză, Autoritate și Fiabilitate (EAT)

Google folosește EAT pentru a furniza informații corecte, veridice și utile celor care caută. Avem libertatea de a crea un site web și de a publica tot ce vrem pe el.

Nu trebuie neapărat să fii un profesionist pentru a posta despre un anumit domeniu, de exemplu, nu trebuie să fii medic sau să ai o diplomă financiară pentru a posta informații legate de sănătate sau a scrie despre investiții.

Deși acesta este un lucru pozitiv în anumite privințe. Cu toate acestea, creează o provocare pentru Google. Este o tendință generală a oamenilor din zilele noastre să caute pe Google totul înainte de a lua decizii importante și deci se bazează pe informațiile pe care le găsesc în rezultatele căutării.

Pentru a evita orice informare greșită în aceste cazuri, atunci Google depune toate eforturile pentru a se asigura că astfel de judecăți se bazează pe cele mai fiabile informații disponibile.

EAT se referă la expertiză, autoritate și încredere . Se bazează pe regulile de evaluare a calității Căutării Google pentru a determina ceea ce este necesar pentru conținut de calitate.

Ghidul permite experților și companiilor SEO să înțeleagă ceea ce Google consideră un element de conținut de înaltă calitate.

Expertiză

Experiența înseamnă a avea cunoștințe interioare ale domeniului tău. De exemplu, dacă o persoană nu are abilități și experiență în domeniul sănătății, dar își scrie pe blog propriile filozofii și diagnostice ale problemelor de asistență medicală, este aproape imposibil să se situeze mai sus decât un furnizor sau un furnizor de asistență medicală consacrat; în primul rând, expertiza sugerează dacă scriitorul este un expert în subiectul în cauză.

Autorizare

Scopul autorității este de a demonstra că site-ul dvs. este o autoritate în domeniul său. Cantitatea de backlink-uri pe care le aveți de la site-uri relevante și autorizate contribuie la autoritatea site-ului dvs.

De exemplu, dacă site-ul dvs. este un magazin de modă online, iar publicațiile de modă încep să vă menționeze marca în articolele lor online și să trimită către site-ul dvs., autoritatea dvs. va crește pe măsură ce motoarele de căutare vor începe să vă recunoască site-ul ca fiind recomandat și de încredere.

fiabilitate

Termenul „de încredere” se referă la cât de demn de încredere este site-ul dvs. Acest lucru poate fi demonstrat prin existența unui domeniu securizat care protejează informațiile confidențiale ale utilizatorilor, precum și primirea de feedback puternic al clienților.

Concentrați-vă pe intenția de căutare a utilizatorului

Ține cont de scopul muncii tale înainte de a porni într-o călătorie în domeniul tău vast de idei. Rămâneți la întrebări precum „Cum doriți ca produsul și serviciile sau conținutul dvs. să fie văzute de publicul dvs.?” și „Ce valoare va aduce această postare înapoi companiei tale?”

Există în principal trei tipuri de intenții: tranzacționale, de navigare și informaționale.

Intenție informațională: acestea sunt postări axate exclusiv pe furnizarea de informații despre un anumit subiect, instrument etc. Aceste postări ar trebui să fie detaliate și extinse.

Intenția de navigare: o interogare de navigare este o căutare efectuată de utilizator pentru a descoperi site-ul specific în motoarele de căutare. Aceasta înseamnă că atunci când își fac cercetările, atunci ei au foarte clar unde trebuie să meargă fără a defila prin toate paginile de rezultate.

Intenție tranzacțională: în această intenție, utilizatorul intenționează să cumpere ceva, să descarce ceva, să se alăture sau să se înscrie și așa mai departe.

La fel, trebuie să fii foarte clar în intenție atât din punct de vedere al utilizatorului, cât și din punct de vedere al căutării, asta te va ajuta să oferi utilizatorilor exact ceea ce își doresc.

SEO mobil este cheia

Căutările mobile cresc peste așteptările noastre în comparație cu căutările pe desktop. La nivel global, 68,1% din toate vizitele site-urilor web în 2020 au provenit de pe dispozitive mobile, în creștere de la 63,3% în 2019; în cele din urmă, desktopurile au făcut 28,9% din vizite.

Acest lucru implică faptul că mulți dintre potențialii dvs. consumatori ar putea ajunge la conținutul dvs. prin intermediul dispozitivelor mobile, astfel încât îmbunătățirile SEO pentru mobil vă asigură că pot.

Obiectivul principal pentru oricine dorește să apară în 2022 pentru a face SEO pentru mobil este de a oferi vizitatorilor site-ului dvs. o experiență excelentă de utilizare. Este vorba de a vă asigura că site-ul dvs. mobil se încarcă fără probleme și de a oferi informații utile care se adaptează intenției de căutare a utilizatorului.

Este necesar să aveți un site mobil perfect în mediul de azi, primul pentru mobil. Mobile first SEO vă ajută să generați trafic de la rezultatele căutării către site-ul dvs. web.

Deși există mai multe motoare de căutare, Google este cel mai esențial atunci când vine vorba de SEO mobile. Asta pentru că aproximativ 95% dintre oameni folosesc Google ca motor de căutare preferat.

Creați conținut de calitate

Voi încerca să explic cu un exemplu, presupunând că sunteți un consumator de conținut. Vrei să-ți începi propria afacere și ești hotărât. Stresul de a nu-ți putea plăti ipoteca te deranjează.

Și când navighezi pe internet, dai peste un manual despre cum să începi o afacere, care conține toate informațiile de la zero până la nivel avansat în detaliu pentru a te ajuta să-ți clarifice toate îndoielile.

Veți percepe acest site ca un expert în industrie datorită conținutului său de calitate și veți reveni din când în când pentru a afla mai multe despre startup-urile de afaceri. Drept urmare, vei începe să faci pași pentru a-ți crea propria afacere.

De aceea, conținutul de formă lungă a devenit subiectul fierbinte în optimizarea motoarelor de căutare. O tehnică similară implică adăugarea organică a cuvintelor cheie relevante la conținut.

statistici de conținut semrush

Aceste statistici sunt suficiente pentru a arăta importanța conținutului de formă lungă în strategia ta SEO.

Optimizează brandul pentru SERP

Termenul „marca SERP” descrie modul în care afacerea dvs. se prezintă în fața celor care caută atunci când vă plasează marca în caseta de căutare Google. Prima impresie pe care utilizatorii o au asupra mărcii dvs. este o listă cu rezultatele căutării. CTR și rata de conversie pentru site-ul dvs. sunt determinate de aceasta. Acesta este motivul pentru care optimizarea SERP a mărcii este atât de importantă pentru strategiile tale SEO pentru 2022.

Creați un profil optimizat Google My Business

Este treaba ta ca proprietar de afaceri să informezi motoarele de căutare despre afacerea ta și ofertele tale. Acesta este modul în care motoarele de căutare recunosc și partajează informații exacte cu utilizatorii de internet.

Concentrându-vă pe toate informațiile despre companie, cum ar fi programul de lucru, numărul de contact, serviciile, fotografiile, recenziile, precum și un link direct către hartă, creați profilul perfect Compania mea pe Google.

Îmbunătățiți acuratețea faptelor

Google are dreptate să facă tot ce poate pentru a îmbunătăți experiența de căutare. Întotdeauna lucrează pentru a elimina inducerea în eroare și, în plus, pentru a se asigura că utilizatorii web primesc răspunsuri utile la întrebările lor.

Prin urmare, Google preferă materialele pe care le consideră corecte din punct de vedere faptic. În plus, în calitate de comerciant, aveți responsabilitatea de a vă asigura că informațiile pe care le transmiteți sunt verificate efectiv și corecte după cunoștințele dumneavoastră.

Adăugați conținut video

Videoclipurile au potențialul de a îmbunătăți prezența digitală a unei companii, de a crește traficul și, în cele din urmă, de a crește clasamentul site-urilor web în rezultatele motoarelor de căutare.

Eforturile de investiții, precum și resursele în crearea de conținut video pot aduce profituri incredibile atât din partea SEO, cât și a perspectivelor de marketing.

Se estimează că până în 2022, streamingul video și descărcările vor reprezenta 82% din traficul de internet din lume.

Prin urmare, materialul video informativ și captivant ar trebui să fie încorporat în campania dvs. SEO. Nu puteți ignora nevoia de vizite organice pe site datorită adăugării de conținut video de înaltă calitate până în 2021.

Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului cu ajutorul semanticii, atunci tehnologia vocală este un alt pas în calea corectă.Pentru a detecta vorbirea și elementele acesteia, folosește procesarea limbajului natural (NLP).

Concluzie despre tendințele SEO pentru 2022

În calitate de proprietar de afaceri, trebuie să fii la curent cu noile tendințe SEO pentru o creștere durabilă în 2022.

Înțelegeți că domeniul de aplicare al SEO se extinde în fiecare zi și că urcați mai sus în rezultatele căutării SERP nu este deloc simplu. Optimizarea pentru motoarele de căutare este un element dificil, dar important al prezenței digitale în competiția online.

Dar dacă aplicați ceea ce este menționat în acest articol, rezultatele vor apărea cu siguranță.

AllmaDesign ​​vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare de site-uri prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri web, optimizare SEO și promovare onlinedesign grafic și identitate companiegăzduire web și înregistrare nume de domenii.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole