Hipertensiune arterială? Ajutați-vă chiar acum!

Publicat de

în

Din când în când, simți că capul a devenit fontă, iar petele colorate vă se estompează în ochi? În timpul muncii intense, ochii încep să doară, greața se ridică până la gât? Trebuie să vă dezamăgim: cel mai probabil, aveți hipertensiune arterială. Și dacă nu luați măsuri la timp, situația se va înrăutăți!

Mai jos vă vom spune de ce este atât de periculos să ignorați hipertensiunea arterială și cum puteți scăpa de ea.

Hipertensiunea arterială a devenit deja ceva familiar în lumea noastră. Stres constant, nutriție proastă, rutină zilnică necorespunzătoare, activitate fizică insuficientă – în tinerețe se pare că toți acești factori negativi trec pentru organism fără a face rău. Cu toate acestea, cu cât o persoană devine mai în vârstă, cu atât organismul său se uzează. Și unul dintre cele mai importante sisteme din organismul uman este vasele.

Care este amenințarea hipertensiunii arteriale?

Conform standardelor OMS, presiunea normală este:

sistolică (superioară) – 120-129 mmHg. Sf;

diastolic (inferior) – 80-84 mm Hg. Sf.

Dacă această normă este depășită în mod regulat, consecințele nu pot fi doar rele, ci catostrofice!

Leziunile creierului

La presiune ridicată, vasele se îngustează, creierul nu primește suficient sânge și oxigen, pe care îl transportă. Consecințele grave ale hipoxiei pot fi dezorientarea în spațiu, leșin, edem cerebral și chiar comă. O altă consecință gravă este un accident vascular cerebral, o hemoragie cerebrală.

Insuficiență cardiacă

Presiunea ridicată provoacă o încălcare a alimentării cu sânge a inimii, se uzează mai repede. Printre consecințele ireversibile mai sunt posibile insuficiența cardiacă, boală coronariană și atacul de cord.

Probleme de vedere

Leziunile vasculare la presiune ridicată afectează toate organele, inclusiv vederea. Retina ochiului cu capilare deteriorate nu poate funcționa normal, vederea scade. Persoana poate orbi.

Leziuni renale

În cazul hipertensiunii arteriale, sarcina asupra rinichilor crește, ceea ce le este greu să facă față. Ca urmare, substanțele lichide și toxice sunt slab excretate din organism. Ca urmare – insuficiență renală.

Probleme cu potența

Bărbații cu tensiune arterială crescută au aproape întotdeauna un libido redus. Vasele afectate nu sunt capabile să furnizeze în mod normal sângele organelor pelvine.

Din fericire, aceste complicații grave pot fi evitate – dacă vă ocupați de problema hipertensiunii arteriale la timp. Friocard – capsulele pe bază naturală vă vor ajuta în acest sens. După ce ați luat un curs de capsule, veți simți eficacitatea acestora.

Mii de oameni au fost deja convinși de eficacitatea Friocard:

      ajută la controlul tensiunii arteriale;

      ajută la eliminarea simptomelor hipertensiunii arteriale: cefalee, insomnie etc.;

      ajută la a face față ritmului cardiac crescut;

      ajută la îmbunătățirea stării vaselor de sânge.

Friocard este bun deoarece conține numai ingrediente vegetale naturale. Produsul oferă o utilizare pe termen lung și o protecție fiabilă:

  • extractul de păducel ajută la normalizarea tensiunii arteriale, reduce tensiunea nervoasă, îmbunătățește circulația sângelui în vasele inimii și creierului. De asemenea, are un efect antiaritmic;
  •     extractul de roiniță ajută la reducerea presiunii și la eliminarea aritmiei, are proprietăți hipoglicemice, astringente;
  •     extractul de usturoi ajută la reducerea tensiunii arteriale sistolice, are un efect antitrombotic, ajută la îmbunătățirea stării vaselor de sânge.

Capsulele Friocard vă vor scuti de teama pentru sănătatea vaselor de sânge.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole