Ce este SEO? Asta vei afla! Email Marketing Mistakes Avoid these 7 Email Marketing Mistakes in 2021

Ce este SEO? Asta vei afla!

Publicat de

în

, ,

Ce este SEO?

SEO înseamnă ‎‎Search Engine Optimization‎‎, care este practica de creștere a ‎‎cantității, precum și a calității, a traficului către site-ul dvs. prin intermediul rezultatelor unui motor de căutare organic.

Pentru a înțelege adevăratul sens al SEO, haideți să descompunem acea definiție și să ne uităm la părțile sale mici:‎

  • ‎Calitatea traficului.‎‎ Puteți atrage toți vizitatorii din lume, dar dacă aceștia vin pe site-ul dvs. pentru că Google le spune că sunteți o resursă pentru computerele Apple, când într-adevăr sunteți un fermier de mere, asta nu este trafic de calitate. În schimb, doriți să atrageți vizitatori care sunt cu adevărat interesați de produsele pe care le oferiți.‎
  • ‎Cantitatea de trafic.‎‎ Odată ce persoanele potrivite fac clic pe acele pagini cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP), mai mult trafic este mai bine.‎
  • Rezultate organice. Reclamele reprezintă o parte semnificativă a multor SERP-uri. Traficul organic este orice trafic pentru care nu trebuie să plătiți.‎ Traficul de căutare organică este în special orice trafic neplătit care provine din SERP-uri.‎

Cum funcționează SEO

Vă puteți gândi la un motor de căutare ca la un site web pe care îl vizitați pentru a tasta (sau a vorbi) o întrebare într-o casetă Google, Yahoo!, Bing sau orice motor de căutare pe care îl utilizați, răspunde magic cu o listă lungă de link-uri către pagini web care ar putea poate răspunde la întrebarea ta.‎

Da, este adevărat. Dar te-ai oprit vreodată să te gândești la ce se află în spatele acestor liste magice de link-uri?‎

Vezi cum funcționează Google

Google (sau orice motor de căutare pe care îl utilizați) are un crawler și, în plus, care colectează informații despre tot conținutul pe care îl pot găsi pe Internet.

Deci, dacă nu sunteți confortabil cu procesul și încă nu sunteți sigur cum să creați un site web pe cont propriu, fiți siguri că nimic despre un site web nu este permanent. Designul, culorile și conținutul dvs. pot evolua continuu. Site-ul dvs. web se poate schimba întotdeauna în funcție de ceea ce aflați despre publicul țintă și despre nișa dvs. Doar faceți tot posibilul și continuați să căutați modalități de a vă îmbunătăți site-ul web pentru a-l face extensia perfectă a afacerii dvs.

Există o serie de factori care intră în algoritmul unui motor de căutare și iată cum un grup de experți și-a clasat importanța:

Partea O a SEO – optimizare – este locul în care oamenii care scriu tot acel conținut și îl pun pe site-urile lor ghicesc că conținutul și acele site-uri, astfel încât motoarele de căutare să poată înțelege ceea ce văd și utilizatorii care ajung prin sondajului le va plăcea ceea ce văd.‎

Optimizarea poate lua mai multe forme. Este totul, de la a vă asigura că etichetele de titlu și meta descrierea sunt informative și au lungimea potrivită până la indicarea legăturilor interne pe paginile de care sunteți mândru. Iată o prezentare generală: ‎

Crearea unui site prietenos cu SEO

Odată ce sunteți gata să începeți acea excursie SEO, este timpul să aplicați aceste tehnici SEO pe un site web, adică indiferent dacă este nou sau unul vechi pe care îl îmbunătățiți.‎

‎Aceste pagini vă vor ajuta să începeți totul, de la selectarea unui nume de domeniu prietenos cu SEO, până la cele mai bune practici pentru ‎‎legături interne‎‎.‎

‎Conținut și etichetarea aferentă‎

Un site web nu este cu adevărat un site web până când nu ai conținut. Dar SEO pentru conținut are suficiente variabile specifice încât i-am dat propria secțiune. Începeți de aici dacă sunteți curios despre cercetarea cuvintelor cheie, cum să scrieți o copie adecvată pentru SEO și tipul de marcare care ajută motoarele de căutare să înțeleagă exact despre ce este vorba cu adevărat de conținut.‎

Ați învățat deja multe despre subiecte la fața locului, aprofundând în conținut, precum și în markupul aferent. Deci, acum este timpul să obțineți informații tehnice despre link-uri.

‎Investigați în profunzime tot ceea ce trebuie să știți despre link-uri de la ‎‎textul de ancorare‎‎ la redirecționare. Dacă vă ocupați mai mult de crearea de linkuri (lucrați pentru a vă îmbunătăți clasamentul site-ului, obțineți linkuri), investiți în Link Building‎‎.

Alte optimizări

Felicitări! Ați stăpânit dezavantajele SEO zilnice și sunteți acum pregătit pentru câteva subiecte avansate. Asigurați-vă că întregul trafic are cel mai ușor timp posibil pentru conversie cu ‎‎Conversion rate optimization (CRO)‎‎, apoi treceți micro cu ‎‎Local SEO‎‎ sau faceți site-ul dvs. global com ‎‎International SEO‎‎.

Evoluția SEO

Algoritmii motoarelor de căutare se schimbă frecvent, iar tacticile SEO evoluează ca răspuns la aceste schimbări. Deci, dacă cineva vă oferă un sfat SEO care nu se simte corect, studiați-l înainte de a continua.

Motoarele de căutare știu că, oferind în mod constant rezultate relevante și de înaltă calitate pentru interogările de căutare, vor începe să vă câștige încrederea și, sperăm, să devină singurul motor de căutare de care aveți nevoie.

SEO înseamnă optimizarea pentru motoarele de căutare, care este o strategie de marketing digital care se concentrează pe prezența site-ului dvs. în rezultatele căutării pe motoarele de căutare precum Google. Când înțelegeți cum funcționează SEO, puteți folosi diferite tactici pentru a vă crește vizibilitatea (sau cât de sus vă poziționați) în rezultatele căutării.

Puteți clasifica tacticile SEO în două:

  • SEO On-Page: Toate strategiile SEO care se întâmplă pe site-ul tău.
  • SEO off-page: Toate strategiile SEO care se întâmplă în afara site-ului dvs. web.

SEO on-page și off-page are scopul de a face site-ul dvs. mai ușor de utilizat și mai credibil pentru motoarele de căutare și utilizatori. Când crawlerele motoarelor de căutare văd cât de prietenos este site-ul dvs. pentru ei și utilizatori, crește șansele ca site-ul dvs. să se claseze bine pentru diferite căutări.

De exemplu, să presupunem că aveți două site-uri: Site-ul A și Site-ul B.

Site-ul A nu răspunde, ceea ce înseamnă că utilizatorii de pe tablete sau smartphone-uri vor avea dificultăți în navigarea și utilizarea site-ului. Totuși, site-ul B este receptiv, ceea ce înseamnă o experiență de utilizator mai bună pentru utilizatorii de tablete, smartphone-uri și desktop.

Pentru motoarele de căutare, este o decizie ușoară care site este mai prietenos: site-ul A.

Desigur, modul în care funcționează motoarele de căutare este puțin mai complicat decât atât. Astăzi, motoarele de căutare folosesc peste 200 de factori diferiți pentru a genera rezultate de căutare, ceea ce înseamnă că multe elemente diferite influențează plasarea acestora în rezultatele căutării.

De ce le pasă motoarele de căutare de SEO?

De ce îi pasă unui motor de căutare dacă le folosiți sau alt motor de căutare? La urma urmei, nu plătești? Așa e, tu nu plătești… dar altcineva este! Deci răspunsul la această întrebare este că le pasă pentru că fac bani din publicitate.

SERP vă prezintă ceea ce se numesc „rezultate organice”, precum și „reclame cu plată-pe-clic” (sau PPC). Rezultatele organice sunt cele care sunt influențate de SEO, în timp ce reclamele PPC sunt plătite.

Nu puteți plăti Google sau orice motor de căutare pentru a ocupa vreo poziție în rezultatele organice.

Cu toate acestea, reclamele pe pagină reprezintă modul în care își câștigă banii. Deci, cu cât rezultatele pe care vi le oferă sunt mai bune, cu atât aveți mai multe șanse ca dvs. și alții să utilizați din nou acel motor de căutare. Cu cât mai mulți oameni folosesc motorul de căutare, cu atât pot afișa mai multe anunțuri și cu atât mai mulți bani pot câștiga. Are sens?

De ce să vă faceți griji cu privire la modul în care funcționează SEO?

Internetul a pus lumea cu adevărat la îndemână. De obicei, nu suntem la mai mult de câteva clicuri distanță de aproape orice informație pe care am putea-o căuta. Când oamenii caută informații, servicii, produse și așa mai departe, intră online.

Dacă site-ul dvs. nu este optimizat corespunzător, este sigur să presupuneți că ajungeți pe prima pagină doar atunci când vă căutați în mod specific afacerea – deși, în funcție de numele companiei dvs., s-ar putea să nu fie cazul.

Asta înseamnă oameni care nu știu că există, dar caută pe cineva ca tine. Dacă nu vă optimizați site-ul, nu veți avea niciodată ocazia să le spuneți de ce sunteți mai bun decât concurența.

Vestea bună este că le faci mult mai ușor pentru concurenții tăi care fac SEO. Sunt șanse să te iubească pentru că nu te-ai luptat.

Deci, cui îi pasă cum motoarele de căutare oferă rezultate? Cu siguranță ar trebui!

O explicație tehnică a modului în care funcționează SEO

Așa că acum știți de ce motoarele de căutare muncesc atât de mult pentru a vă oferi rezultate excelente și de ce ar trebui să vă pese, putem vorbi despre modul în care funcționează SEO mai detaliat.

Motoarele de căutare colectează tot felul de informații despre site-ul tău și paginile care alcătuiesc site-ul tău. Acest lucru le permite să determine cu ușurință când să difuzeze o pagină unui utilizator de pe site-ul lor. Ei colectează lucruri precum viteza paginii, etichete de titlu, semnale sociale, link-uri interne, backlink-uri și așa mai departe.

Cu peste 200 de factori de clasare utilizați de Google în algoritmul său, există multe lucruri de luat în considerare și acțiuni pe care le puteți întreprinde pentru a încerca și a optimiza un site web. Există atât factori de clasare în pagină, cât și în afara paginii care determină cât de bine este optimizat site-ul dvs. și, prin urmare, cât de bine se clasează.

Factori de clasare

Factorii de pe pagină sunt exact așa cum arată: elemente care sunt de fapt pe pagină. Acestea includ etichetele de titlu, conținutul, viteza site-ului, adresele URL ale paginilor, etichetele alternative ale imaginii, linkurile interne și multe altele. Factorii în afara paginii, totuși, se bazează aproape în întregime pe link-uri către site-ul dvs. de pe alte site-uri.

Este important să rețineți că acești roboți sunt programe de calculator automatizate și nu oameni reali.

După cum vă puteți imagina, aceasta înseamnă că au unele limitări.

Ei nu pot accesa un site ca tine sau ca mine pentru că nu văd cu adevărat site-ul: urmăresc codul site-ului. Asta înseamnă că nu pot vedea imagini sau videoclipuri și nici nu sunt impresionați de desene sclipitoare sau clipuri audio. De fapt, ei nici măcar nu pot înțelege conținutul ca noi!

Optimizarea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare nu este o sarcină imposibilă. Dacă ești puțin mai puțin înclinat din punct de vedere tehnic, s-ar putea să ți se pară provocator, dar poți oricând să apelezi la un strateg web pentru ajutor.

Cum funcționează marketingul SEO

Motoarele de căutare doresc să ofere cele mai bune servicii utilizatorilor lor. ‎

Aceasta înseamnă furnizarea de rezultate pe paginile motorului de căutare care nu sunt doar de înaltă calitate, ci și relevante pentru ceea ce caută utilizatorul.‎

Pentru a face acest lucru, motoarele de căutare vor scana sau accesa cu crawlere diferite site-uri web pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba. ‎

Acest lucru îi ajută să ofere rezultate mai relevante pentru cei care caută anumite subiecte sau cuvinte cheie. ‎

De asemenea, motoarele de căutare vor scana site-ul pentru a determina cât de ușor este să navighezi și să citești, recompensând site-urile ușor de utilizat cu clasamente mai înalte în SERP-uri. ‎

SEO este procesul prin care parcurg organizațiile pentru a se asigura că site-ul lor se clasează în topul motoarelor de căutare pentru cuvintele cheie și expresii relevante. ‎

De exemplu, să presupunem că aveți un articol despre construirea unei căsuțe pentru păsări. ‎

Pentru a vă aduce conținutul în fața persoanelor potrivite, probabil că ați face-o.‎

Veți încerca să optimizați această postare pe blog, astfel încât să apară ca un rezultat de top pentru cei care caută expresia „cum să construiți o casă pentru păsări”.‎

Beneficiile SEO pentru afacerea dvs. ‎

‎Îmbunătățindu-vă SEO, puteți lucra pentru a vă extinde vizibilitatea în motoarele de căutare.‎‎ ‎‎Acest lucru vă ajută să ajungeți și să implicați mai mulți clienți potențiali.‎

Când creați conținut mai captivant și mai eficient, axat pe SEO, vă puteți crește șansele de a aduce mai mult trafic organic direcționat. ‎

Când îți modifici site-ul și conținutul pentru o mai mare vizibilitate și lizibilitate, contribui la ca SEO să fie semnificativ. ‎

‎Nu ar trebui să vă mulțumiți cu clasamentele SERP scăzute când ați putea fi în top.‎

Adevărul este că marketingul SEO funcționează cu adevărat, iar implementarea corectă poate ajuta pe oricine să genereze rezultate grozave.‎

‎Să aruncăm o privire la câțiva dintre factorii care pot influența clasamentul în optimizarea motorului de căutare. ‎

Gigantul motorului de căutare, Google nu vă va oferi niciodată algoritmul exact pe care îl folosește pentru a clasa site-urile. ‎

Cu toate acestea, avem o înțelegere foarte bună a unora dintre factorii care influențează clasamentul paginii cu rezultate ale motorului de căutare (SERP). ‎

 Marketing de conținut ‎‎ ‎‎ ‎

Înainte de a aborda unii dintre factorii SEO on-page și off-page, să vorbim despre conținut. ‎

‎Conținutul este eficient atât pentru a atrage motoarele de căutare, cât și pentru a vă ajuta organizația să facă conexiuni cu vizitatorii site-ului.‎

Semnificația SEO poate fi subliniată în continuare prin conținutul său vizual și scris.‎

Cu cât aveți mai multe elemente de conținut de calitate și mai relevante pe site-ul dvs., cu atât este mai probabil ca motoarele de căutare să vă clasifice paginile pe prima pagină a rezultatelor motorului de căutare. ‎

De asemenea, cu cât conținutul pe care îl aveți pe site-ul dvs. este mai captivant și mai eficient, cu atât este mai probabil ca vizitatorii dvs. să petreacă timp pe site.‎

‎Iată doar câteva tipuri de conținut pe care vă puteți concentra pentru a vă îmbunătăți oferta de conținut.‎

‎Motorul dvs. de căutare se clasează:

  • Postări de blog și articole
  • Conținut de social media
  • Cărți electronice și cărți albe
  • Ghiduri și tutoriale
  • Videoclipuri și înregistrări audio
  • Infografice sau alt conținut vizual

Un alt lucru important de luat în considerare atunci când creați conținut pentru site-ul dvs. web sunt cuvintele cheie și expresiile SEO. ‎

Acestea sunt cuvinte și expresii relevante pe care un utilizator de motor de căutare le poate introduce atunci când caută răspunsuri la întrebările sale sau la produsele și serviciile relevante. ‎

Când creați conținut în jurul acestor cuvinte cheie, vă îmbunătățiți șansele de a vă clasa mai sus pentru acele cuvinte cheie pe pagina cu rezultate ale motorului de căutare.‎

Un alt factor care vă poate afecta conținutul și, prin urmare, clasarea în motoarele de căutare, este cât de proaspăt este conținutul dvs. ‎

‎Prospețimea se referă, practic, la cât de des organizația dvs. postează conținut nou pe site-ul său web. ‎

Cu toate acestea, crearea de conținut nou nu este singura modalitate de a vă păstra conținutul actual. ‎

De asemenea, puteți face acest lucru actualizând postările, rescriindu-le pentru a le face mai eficiente sau adăugând noi informații și statistici în timp.‎

Deși crearea de conținut necesită timp și resurse, va fi mai mult decât profitabilă în cele din urmă. ‎

Motoarele de căutare adoră conținutul grozav, iar consumatorii au nevoie de conținut de calitate pentru a înțelege mai bine valoarea pe care o poate oferi organizația dvs. ‎

Începeți prin a crea câteva postări pe blog și lucrați pentru a crea un număr de urmăritori pe rețelele sociale. ‎

‎Odată ce aveți un număr fidel, organizația dvs. poate lucra pentru a crea diferite tipuri de media pentru a atrage și a implica noi clienți potențiali.‎

Optimizare SEO pe pagină

Factorii SEO on-page sunt elementele care se întâmplă pe site-ul tău. ‎

Acestea sunt lucrurile asupra cărora aveți control complet, ceea ce înseamnă că puteți lucra pentru a îmbunătăți acești factori în timp, urmând cele mai bune practici pentru SEO. ‎

‎Acest lucru depășește doar marketingul de conținut la nivelurile mai profunde ale HTML-ului site-ului dvs..‎

Iată doar câțiva dintre factorii SEO pe pagină care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți clasarea rezultatelor căutării Google:‎

Eticheta de titlu de pe fiecare pagină le spune motoarelor de căutare despre ce este pagina ta. ‎

Trebuie să aibă 70 de caractere sau mai puțin, incluzând atât cuvântul cheie pe care se concentrează conținutul dvs., cât și numele companiei dvs.‎

Meta Descriere

‎Meta descrierea de pe site-ul dvs. le spune motoarele de căutare puțin mai multe despre despre ce este vorba în fiecare pagină. ‎

Acesta este, de asemenea, folosit de vizitatorii tăi umani pentru a înțelege mai bine despre ce este pagina și dacă este relevantă. ‎

Acesta ar trebui să includă cuvântul dvs. cheie și, de asemenea, să ofere suficiente detalii pentru a spune cititorului despre ce este vorba în conținut. ‎

Subtitrări

Subtitlurile nu numai că vă fac conținutul mai ușor de citit de către vizitatori, ci vă pot ajuta și să vă îmbunătățiți SEO. ‎

‎Puteți folosi etichetele H1, H2 și H3 pentru a ajuta motoarele de căutare să înțeleagă mai bine despre ce este vorba despre conținutul dvs.‎

Crearea de legături interne sau hyperlinkuri către alt conținut de pe site-ul dvs. poate ajuta motoarele de căutare să învețe mai multe despre site-ul dvs. ‎

De exemplu, dacă scrieți o postare despre valoarea unui anumit produs sau serviciu, puteți trimite link la pagina de produs sau serviciu din postarea de pe blog.‎

Numele imaginii și etichetele ALT

Dacă utilizați imagini pe site-ul dvs. web sau în conținutul blogului dvs., veți dori, de asemenea, să includeți cuvântul cheie sau expresia dvs. în numele imaginii și eticheta alt. ‎

Prin includerea acestor informații, contribuiți și la definiția dvs. pentru SEO. ‎

Acest lucru va ajuta motoarele de căutare să indexeze mai bine imaginile dvs., care pot apărea atunci când utilizatorii efectuează o căutare de imagini pentru un anumit cuvânt cheie sau expresie.‎

Atunci când plasați strategic cuvintele cheie și expresiile SEO pe paginile dvs., este important să evitați supraoptimizarea. ‎

Google și alte motoare de căutare îți vor penaliza pagina dacă încearcă să folosească cuvinte cheie de prea multe ori în tot conținutul.‎

De asemenea, doriți să vă asigurați că fiecare parte de conținut se concentrează doar pe unul sau două cuvinte cheie. ‎

Acest lucru vă ajută să vă asigurați că conținutul dvs. este specific și relevant. ‎

Folosind prea multe cuvinte cheie

Încercarea de a trata prea multe cuvinte cheie în același timp poate afecta negativ optimizarea motoarelor de căutare, deoarece adesea face conținutul nefocalizat și subțire.‎

În timp ce conținutul site-ului joacă un rol vital în clasamentele motoarelor de căutare, este, de asemenea, important să luați în considerare arhitectura site-ului dvs. ‎

O parte a procesului de optimizare este să vă asigurați că definiți SEO în toate părțile paginilor dvs. web. ‎

Doriți să utilizați un design de site care facilitează scanarea sau accesarea cu crawlere a paginilor și a conținutului. ‎

‎Crearea de legături interne între paginile dvs., crearea unui sitemap și ‎‎trimiterea sitemap-ului dvs. la motoarele de căutare pot ajuta la îmbunătățirea accesului cu crawlere a site-ului dumneavoastră.‎

Și, de asemenea, poate oferi motoarelor dvs. de căutare o mai bună înțelegere a conținutului dvs..‎

O altă preocupare când vine vorba de arhitectura site-ului dvs. este dacă site-ul dvs. este sau nu compatibil cu dispozitivele mobile. ‎

Mulți consumatori caută informații și mărci pe dispozitivele lor mobile. ‎

Trebuie să vă asigurați că acești utilizatori pot vedea, citi și naviga pe site-ul dvs. de pe dispozitivele lor mobile. ‎

Acest lucru nu numai că vă afectează experiența utilizatorului, dar vă poate afecta și optimizarea SEO.‎

Optimizare SEO off-page

Pe lângă elementele SEO pe pagină de pe comenzile dvs., există și factori SEO off-page care vă pot afecta clasamentul. ‎

Deși nu aveți control direct asupra acestor factori în afara paginii, există modalități prin care vă puteți îmbunătăți șansele ca acești factori să funcționeze în favoarea dvs. ‎

Iată câțiva dintre diferiții factori SEO off-page care pot influența clasamentul în motoarele dvs. de căutare:‎

Încredere

Încrederea devine un factor din ce în ce mai important în clasamentul pe Google a unui site web. Acesta este modul în care Google determină dacă aveți un site web legitim în care vizitatorii pot avea încredere. ‎

‎Una dintre cele mai bune modalități de a îmbunătăți încrederea este construirea de backlink-uri de calitate de pe site-uri autorizate.‎

Una dintre cele mai populare moduri de a construi SEO off-page este prin backlink-uri. ‎

Vrei să fii atent aici, deoarece site-urile de spam cu link-urile tale este o modalitate rapidă și ușoară de a-ți interzice site-ul din motoarele de căutare. ‎

‎În schimb, profitați de construirea de relații cu influenți, precum și cu fanii care creează conținut de calitate și vor trimite înapoi la site-ul dvs. pe propriul conținut.‎

Social

Un alt factor important de SEO off-page este semnalele sociale, cum ar fi aprecierile și distribuirile. ‎

Când vine vorba de stimularea SEO, vrei să cauți acțiuni de calitate. Cu cât postați conținut de mai multă calitate, cu atât aveți mai multe șanse să convingeți oamenii să vă distribuie conținutul altora.‎

Cu toate acestea, nu aveți control direct asupra a ceea ce se întâmplă în afara organizației dvs. ‎

Dar, vă puteți crește șansele de a îmbunătăți SEO off-page pur și simplu creând conținut de calitate pe care alții îl vor găsi valoros. ‎

Dându-vă sensul SEO, puteți atrage atenția mai multor utilizatori ai motoarelor de căutare. ‎

Cu cât conținutul tău este mai relevant și mai interesant, cu atât este mai probabil ca alții să se conecteze la conținutul tău și să îl distribuie pe rețelele sociale. ‎

Cu cât oamenii au mai multă încredere în conținutul tău, cu atât motoarele de căutare vor avea mai multă încredere și în tine. ‎

pălărie albă vs. Black Hat SEO

Când vine vorba de SEO, există două abordări diferite pe care organizațiile le adoptă pentru a-și optimiza site-urile pentru motoarele de căutare – pălărie neagră vs. ‎‎pălărie albă SEO‎‎.‎

Unele organizații sunt interesate doar de SEO, astfel încât să își poată clasa conținutul rapid și să câștige niște bani pe termen scurt. ‎

‎Black hat SEO implică tactici care se concentrează pe optimizarea conținutului doar pentru motoarele de căutare. ‎

Acest lucru înseamnă că organizațiile nu iau în considerare vizitatorii umani care vor citi și răsfoi conținutul site-ului.‎

‎Aceste organizații vor îndoi sau încalcă regulile pentru a-și îmbunătăți clasamentul site-urilor pentru a câștiga bani rapid.‎

În cele din urmă, această abordare a SEO produce pagini care sunt adesea dificil de citit de către oameni și arată foarte spam. ‎

Deși site-urile web se pot clasa mai repede decât cele care sunt optimizate corespunzător, aceste site-uri sunt adesea penalizate sau interzise rapid de motoarele de căutare. ‎

‎Deci, în general, această abordare bogată și rapidă a SEO ruinează șansa organizației de a construi un site care este durabil și capabil să aducă noi clienți potențiali pentru anii următori.‎

Construirea unei afaceri durabile

Pe de altă parte, white hat SEO este o abordare eficientă pentru optimizarea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare și construirea unei afaceri online durabile. ‎

Această abordare a optimizării motoarelor de căutare implică concentrarea asupra publicului uman care va face clic, dar și citirea conținutului site-ului. ‎

Oferind definiția SEO site-ului dvs., vă asigurați că conținutul dvs. digital este ușor de găsit și vizualizat. ‎

Scopul acestui tip de optimizare pentru motoarele de căutare este de a produce cel mai bun conținut posibil pe un site care este ușor de citit și de navigat.‎

În timp ce urmați regulile de optimizare a motoarelor de căutare.‎

Sunteți interesat să aflați mai multe despre cum poate funcționa SEO pentru afacerea dvs.? Vrei să construiești și să dai sens SEO-ului tău? ‎

Dacă nu sunteți mulțumit de clasarea în motoarele dvs. de căutare, atunci poate că este timpul să sunați la o companie de SEO.

Dacă doriți îndrumare, puneți întrebări, schițați planuri sau căutați un partener pentru a vă construi site-ul, atunci noi cei de la Agenția Web Design Creativ 24 , vă garantăm mult mai mult decât un aspect atractiv și un aspect modern pentru site-ul dvs.

Obiectivul nostru principal este de a oferi companiilor din întreaga lume soluții eficiente pentru a genera vizibilitate pe internet.

Agenția noastră dezvolta strategii SEO precum și poziționarea brandului pentru companii multinaționale mari, mijlocii și mici, toate proiectele fiind importante pentru noi.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole