Modificări legate de vârstă: modul în care pielea se schimbă de-a lungul anilor

Publicat de

în

Ridurile profunde și oa doua bărbie nu apar imediat. Cu toate acestea, procesul de îmbătrânire începe de la vârsta de 25 de ani. La această vârstă pielea începe să-și piardă funcțiile și capacitatea de regenerare. Din păcate, multe femei ratează acest moment și acordă atenție deja „desenului” schimbat al feței.

Schimbări în 25 de ani

După un eșec hormonal tineresc, pielea tocmai a început să revină la normal. Ea a devenit perfectă: fără erupții cutanate și acnee, pori extinse, strălucire excesivă. Este catifelată și elastică. Cu toate acestea, procesul de îmbătrânire deja s-a început. Motivele pentru aceasta:

  • radiații ultraviolete;
  • stresul;
  • ecologie proastă;
  • obiceiuri proaste;
  • o dietă neechilibrată.

Acești factori distrug stratul de barieră al pielii și provoacă apariția primelor modificări legate de vârstă. În acest stadiu, trebuie să încercați să preveniți factorii de distrugere: utilizați protectori ai pielii, curățați bine pielea, monitorizați dieta și regimul de băut.

Schimbări în 30 de ani

Până la vârsta de 20 de ani, stratul de suprafață al pielii se reînnoiește la fiecare 1,5–2 săptămâni, dar după 30 de ani acest proces încetinește. Celulele keratinizate se acumulează pe piele, devin mai dure, apare un ten neuniform. Produsele hidratante și hrănitoare devin din ce în ce mai greu de pătruns în straturile profunde ale pielii, ridurile devin din ce în ce mai multe.

La această vârstă, programul de îngrijire ar trebui să fie și mai intens și mai cuprinzător. Se recomandă completarea acestuia cu peeling și scruburi pentru o curățare mai eficientă, alegeți un hidratant cu antioxidanți care pot activa producția de colagen.

Schimbări în 40 de ani

La această vârstă, pielea produce din ce în ce mai puțin din hormonul frumuseții, estrogenul. Ca urmare, pielea devine uscată, își pierde elasticitatea, tenul se estompează din ce în ce mai mult, ridurile faciale se transformă în riduri adânci, legate de vârstă. Pentru a menține starea pielii, se recomandă utilizarea unor produse de curățare ușoare, hidratante, seruri cu factor de protecție, antioxidanți, uleiuri, peptide.

Schimbări în 50 de ani

Modificările legate de vârstă la această vârstă sunt deja cât se poate de vizibile. Pielea devine uscată, elasticitatea este aproape pierdută, conturul feței se lasă și devine neuniform. Pe față apar riduri clar definite, se pot extinde porii. Pentru îngrijirea pielii la această vârstă, se recomandă utilizarea produselor de curățare ușoară și scruburi. Pielea are nevoie de hidratare și nutriție, protecție împotriva factorilor negativi externi. Cremele, serurile și măștile pe bază de acid hialuronic, peptide, mucină de melc, alge marine vor fi eficiente pentru acest lucru.

Îngrijire completă a pielii anti-îmbătrânire

La fiecare vârstă, este important să oferiți pielii o îngrijire cuprinzătoare pentru a preveni îmbătrânirea intensă sau pentru a elimina imperfecțiunile care au apărut deja. Programul de întinerire Beauty Age Complex care vă va ajuta să faceți față acestor sarcini.

Acesta include două produse care asigură curățarea, hidratarea, tonifierea, nutriția, protecția și recuperarea. Programul Beauty Age Complex se adaptează nevoilor individuale ale pielii și activează procesul de regenerare naturală.

Beauty Age Skin Peeling — un produs 3 în 1 cu acid polilactic, extracte de fructe acai, portocale, frunze de zmeură. Poate fi folosit ca mijloc de curățare zilnică, peeling sau mască. Beauty Age Skin Peeling curăță pielea de particulele keratinizate, hidratează și începe procesul de regenerare a țesuturilor din interior, astfel încât modificările legate de vârstă pot fi eliminate și aspectul lor prevenit.

Beauty Age Skin – un ser-cremă care este potrivit pentru orice tip de piele și oferă o nutriție intensă, hidratare și protecție. Formula produsului conține mucină de melc, peptide, acid hialuronic, colagen hidrolizat. Această formulă de ingrediente active este capabilă să netezească ridurile, să restabilească fermitatea și elasticitatea pielii, să elimine inflamația și peelingul. Cu utilizarea zilnică, pielea va primi un complex de substanțe utile menite să combată imperfecțiunile.

Beauty Age Complex este capabil să înlocuiască până la 5 proceduri cosmetice și să ofere efectul îngrijirii salonului după fiecare aplicare. Cu programul de îngrijire Beauty Age Complex, pielea ta poate fi tânără și sănătoasă la orice vârstă! Ușor, eficient, nedureros și o plăcere de utilizat!

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole